Wolf Hunters

Започва ловът на върколаци. Вашата задача е да стартирате игралната машина Wolf Hunters, създадена от Yggdrasil Gaming. Темата на ужаса не беше толкова страшна. В крайна сметка, слотът е надарен с огромно количество бонуси.

Има три безплатни завъртания наведнъж, в които са активни допълнителни функции от върколак и ловци. Други опции за бонус също са активни. Играта ще участва в 20 фиксирани линии за изплащане и възможността да залагате 100 монети на въртене. В същото време най-големият множител достига до x500.

Но процентът на възвръщаемост на лихвите е 96,3%. Не забравяйте да прочетете правилата, защото има две специални везни. Благодарение на тях можете да получите бонуси.

Алтернативен преглед на тестер

Игралната машина Wolf Hunters е много сходна по функционалност с добре познатия видео слот Vikings Go Berzerk от същия производител, явно Yggdrasil реши да опита да повтори предишния си успех.

Тук също имате дълго натрупване на всички опции за бонус, но в допълнение към тях играта има и някои интересни точки, режим на резина и 3 безплатни режима на игра.

Тези два слота са много сходни, те играят по същия начин, дори и с техническите си характеристики, RTP (процентът на връщане към играча) е почти еднакъв, размерът на максималната печалба се различава малко, тук е по-голям, а изменчивостта е малко по-висока тук, отколкото при викингите.

Но поради функциите за натрупване, този слот, като викингите, ще бъде в черен списък за игра с бонус казино средства.

За тези, които все още не знаят и не са запознати с някой от тези слотове, искам да ви посъветвам да не играете на големи цени веднага, разбира се, всичко зависи от размера на средствата в баланса ви, но имайте предвид, че за да натрупате част от бонусите, вие Ще трябва да въртя барабаните дълго време, около 300-400 завъртания, а за основната бонусна игра мисля около 1000 или повече.

Опции за бонус

Игра на слот машина Wolf Hunters Когато на барабаните се появи символът „Върколак“, възниква битка с един от ловците, ако ловецът спечели, Върколакът се превръща в символ Wild.
Опцията RESPIN се активира при отпадане на символа Wild, той остава на мястото си и се появява повторен ресип. Ако изпаднат повече диви символи, завъртанията ще продължат. Преобразуването на Върколака в див символ също се взема предвид.

Играта има 3 безплатни режима на игра: Безплатни завъртания, Безплатни завъртания на Hunter и Безплатни завъртания на убиеца.

БЕЗПЛАТНИ СПИНОВЕ

– активира се, когато символите на ловците (мъже и момичета) са изпуснати върху барабани № 1 и № 5. Получавате 10 безплатни игри. По време на безплатните завъртания вероятността да спечелите в битка с Върколака става по-висока.

„ПОДОБРЯВАНЕ НА ЛЪНАТА“.

По време на безплатни игри можете да укрепите двама ловци. Когато символ на един от ловците изпадне, той носи ниво +1 на сила, всичко, от което се нуждаете, е да съберете 3 такива символа. Ако сте събрали всички сили за един от техните ловци, получавате +2 безплатни завъртания.

Подобреният ловец винаги ще печели в битка с върколак, като по този начин ще го превърне в див символ с допълнителна опция за разширяване на бонуса. Ако Ловецът е спечелил, тогава дивият символ се обръща вляво, ако Ловецът е нагоре или надолу.

БЕЗПЛАТНИ ХОТЕЛНИ РОТАЦИИ.

Всеки техен лов има свой брояч, те са разположени отстрани на екрана. Всеки брояч има максимално ниво “100”. Всички нови играчи в началото на играта получават +30 за ниво Hunter и +70 за ниво Huntress. Всеки път, когато някой от ловците спечели в битка с Върколака (превръщайки го в див), нивото му ще се увеличава с +1. Веднага щом нивото на един от тях достигне знака „100“, ще получите 10 безплатни игри, в които този Hunter вече ще бъде „подобрен“.

БЕЗПЛАТНИ РОТАЦИИ НА КИЛЕРА.

По-горе, над барабаните, има житейски брояч „Върколак“, максималната му стойност е „600“. Всеки път, когато Върколакът ще загуби в битка с Ловците, това ниво ще намалее с -1. Щом стандартът на живот на Върколака падне до нула, ще получите 10 безплатни завъртания, по време на които всички изпуснати символи на Върколака веднага ще се превърнат в Диви и ще се разгърнат.

Характеристики:

  • Размер – 5х3;
  • Редове за плащане – 20 (фиксирани).
  • Налични залози на спин – 0,10-100 монети.
  • Максималният множител за комбинация от пет знака е x500.
  • Бонуси – три безплатни режима на завъртане.
  • Специални символи – да (стартирайте специални функции).
  • Процентът на възвръщаемост (RTP) е 96,3%.
  • Нестабилност – от средна до висока;
  • Черти. От двете страни на игралното поле има специални везни. Те принадлежат на ловци и върколаци. За всяка загуба на тези знаци скалата се попълва с определен брой точки.

Характеристики на дизайна на слотове Wolf Hunters

Дизайнът на слота, както и самият сюжет е вълнуващ и непредсказуем. Пред нас се отваря зловещ замък, който очевидно принадлежи на главния антагонист на слота – волколаку. Изгряващата луна и снимки на двама бойци върколаци сочат към предстоящата битка, от която само един ще излезе победител.

Това, което може да се отбележи във всички машини Yggdrasil, така че е отлична 3D-графика и отлична анимация, без която описаният слот не би могъл да се справи. И страхотният саундтрак само ще затопли интереса ви отново и отново ще натисне въртящия се бутон.

Това, което е особено приятно, е възможността да стартирате игралната машина на всеки таблет или мобилен телефон. Възпроизвеждането на Wolf Hunter безплатно или за пари ще бъде толкова удобно, колкото на компютър, висококачествената графика ще остане на същото ниво.

Игра на слот машина Wolf Hunters

Управлението на слотовете е обичайно за този оператор, така че можете да се справите с него за няколко секунди. От двете страни на стартовия бутон на барабаните са стандартните опции за автоматично игра и максималният залог.

От лявата страна на слота можете да промените нивото на залога. Липсват двойни игри и джакпот игри. В настройките на машината можете да промените качеството на графиката, скоростта на въртене и да настроите параметрите на звука.

Играта протича по класическите пет барабана и три линии. Линии в машината 20, но те не предполагат смяна и са в постоянна активност. Залогът се приема веднага на въртене от 10 цента и може да достигне 100 EUR. Това е чудесна новина за онези, които играят истински пари Wolf Hunters слот и обичат бързо да бият депозитни бонуси.

Символите на слота са посветени на борбата срещу среднощните създания. Това е капан, сребърен куршум, отвара и върколак. Има и тематични изображения на четири костюма за карти. Комбинациите се редят от три еднакви знака отляво надясно.

Дивият символ ще изпадне в основната игра и ще замени снимките, за да изгради най-печелившите комбинации. Също така, след като символът за дива пада, той се подрежда на полето и се стартира опцията за повторно завъртане.

В горната част на слота можете да видите лента, която отброява числото 600 в обратна посока. Той намалява, когато Wild се появява на полето или снимки с върколак. Щом числото достигне нула, ще започнат бонус безплатни завъртания.

Активирайте безплатните завъртания, като попълните две колби, които са разположени срещу образа на ловеца и ловеца. Те също се попълват, след като на полето се появяват диви символи или изображения на върколаци.

 Цялостно впечатление

Yggdrasil се оказа вълнуващ слот, предметът на който е гъсто уреден в хазартния свят. Слотът е щедър за печалби, но е доста трудно да попълните всички колони за безплатни завъртания, така че ще трябва да разберете добре своя банков бонус, ако искате да постигнете целта си и да направите добър голям резултат.

Но преди това, не забравяйте да играете WolfHunter безплатно, за да се приближите до отговорната игра колкото е възможно по-подготвена.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment