Wizard Shop

Магическата тема често се използва от производителите на софтуер за игри, защото предизвиква истински интерес към естеството на хазарта. Съвсем наскоро колекция от подобни игрални устройства бе допълнена от онлайн машина от компанията Push Gaming, наречена Wizard Shop. Играчът ще се потопи в света на магията и магията.

Той ще посети необичаен магазин, където сивобрадият маг ще продава необичаен продукт.

БЕЗПЛАТНА АВТОМАТИЧНА МАГАЗИНКА ЗА ИГРА

Всички предлагани елементи имат уникални свойства и позволяват на играча да подобри своите възможности. Фонът в свободния слот за игра на Wizard Shop е интериорът на магическия магазин. Тя е изцяло облицована с рафтове, рафтовете на които са пълни с различни кутии и кутии. Пакети от тежки фолиа също съхраняват много ценна информация.

Игралната зона в онлайн магазина за съветници се състои от 5 барабана. За формирането на наградните комбинации са предвидени 50 линии, които са винаги активни. Процесът на играта се контролира от функционалните клавиши, намиращи се в долната част на екрана. Бутоните са малко, така че запомнянето на целта им няма да бъде трудно.

Наборът от символи съответства на слот машина Wizard Shop. На детската площадка има магьосник, магическа книга, пясъчен часовник, мехурчета с наркотици, многоцветни камъчета с руни. Те формират печеливши комбинации.

Размерът на плащането зависи от броя на идентичните снимки в комбинация. Те могат да бъдат от 2 до 5. Отделна категория се състои от заместители. Той е символ на магьосник в златно облекло и свитък с думите Wild. Тяхната роля е да заменят символите, за да увеличат рентабилността на комбинациите. Самите те носят печалби.

УСТРОЙСТВО ЗА БОНУСНА ИГРА MAGIC SHOP

Слот машина Wizard Shop има няколко бонус опции. Функцията Magic Replacer се включва, когато барабанът е напълно зареден с портрети на магьосника. Те се превръщат в символ с магьосник в златни дрехи и размерът на наградата се увеличава. В онлайн слот машина на Wizard Shop, играчът ще събира златни и сребърни монети, за които ще придобие допълнителни функции.

Бонусните монети се присъждат за символи, които се добавят на случаен принцип към изображението по време на ротация. Покупките се извършват в магически магазин, който се отваря след 3 символа със свитъци, които излизат на игралното поле, за което се присъждат и награди под формата на монети.

За наличните символи участникът ще може да закупи допълнителни диви знаци, магически заместител с множител, разпръскващ се. Изброените опции се използват в кръга на бонусните завъртания. Ключът към него е свитък. Той пада на 1, 3 и 5 овена в основната игра и започва 10 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания, гърдите се разпръскват. Игралната машина на Wizard Shop ще завладее със своя колоритен дизайн и набор от уникални възможности за награди.

Производителят Pushgaming предлага да се докосне до магията и да избере вълшебен елемент в необичаен магазин. В слота за игра на Wizard Shop, геймърът ще спечели магически руни и ще си купи бонус функции. Собственикът на магазина, сивобрадият старец, е щастлив да сподели всички тайни на успешните завъртания.

Графичният дизайн на игралната машина изглежда колоритен и атрактивен. Веднага си струва да се отбележи триизмерната и реалистична графика, която ви позволява да вдъхнете живот в слот машината и да я направите фантастично колоритен.

Във фона на слот машина се прави всеки детайл, а геймърът ще може внимателно да проучи и да се възхищава на интериора на магазина. Избраните тъмни тонове на фона перфектно се хармонизират с цветните и светли нюанси на основните изображения. Magic мелодията подобрява цялостното впечатление от дизайна на игралната машина.

Спящата бухала, която е помощник-магьосник, ще следи отблизо кръга. Всички трикове и движения на героите станаха възможни благодарение на висококачествената анимация. Маговете и техните удобни инструменти олицетворяват основните икони на слот машината.

Как да играя безплатно на машината Wizard Shop

В играта участват пет макари и 50 линии.

Контролният панел на игралната машина съдържа всички необходими бутони. За да започнете, трябва да създадете размера на бутона за залог на играта. Игралните линии няма да изискват намеса, тъй като всички те са активни. За да стартирате Wizard Shop в стандартен режим, използвайте големия кръгъл бутон.

Опцията Autoplay отговаря за автоматичните завъртания в слот машината. Всички въпроси за бонус кръгове, успешни поредици и специални икони ще бъдат отговорени от секцията Инфо.

Геймърът дори няма да забележи липсата на риск от играта, тъй като в слот машината има доста допълнителни функции.

Бонусната игра на машината Wizard Shop

Дивият знак може да се превърне във всеки обикновен символ и да допълни бонусната последователност. Друг уилд в слот машината ще бъде магьосник, но той ще се появи само в бонус нет. За активиране от три скатер символа играчът ще получи бонусен рунд от 10 безплатни завъртания.

Преди старта на безплатните завъртания, играчът ще има чудесна възможност да отиде в магическия магазин и, заради спечелените сребърни и златни руни, да закупи допълнителни функции в банката.

Сред тях са допълнителни диви животни; множители или разпръсквачи. Запълването на клетките с портрети на магьосник, активира дивата природа под формата на златен магьосник, за който играчът ще получи прилични награди. Също така, по време на бонусната игра има специален символ на гърдите, даващ коефициентите.

Wizard Shop има вълшебни свойства да превръщат всички изображения в награди.

Много играчи постоянно търсят качествена игра. Разработчикът на Push Gaming отдавна се е утвърдил на пазара на игралната индустрия и днес неговите продукти имат широка група от фенове. Video Slot Wizard Shop – не е изключение.

Разполага с всичко необходимо за една добра почивка:

  • висока възвръщаемост;
  • ярки графики;
  • пълна непредсказуемост;
  • прости правила;
  • свободен режим.

Накратко, ако не сте опитали ръката си в Wizard Shop, препоръчваме да го направите точно сега!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment