Wolfheart

Слот машина Wolfheart от 2By2 е едно от най-популярните онлайн казина във Франк. Какво е толкова специално в това, питате вие. Честно казано, това е! Впечатлява с богата графика, вълнуваща игра, цветни символи, големи изплащания и много други.

Определено трябва да го играете, ако харесвате необичайни слотове и щедри изплащания.

Можете да оцените безплатно Wolfheart на уебсайта Frank.

Как се играе Wolfheart

Игралната машина Wolfheart се появи в хазартните зали на игралните заведения благодарение на усилията на разработчиците от 2By2. Ако сте запознати с техните слотове, тогава знаете, че всички те са много висококачествени и запомнящи се.

Устройството Wolfheart е направено в най-добрите традиции на 2By2, следователно то е в такова невероятно търсене. Играенето е много просто. Всичко, което се изисква от играчите, е да зададете залози и да натиснете бутона “Старт”.

2by2 Gaming продължава да бъде звезда в съвременния свят на слот машини. Този преглед на слот машина Wolfheart показва колко привлекателни ще бъдат игрите на сайта. Той има осем барабана, който ви дава специален шанс да спечелите големи изплащания.

Той предлага безплатни завъртания и различни герои, разпръснати навсякъде. Тъй като ви предстои да прочетете тук, за разлика от много други игри, той се различава не само от оформлението, което използва.

Темата

Този вълчи слот е вдъхновен от класически приказки и средновековни истории. В тази игра ще забележите различни специални моменти, като дръзки герой, неговата красива девойка и дори вълк. Всичко се развива около голям древен замък с красива гледка към камъка.

Това създава интересен стил, който предизвиква видения на стари истории за честни герои и принцеси и много владетели на отминали времена. Вълкът особено добавя усещане за мистерия. Дизайнът има царствен вид, който кани всички, които играят, тъй като величието на обстановката се откроява.

Как се организира това?

В този преглед на слот машина Wolfheart е важно да се отбележи как ще играете тази игра. Играта има шестдесет линии, които ще бъдат използвани на осем барабана в този слот. Най-ранната част от играта е от решаващо значение за изплащането.

Първите две барабани от лявата страна на екрана имат шест реда. Всички други барабани ще бъдат разделени помежду си. Трите барабана отгоре имат половин ред в тази игра, а останалата част от екрана е посветена на други барабани.

Това дава огромен изглед, показващ, че цялата дясна половина е разделена на две части. Първите няколко барабана ще бъдат смесени с отделни трио макари от дясната страна.

Това уникално споразумение означава, че ще имате някои специални начини да спечелите. Разбира се, първите две барабани ще бъдат еднакви за всяка комбинация от получени линии или линии. Това прави тези ключови функции на тази машина още по-важни. Много символи също се припокриват, давайки ви шанс да спечелите няколко пъти в един ход.

Конкретните залози, които можете да използвате в тази игра, включват обща сума от 40 цента до 160 долара. Това се случва, когато използвате 40 монети в типично въртене. Това ще работи за всички 60 реда по протежение на вашето поле.

Можете да коригирате общата сума на всяка монета, така че можете да заложите само един цент на всяка монета или няколко долара, ако предпочитате да хвърляте висока.

Герои, които да видите

Бъдете сигурни, че по време на играта наблюдавате различни по-уникални точки, които могат да се появят много пъти по време на един рунд. Всички те могат да се появяват на различни барабани по време на играта и много от тях са сдвоени, за да ви дадат най-добрия шанс да спечелите няколко пъти:

  • Смелите герои са диви символи. Всичко може да се използва за повечето части на играта.
    Златните символи на вълк се използват като разпръснати. Той може да се появи на целия екран, докато показва до осем.
  • Всички други основни икони, които ще видите в играта, включват девицата, вълкът и замъкът, както и някои други елементи, вдъхновени от роялти.
  • Отделните парчета често се припокриват на отделни места на игралното поле. Може да ви помогне да спечелите нещо голямо в зависимост от това как играете. Все още трябва да сте сигурни, че можете да спечелите три или повече артикула на линията. Той също играе от ляво на дясно, като всичко, което видяхте там.

Бонус функции

Основното в нашия преглед на игралната машина Wolfheart са бонусите, които можете да получите. Вашият потенциал за по-големи изплащания ще бъде още по-голям, ако забележите много специални подробности, които можете да намерите тук. Те включват моменти като следното:

  • Ще получите серия от безплатни завъртания, ако получите три или повече разсейвания. Можете да получите осем безплатни завъртания с три от тези петна, но общият им брой ще се увеличи, ако имате повече. Максимумът, който можете да получите е осем, което ще ви донесе 60 безплатни завъртания.
  • Героите на героя и девата ще станат черно-бели вълци в режим на свободно въртене. Те удвояват първоначалните си резултати и могат да заменят всичко, което виждате на гърба си.
  • Можете също така да получите повече безплатни завъртания, ако имате два или повече допълнителни символа на разсейване в този кръг. Можете да получите от две до 40 от тях в зависимост от общия брой добавени места.
  • По време на вашата игра случайна функция ще се появи на случаен принцип. Това позволява разпръснатите и диви символи да се появяват от нищото, като по този начин увеличава шансовете ви за по-добро изплащане.

Общи плащания

Изплащанията, които бихте могли да спечелите тук, ще бъдат доста високи. Можете да получите 5000 монети от залога, ако имате пет символа на линията.

Опитайте да увеличите полученото изплащане, като вземете осем символа на разсейване в комбинация. Ще получите само 16 000 монети, ако ги получите.

Но за да направите това, ще трябва да ги подредите всички като поредица от редове на всеки екран на играта. Като имате предвид, че имате 60 реда за играта, винаги има шанс да ги получите достатъчно за едно завъртане и в техните правилни комбинации.

Всички изплащания са ясно по-високи, когато получите голям залог. Много е лесно да коригирате крайните стойности на офертите, така че да не е твърде трудно да постигнете най-добрите възможни изплащания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment