Wolf Cub

Сладките диви животни отдавна са герои на анимационни филми, които се гледат дори от възрастни. В игралната машина Wolf Cub на NetEnt ще срещнете вълци, лосове, рисове и други обитатели на зимната гора.

Всеки може да спечели до 400 000 монети и да активира до 115 безплатни завъртания с опцията Blizzard опция. Както обикновено, процентът на възвръщаемост е доста висок и равен на 96,34%. Играйте за истински пари в Fastpeace казино с незабавно изплащане и изключително лоялно отношение към играчите.

По-долу ще намерите скрити параметри и мнението на екипа от тестери за този слот.

Скрити опции и настройки за слота Wolf Cub

  • Бонус честота – статистически на всеки 131 завъртания (0,76%).
  • Вероятността за удар (всяка победа) е 27,15%.
  • Разпределение на печалбите – 69% в основната игра и 31% в бонуса.
  • Максималната печалба по време на тестовете е 218x.
  • Средната печалба от бонуса е 47x.
  • Нестабилността е 5,01 от 20 (средно).
  • Дължината на цикъла е средна.
  • Класацията на слот машина за залог е 6,13 от 10.
  • Печалбата (RTP) от 96,34% дава положително очакване за печалба.

Бонусът завърта с опцията Blizzard

Спечелете Три или повече символи на Луната ще ви дадат безплатни завъртания. Но те започват по нестандартен начин.

Всички барабани ще бъдат запълнени със символ на разпръскване, като на всяка ще има написан определен номер. След това всички посочени числа се сумират и в резултат на това ще получите до 115 безплатни завъртания.

По време на безплатните игри се предлага опцията Blizzard.

Ако първият барабан запълни един и същ символ, но от другия ще бъде същия, тогава другите снимки, които са в същия ред, ще се превърнат в същите. В резултат на това броят на спечелените комбинации ще се увеличи няколко пъти.
Невъзможно е да се разширят безплатни завъртания.

Дизайнерски характеристики на слота Wolf Cub

Игралната машина е забележително нарисувана, на всички снимки им беше дадено много време. На заден план виждаме нощен снежен ръб, където обитателите му обичат да се събират. Приятели на главния герой – животни, живеещи в пустинята, ще покажат забавна анимация за всяка печеливша комбинация.

А вълкът ще наблюдава лично целия процес на игра, скромно седнал от лявата страна на екрана, реагирайки на победите и загубите на потребителя.

Заслужава да се отбележи отличната музика, която придружава въртенето на барабаните и звуците, издавани от мечки, сови и други животни. Препоръчва се да играете Wolf Cub онлайн безплатно, защото това е много интересна слот машина.

Играта на слот машина Wolf Cub

Wolf Cub е слот с пет барабана с двадесет линии на печалба за изграждане на печеливши комбинации. Потребителят не може да променя дейността си по свое усмотрение. На едно завъртане трябва да поставите минимум 20 монети и не повече от 200 монети. Диапазонът на стойността на монетата е доста широк, от 0,01 цента до 1 долар.

Такъв момент има положителен ефект, ако играете Wolf Cub за истински пари. Всъщност, в този случай новодошлите могат да “пробват” слота с най-ниска скорост, а високите ролки могат да опитат ръката си при голяма игра.

Игралната машина се управлява лесно и удобно и ако е необходимо, можете да я преведете на руски. Както и в други NetEnt слотове, има и удобни функции като Autoplay и Maxbet. Първият ще стартира серия от автоматични завъртания, които включват обширни настройки. Вторият ще се върти с най-високата скорост въз основа на състоянието на баланса ви.

Благодарение на използването на HTML5, слотът може да бъде стартиран на всеки мобилен телефон или таблет. На джаджи можете да играете Wolf Cub безплатно или да правите залози на пари.

Символи на слот машина са главният герой вълк, лок, мечка, рис и мечка. Четири костюма за карти ги допълват. За да получите добра печалба, трябва да съберете поне три еднакви картини.

Принтът на вълната лапа играе ролята на див символ и може не само да замени други снимки, но и независимо да изгради най-платените комбинации.

А изображението на ярката луна ще стартира поредица от безплатни завъртания, по време на които могат да бъдат реализирани някои бонус символи.

Преди да започнете безплатни завъртания, разпръснете с числа запълнете целия екран, след което се определя техният брой.

Максималният брой безплатни завъртания в един кръг е 115. И ако първата макара е запълнена със същите символи, а останалите са еднакви, линията ще бъде напълно запълнена с тези снимки, след което ще има изчисление според комбинираната разработка. Натрупващият се джакпот от слота не се възпроизвежда.

Максималната печалба е 400 000 монети.

Общо впечатление

Слотът не оставя високи позиции в класацията на хазарта по очевидни причини.

Той притежава най-добрите качества за еднорука бандит – висококачествена графика, бонус опции, добър RTP и оригиналния сюжет.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment