WildMelon

ОПИСАНИЕ НА ИГРАТА

Всеки разработчик на видео слотове разполага с няколко класически машини за плодове на склад. И това не е изненадващо, защото тази тема е най-популярна на пазара на хазартни игри. Корените му произхождат от 1912 година. Официалният дядо се смята за американски предприемач Хърбърт Милс. След като правителството на страната му забрани операцията по хазарта, този умен бизнесмен не загуби главата си и препрограмира своите въоръжени гангстери да произвеждат дъвки с плодови пълнежи като награди.

Минаха години, стандартите се променяха, а плодовете на барабаните все още запазваха популярността си. Сочни символи, разноцветни цветове, минимализъм в геймплея – всичко това отличава плодовите слотове от другите толкова много, че сега в хазарта, машината за плодови фрази се разбира по-често като традиционен слот. Опитвайки се да пресъздадат класическите устройства, много производители започнаха да произвеждат онлайн машини за плодови теми.

Описание на темата на машината Wild Melon

Това е тази ярка и обичана от много геймъри тема има наблюдаван преглед. Play’n GO обича и уважава класиците, разработчиците често радват рублата с нови слотове по темата за плодовете и ягодоплодовете.

Нямаше изключение и тази игрална машина, наречена Wild Melon, защото е изработена в най-добрите традиции на легендарните едноръки бандити. Всеки фен на хазарта може да бъде убеден в това, защото устройството е оборудвано с демо режим, който ви позволява да играете безплатно и да се наслаждавате на всички функции, които са налични в пълната версия.

Интерфейсът Wild Melon може да бъде описан с една дума – сочна. Наистина, от първите секунди на играта става ясно, че това е висококачествен продукт, който може да раздразни апетита и да активира вкусовите рецептори. Яркият зелен фон с диня и три бели барабани с кръгли, зрели плодове на екрана не са всичко, което създателите предлагат. Отдясно можете да видите таблицата за изплащане за всеки ред.

Деноминацията тук веднага се представя в монети, без коефициенти. Под таблицата можете да видите кратко описание на специалния знак. Графиките са модерни, въпреки че е забележително, че дизайнерите се опитаха да се доближат колкото се може по-близо до оригиналния слот, използвайки минимум измислици и анимация. Няма музикално оформление, но има реакция под формата на сигнали към натискането на бутоните.

Много лесен за управление контрол се състои от пет основни бутона, разположени в долната част на екрана. Индикаторите се задават чрез кликване върху тях. Като цяло темата за плодовете се изпълнява безупречно и с вкус.

Как се играе

Wild Melon е примерен видео слот за плодове. Както при игралната машина 7 Heaven, интерфейсът е изключително лесен, така че потребителят няма да срещне трудности при управлението на играта. Геймплеят е много дискретен – само при минимум, но с високи коефициенти и честота на загуба. Има само една линия и три барабана, само такива машини се считат за прародители на съвременните. Можете да поставите минимум една монета, максимум – три.

Плащанията се извършват в съответствие с таблицата, разположена вдясно от барабаните. Спин завърта барабаните. Можете да изберете автоматичен режим, като използвате бутона Autospin. Той обръща барабаните, за да спре потребителя. Bet Max веднага определя максималната производителност в играта, а бутонът Coins коригира залога за линия. Символи на чисти плодове – различни комбинации от череши, портокал и диня.

Всички символи, с изключение на диня, работят само когато трима играчи се появяват на игралната линия. Динята е специален символ. Първо, той изпълнява функцията на дивата природа и може да бъде забелязан от всеки друг, завършвайки комбинацията с победа на комарджия. Освен това, този плод работи независимо от линията – появата му на барабана на играта е достатъчна.

Второ, това е най-печеливш символ, събрал 3 пъти едновременно по линията, играчът печели истинската джакпот в размер на 10 000 монети. Ако съберете три дини не са на линията, но навсякъде в полето, плащането също ще бъде направено. И трето, дори една или две дини на линия се считат за успешна комбинация.

Друга особеност на дивия пъпеш е възможността за комбинация от три разновидности на череши. Букет от тройни, двойни и единични череши, които се появяват на линията, ще дадат на играча определена печалба, в съответствие с таблицата.

При игра с максималните показатели процентът на възвръщаемост достига 93%. Това е средна цифра, но всичко зависи от късмета на играча и неговия опит.

Play’n GO Wild Melon е игра за комарджии от старата школа, които ценят класиката и уважават традициите. Няма уникални дизайнерски решения, много нови продукти, безплатни завъртания и дори разпръснатост. Играчът се бие лице в лице с основната игра, като има само многофункционален диви символ в арсенала.

Много комарджии вярват, че такива машини наистина могат да се считат за видео слотове на високо ниво, защото те са печеливши и не е необходимо да потвърждават качеството си с всякакви звънци и свирки и допълнения. Опитвайки се в Дивия пъпеш, определено си заслужава и начинаещите, и майсторите.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment