Wild Space

Можете да изучавате Космоса, без дори да имате специално образование. В момента има много астрономи любители, които изследват необятните пространства на Вселената с помощта не само на телескоп, но и във видеоигри.

Безплатни стари слотове с космическа тематика са създадени много, като например слот машина Wu Xing. Но видео слотът Wild Space, разработен от Genesis Gaming специално за ТОП 5 онлайн казина 2019, се счита за най-добрият в тази колекция.

Описание на предмета на машината

Космосът винаги е привличал земни жители. И само няколко успяха да преодолеят гравитацията и да посетят сред звездите и планетите. Вселената е изпълнена с много мистерии, над отговорите, на които повече от едно поколение учени са пронизали мозъка си.

Игралната компания Genesis предлага комарджии да извършат вълнуващо космическо пътешествие в слот машина Wild Space. Всеки участник ще може да се възхити на красотата на Вселената и да участва в нейното изследване.

За всяко откриване ще му бъде платена значителна награда. И тъй като все още има много неразгадани тайни, той отново ще се върне към видео слота за Wild Space за нови впечатления.

Описание на слота

Игралната машина Wild Space е уникален модел. В структурата му няма познати барабани. А тематичните символи, в ролята на които се използва слънчевата система, се въртят в спирала и са подредени във външния и вътрешния кръг.

Игра линии 8, те имат общ център, който е черна дупка. Екранът на видео слота Wild Space запълва картината на отворения Космос. Играчът ще може да разгледа безброй звезди, метеорити, планети, астероиди.

Основните нюанси са синьо и лилаво. Музикалният съпровод създава специална атмосфера, в която има място за възхищение, тревожност и радост от победата. Специалните ефекти добавят към визуалната картина на екстравагантността и засилват емоционалния фон.

Описание на интерфейса на играта

За да контролира слот машина Wild Space, участникът няма да има нужда от специални умения. Този производител оборудва своите модели с опростен и интуитивен интерфейс.

На екрана на видео слота има клавиши, на които легендата указва техните функции. Ключ с две кръгли стрелки стартира играта. Над него има бутон със същите стрелки и триъгълник. Активира автоматичния режим на въртене.

Бутонът на зъбното колело отваря допълнителен прозорец, в който има клавиши за регулиране на параметрите на играта, както и правила за слотове, указващи съотношенията на изплащане и схеми за изграждане на комбинации от награди. В долната част на екрана има клетки, в които се показва информация за текущия кръг – брой кредити на ред, общ залог, сума на печалба, баланс.

Описание на играта

За да отидете на вълнуващо пътешествие в слот машина Wild Space, първо трябва да вземете решение за размера на залога. За целта отворете допълнително поле, като натиснете бутона на зъбното колело. След като сте решили параметъра на играта, можете да започнете играта.

Характеристиката на видео слота Wild Space е, че няма класически макари. Но има 8 наградни линии, те са в основата на печеленето на комбинации. Как са подредени комбинациите е посочено в таблицата за изплащане. Активните линии на слота се пресичат, а центърът им е черна дупка, която действа като див знак и участва в съставянето на комбинации от награди.

Тематичните символи са подредени в спирала и при всяко завъртане изпада нов набор. Печалбите се присъждат за комбинации от 3 до 5 знака. Единственото изключение е разсейването, тъй като на детската площадка те могат да изпуснат до 16 броя. Символът на разсейване е космически кораб.

И колкото повече машини има, толкова по-значителни ще бъдат изплащанията. В играта участва и див знак. Това е надписът Wild. Неговите отговорности включват замяна на герои от играта. Той също така самостоятелно формира високоплатени комбинации от награди. Във видео слота Wild Space няма рискова игра.

Бонус онлайн слотове

Във виртуалния слот Wild Space има 2 възможности за бонус: Comet Alert и Gravity Surge. Те започват произволно и след поредица от успешни завъртания. Като част от функцията за предупреждение на кометата, изстрелите ще бъдат изстрелвани в игралното поле.

Ако натиснете символите на играта, те ще бъдат заменени с диви знаци, след което комбинациите от награди ще бъдат отчетени. Могат да бъдат заменени максимум 16 знака. Функцията Gravity Surge предвижда стартиране на допълнителни завъртания, които се извършват според отделни правила.

При всяко въртене символите на вътрешния кръг изчезват в черната дупка, а символите на външния кръг заемат своето място. Спиралата е допълнена с нови знаци за игра. Функцията приключва, когато следващото завъртане не носи печалба.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment