Wild Toro

Бикоборството е едно от най-вълнуващите и опасни забавления в света. Стотици хиляди туристи годишно идват да видят този спектакъл.

Задържайки дъха си, всеки от зрителите се надява, че победата ще бъде на страната на бикоборците, а бикът послушно ще му се подчини. Но далеч не винаги е възможно да се успокои диво животно, защото животните са толкова непредсказуеми и понякога дори червеното наметало не е в състояние да насочи погледа на животното към желаната траектория.

Има стотици случаи, когато бикобоец е бил отведен от полето при смърт, но тези, които са успели да напуснат мястото без наранявания, винаги са се радвали на авторитет и уважение както от обществеността, така и от колегите си.

Описание на слота

Едно от най-забележителните предимства на слот машина Wild Toro е визуалният му дизайн. Това може да се види просто, като сравним този слот с игрална машина Pamplona, ​​която също е посветена на испански бикоборци. Този видео слот принадлежи към категорията на 3D игрите и затова всеки детайл на екрана му ще изглежда доста реалистичен и детайлен.

Играта ще се проведе на фона на прекрасно място, което е направено под формата на малък градски площад. Около площада има жилищни къщи с дим, идващ от комини, магазини и уютни кафенета, където можете да се отпуснете и да се насладите на бик. Бели облаци ще плуват в синьото небе от време на време, а лятното слънце ще озари ярко целия град.

Цялостната цветова схема на графиките тук е топла и не за нищо, целият сюжет ще се разгърне през лятото. Почти всички детайли на интерфейса в слот машина Wild Toro са полупрозрачни, което създава впечатление, че екранът има много повече пространство, отколкото всъщност е.

Описание на играта

Тъй като в тематичната слот машина Wild Toro няма линеен индикатор, настройките за игра тук са значително опростени. Играчът трябва само да определи скоростта за себе си и след това да започне въртенето на барабаните. Игралния софтуер Wild Toro има много удобна функция, която ви позволява да разберете подробно ефекта на залозите върху динамиката на процеса на игра.

Таблиците с динамика са представени в секцията с настройките на индикатора на офертата, което е много удобно и информативно. Благодарение на такива маси, играчът може да избере за себе си автоматична система за залагания, в момента на която слот машина независимо коригира заложената сума.

Играта има бонус Matador Respin Challenge, който се характеризира с пускането на безплатни завъртания. По време на такива ротации символите с матадора ще паднат на местата си и за всеки такъв символ играчът ще получи още едно безплатно завъртане.

Ако гневен бик падне на последната макара, безплатните завъртания са завършени, което води до ниво на бонус Toro Goes Wild. На това ниво символът на бика се движи през полето, за да атакува матадора. Бикът оставя след себе си много мотиви, което впоследствие ще доведе до многобройни плащания. Когато бикът достигне матадора, нивото ще приключи и играчът ще може да изчисли наградите си.

Символи и комбинации от награди

В слот машина Wild Toro 6 основни символа и 3 бонус изображения с допълнителни опции се въртят на барабаните.

Списъкът с основни символи включва:

  • роза – в наградната последователност от 3, 4, 5 снимки дава най-големите множители в играта 200, 500, 1000;
  • портокал с нож – 150, 200, 300;
  • вентилатор – 100, 150, 200;
  • златна монета – 40, 50, 80;
  • сребърна монета – 30, 40, 60;
  • бронзова монета –20, 30, 50.

Последователността е награда, ако се пусне отляво надясно, като се започне от далечната макара.

Бонус пиктограми:

  • Wild като лого на играта – замества символите в комбинации от награди, с изключение на бонус (Matador и Walking Wild);
  • Matador – отговорен за активирането на опцията Matador Respin Challenge. За това е необходимо три такива пиктограми да се появяват едновременно на втората, третата и четвъртата барабани на игралното поле;
  • Walking Wild под формата на бик – пада изключително на петата макара и с всяко следващо завъртане се движи по една позиция вляво. Ако Walking Wild се появи на игралното поле със символа Matador, стартира опцията Toro Wild Wild.

Бонуси за слот машина Wild Toro

Matador Respin Challenge – бонус, който се активира след появата на символа Matador на втората, третата и четвъртата барабана. Кръгът се състои от три безплатни завъртания. Ако по време на съзряване друг матадор падне на терена, играчът получава допълнително въртене. Но ако Walking Wild бъде изпуснат на петата макара по време на рунда, бонусната игра приключва.

Toro Goes Wild – когато Walking Wild и Matador са на игрището, бикът започва атака срещу матадора. Walking Wild се движи първо вертикално и след това хоризонтално към врага.

В този случай символите Wild се появяват в клетките, където е бил бикът, които допълват комбинацията. След като унищожи символа с матадора, бикът продължава да мести една позиция вляво с всяко завъртане, докато изчезне от игралното поле.

Описание на машината Резюме

Auto игра Wild Toro е много атмосферна и висококачествена игра, която може приятно да изненада със своите визуални ефекти, моля тематични нива на бонуси и чести изплащания. Оригиналните герои се вписват идеално в сюжета, а звуковият дизайн допълва атмосферата.

Слотът Wild Toro е достоен за внимание на всеки играч. който оценява качествено съдържание, което може да даде щедри награди.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment