Year of the dog

По традиция в новогодишната нощ по китайския календар студиото за игри Genesis пусна тематичен продукт, посветен на тази година. Според древните традиции животното води определена година.

И така, кучето е покровител на 2018 г., затова експертите препоръчват да има няколко от тези фигури у дома. Такива талисмани ще защитят собственика, както и ще привлекат богатство. С една дума, видео слотът “Година на кучето”, посветен на животното, който ще се превърне в символ на следващите 365 дни.

Вземете бонус игра и награди Когато стартирате играта, играчът ще обърне внимание на тематичното местоположение. Така всички действия на играта се извършват върху червено платно. Местните жители вярват, че този цвят помага да успеете и да станете богати, така че ваканционните им дрехи са направени в този стил.

Живите цветове също са включени в цветовете на този видео слот. И така, виждаме златна рамка, цветя и главния герой на този празник. Всички тематични герои са направени по съвременна технология. Екипът за разработка използва ефективни 3D елементи.

Вълнуващите анимации ще се появят по време на големи победи. За разлика от другите модели доставчици, този слот машина предлага 1024 начина за създаване на вериги. Това означава, че няма стандартни линии.

Сюжетът на играта се развива на 5 барабана. Всяко потребителско действие ще бъде озвучено с тематичен саундтрак. Тази опция е регулируема според нуждите на клиента. За целта използвайте иконата на високоговорителя. Тъй като гостът не може да промени броя на реда, трябва само да направи залог.

За целта изберете подходящата стойност за функцията BET. Прозорците TOTAL BET, WIN и BALANCE ще покажат съответните показатели. Бутон „?“ Показва таблицата за изплащане, правила и структура на игралното поле.

Бутон с кръгли стрелки започва ръчно завъртане, но можете да активирате и автоматичен режим. Изображението на светкавицата включва турбо режим. В този случай кръгът ще бъде спрян след извършване на комбинация.

Характеристики и бонуси Wild (червен символ) замества основните снимки във вериги. Той също така увеличава изплащанията по време на наградни кръгове.

Скатер (куче) се плаща независимо от местоположението и активира кръг от безплатни режими. Но първо, клиентът трябва да избере една от опциите за този кръг: ü 15-30 завъртания с допълнителен коефициент (x2; x3); ü 12-20 кръга с х2; x4 фактори; ü 10, 15 или 20 кръга с умножител на x2 или x5; ü Mystery Choice активира произволен избор на параметри.

По време на всеки кръг ще бъдат изтеглени ценни награди и голяма награда от 2560 монети. Потребителите не трябва да се регистрират, за да се потопят в източния свят. Има режим на фрийплей, който предлага безплатно да се насладите на онлайн игра.

Този видео слот предлага добри действия с 1024 начина да спечелите, но играчите трябва да имат добро управление на банковата сметка, за да гарантират послушание в тази игра с тематика за кучета.

Главният герой в този видео слот е сладък, но луд Shih Tzu, който размахва опашката си и скача от барабаните, за да преследва бонус безплатни завъртания.

Не се заблуждавайте от поведението на кучето, въпреки това, това сладко малко куче е тест за всички играчи.

Големите 5×4 барабани са изпълнени с традиционни китайски символи, които ви пожелават късмет и просперитет. Фонът и музиката също са с китайска тематика и добре осветяват сцената.

Въпреки че този слот работи добре на всички тествани от нас мобилни устройства, не препоръчваме да играете играта в движение, тъй като нейната висока променливост изисква солидно количество време, за да получите най-добрата стойност.

Този слот обаче предлага бонус кръг от безплатни завъртания с диво умножение на символи и три варианта за риск. Успех с тази печеливша функция и можете да поемете контрола над Годината на кучето.

Генезис на слот машини

Видео слотът за годината на кучето е представен от Genesis Gaming. Този разработчик има силна репутация на висококачествен стил, дизайн и механика. Освен това темите на техните имена са много разнообразни.

Играчите за всеки вкус и интерес ще намерят нещо за себе си в тази ползотворна компания.

Изглежда, че играчът е начело на игровата стратегия Genesis, тъй като много от техните слотове имат добра RTP.

Основен джакпот

Нашият преглед на слота за Годината на кучето показа, че залозите започват от 0,40 и достигат 400,00 на въртене. Той предлага нещо за играчи с ниски залози, високи ролки и всички между тях.

Спечелете, като комбинирате три, четири или пет еднакви символа отляво надясно на съседни макари. Символът за разпръскване на кучета се плаща най-щедро: пет от тях осигуряват максималния фиксиран джакпот в играта 8000.00 при максимална скорост. Стандартните символи дават награди от 5x до 300x от вашия залог.

Дивият символ в Годината на кучето е китайски знак. Това ще помогне за увеличаване на вашите линии на плащания, като действа като заместител на всеки друг символ, но в допълнение, в основния геймплей няма повече функции. Действието е бързо и яростно, особено ако играчът избира турбо режим, но променливостта затруднява получаването на големи печалби.

Ако не сте щастливи с големи победи в редовния геймплей, трябва да намерите безплатните завъртания в бонусния кръг по-ползотворни.

Вземете безплатни завъртания

Когато играч кацне три или повече разсейвания на Shih Tzu, той стартира бонус рунд. Кучетата скачат от барабаните и след очарователна анимация можете да изберете как да играете своя бонус рунд.

В зависимост от това колко разхвърляния сте кацнали, ще ви бъдат предложени четири опции, които съдържат от 10 до 20 безплатни завъртания. Тези завъртания съдържат заместващи символи със стойност от x2 до x5. Можете да поемате рискове с по-висок множител с по-малко завъртания или да рискувате и да правите повече завъртания с по-малък умножител.

Този елемент на слот не е много интересен, тъй като спектърът от фактори не е достатъчно голям, за да бъде значителен. Hot Choice от Amatic е алтернативен слот, който предлага по-широк спектър от рискове за играчите в своя бонус рунд. Този повишен риск и избор на играч увеличава драматичността и насладата от слота.

Бонусът на годината на кучето има своите предимства. Всяко диво кацане на барабаните ще умножи всички печалби, дори ако той не е завършил комбото. Освен това, ако получите повече от един умножител, всеки се брои. По този начин три петкратни фактора на екрана ще умножат печалбата със 125.

Забавна игра с истински пари

Игрите за игри и реални пари се предлагат във всички основни онлайн казина и игрални автомати. Нашият преглед на играта на The Year of The Dog показа, че тази игра не се различава.

Въпреки това установихме, че банковият баланс в режим на безплатна игра изглежда зле. По време на играта печалбите ни се връщат на 100,00 след всеки няколко завъртания. Това не ви спира да играете играта, но ако и вие, като нас, я намирате за разочароваща, може да искате да играете на друго място.

Ако искате да откриете най-добрите страници на онлайн казината, нашият екип е проверил всички най-добри оферти на пазара, за да ви предложи водещи казино слотове и игри.

Повече възможности за избор и повече Китай.

Пример за наскоро освободен слот с допълнителен избор на нестабилност е Good Girl Bad Girl.

Можете да играете в два различни режима, в зависимост от настроението ви. Този онлайн слот, който има два бонуса, избор от 15 или 30 печеливши линии и хазартна функция, осигурява вълнуваща интерактивност на играча.

Ако смятате, че искате да залагате, изберете висока волатилност с по-рискови бонус функции и по-малко печалби. Ако обаче искате да бъдете внимателни, най-добрият залог е ниската волатилност с редовни победи и сигурни бонуси. Можете дори да хеджирате вашите залози и да играете и на двете, за да увеличите печалбите.

Ако искате да проучите повече слотове с китайска тематика, проверете годината на маймуната на Спиноменал. Играчите получават много по-нестабилно каране с този слот за ниска дисперсия, който е идеален за ниски залози и любители на хазарта.

Само 5 печеливши линии на 5×3 барабани съдържат блестящ множител, който се увеличава с всяка следваща неуспешна печалба. Най-добрите множители дават 15-кратна печалба, тоест колкото повече губите, толкова повече печелите.

12-те Zodiacs на Habanero е друг страхотен онлайн слот с китайска тематика. Това се отнася за играчи с блестяща графика и геймплей. В допълнение, 18 печеливши линии предлагат случайни печалби на множител, голям бонус за безплатни завъртания и прогресивен джакпот.

Година на кучето – присъда

Genesis Gaming винаги се стреми към високи цели при разработването на слотове. Те често създават разнообразие и забавляват със своите теми и геймплей. Ярки примери за това са Пътешествие на Запад или Еднорози от картечници.

Нашият преглед на Dog Year установи, че този слот не отговаря на тези вълнуващи, поради качеството на стената, в която екипът е толкова добър, но това така или иначе не е лоша игра. В сравнение със средния за индустрията тази игра има какво да предложи, но не я считаме за един от най-добрите онлайн слотове.

Това не е толкова лошо, потенциалът за получаване на големи реални парични награди е добър, RTP е отличен, а графиките безспорно са с високо качество. И така, щастието на китайския зодиак ще бъде с вас? Учете се и играйте в годината на кучето

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment