Wild Neon

Сред огромния избор на разнообразни, многофункционални, многоетажни слот машини се открояват забавленията на производителя Push Gaming.

Като правило те използват ярки, уникални теми, висококачествен дизайн и много допълнителни кръгове, което гарантира интересна игра. Един от най-запомнящите се модели на компанията е безплатната онлайн слот машина Wild Neon, която предлага на играча да се движи във времето и да посети града на бъдещето.

БЕЗПЛАТНА ДИВА НЕОННА ИГРА

Той се чака от безкрайни небостъргачи, магазини и ярко осветени улици, което е възможно благодарение на огромните неонови светлини. Така че играчът със сигурност ще се наслади на незабравимата игра, чака го в неонов град.

Графичният дизайн на видео слота играе важна роля за всеки играч, тъй като неговото качество определя колко интересен ще бъде геймплеят. Що се отнася до слот машина Wild Neon, тя предлага много висококачествена графика, където има анимационни ефекти, които добавят реализъм към устройството.

Цветовете са доминирани от тъмни нюанси с цветни детайли, което прави машината възможно най-запомняща се. В допълнение към характеристиките на графиката, геймплеят на игралната машина също се различава с помощта на забавна музика, която може да се регулира в настройките.

Мениджмънтът в дивия неон се състои от няколко етапа, първият от които е въведение в теоретичните основи. След това трябва да изберете оптималния залог, тъй като размерът на бъдещите печалби зависи от него.

Невъзможно е да се регулира броят на линиите на слот машината, тъй като тя винаги е фиксирана в размер на 25 броя. След това можете да продължите със стартирането на завъртанията, което е възможно в ръчен и автоматичен режим.

УСТРОЙСТВО ЗА БОНУСНА ИГРА WILD NEON

Най-важните детайли на всяка игрална машина са героите, а в тази игра има доста такива. Печелившите комбинации се формират от символите на играта и благодарение на тях се активират допълнителни функции. Специални символи, като например диви и бонус, ще се окажат полезни за играча.

Първият се изразява във формата на ДИВАДЕН надпис, той ще замени други снимки на барабаните, помагайки за формирането на по-изгодни комбинации. Що се отнася до разсейването, той е представен с надпис BONUS и не е свързан с активността на определени линии.

Също така трябва да се помни и добавянето на Wilds, които позволяват да се пускат в количество от две парчета при всяка позиция на полето, да се свързват един с друг и така да се замени по-голям брой снимки.

В допълнение към специалния символизъм в този слот е характерно и използването на тематични изображения, включително диамант, седем, камбанка, череша, лимон. Занимава се с геймплея на Wild Neon и всички видове картови знаци, представени от костюми.

За различни игри, игралната машина Wild Neon използва кръгове и функции, които водят до по-чести победи. Един от бонусите е 5 безплатни завъртания, които се активират в случай на 3 кръг разпръснати по 1, 3 и 5 барабана в основния кръг едновременно.

Преди началото на бонусния рунд, играчът ще може да избира допълнителни опции на случаен принцип, сред които са мултипликатори, допълнителни безплатни завъртания и свързващи символи за замяна.

Доставчикът на Push Gaming ви предлага да получите до 50 000 монети в едно завъртане, като въртите барабаните на слот машина Wild Neon. Слотът е посветен на рекламата и класическата тема. Но в същото време надарени с многобройни бонус опции, така че не се отегчават.

Така че в играта има 25 линии за изплащане, функцията “Binding wild symbol” и режимът на безплатните завъртания с допълнителна функция за диви символи. RTP е 96,53%.

Скрити параметри и настройки на слота

 • Честотата на безплатните игри е статистически на всеки 156 завъртания (0.64%).
 • Разпределението на печалбите – 70% в основната игра и 30% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 320x.
 • Средната бонус победа е 31x.
 • Променливост – 5 от 20 (средно).
 • Дължината на цикъла е средна.
 • Рейтингът на слот машината е 4 от 10.
 • Процентът на спечелване (RTP) от 96.53% ви позволява да получите положително очакване за победа.

Редовни символи и печалби

Печалба

 • Като начало, напомняме ви, че правилата за слотовете показват крайните печалби, като се вземе предвид крайния залог на завъртане. Затова предлагаме да разгледаме информация за плащанията, които са налични в размер на 100 монети.
 • Брилянтът предлага да вземе 80, 480 и 2000 монети.
 • Седем и Бел са в състояние да донесат 80, 400 и 1600 монети.
 • Череша и лимон се връщат от 60 до 1200 монети.
 • Star и Peaks ще получи 20, 100 и 400 монети.
 • Сърцето, Треф и Тамбуринът ще дадат от 8 до 300 монети.

Бонус символи

Символът WILD надпис е станал символ за заместване. Той завършва всички наградени комбинации, но не засяга символа за разпръскване. Този символ има и специална опция. Когато на екрана се появят два или повече идентични символа, всички символи, които не са диви, ще бъдат свързани с песен.

В резултат на това редица символи ще станат диви. Не забравяйте, че пет такива символа ще ви донесат награда в размер на 2000 монети, а четири и три картинки предлагат да вземете 480 и 80 монети.

Подкова с думата „Бонус“ се появява на нечетните барабани (1, 3 и 5), за да започне режим на безплатни завъртания. Първоначално ще получите 5 безплатни кръга. Но преди да започнат, на екрана ще се появят 6 панела, зад които се крият награди. Вие очаквате такива награди като мултипликатор за win x2, 5 безплатни завъртания, незабавни изплащания и допълнителни диви символи.

Характеристики на

 • Платежни линии – 25.
 • Обхватът на залаганията е 0.25-100 монети.
 • Максималните награди са 2000 монети за комбинация от пет еднакви символа.
 • Бонус опции – свързване на диви символи и безплатни завъртания с допълнителни функции.
 • Процентът на възвръщаемост (RTP) е 96,53%.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment