Wild Circus

Предлагаме ви да се потопите в атмосферата на празника и цирка. В арената на пет-барабанния слот машина Red Tiger Wild Circus са разположени различни символи на цирка, които дават печалби на 40 фиксирани линии за заплащане.

Но основната характеристика на слота е пет луди бонус функции. Цирковите артисти дават моментални печалби, мултипликатори, повторни завъртания и безплатни завъртания.

Най-големият залог достига 200 монети, а максималният множител за печалба на завъртане е 2000x. Играта работи от средна до висока волатилност и средната честота на печалбите.

Предимства на слот машина Wild Circus:

 • надежден разработчик – Red Tiger;
 • динамичен и ефективен геймплей;
 • лекота на правилата и разнообразни печеливши комбинации;
 • висока възвръщаемост;
 • удобен интерфейс;
 • висококачествено проучване на всички елементи и детайли на дизайна;
 • атмосферни влияния.

При летене на пингвин може да се присъждат следните награди или бонус игри

Бонусна игра „strongman“, бонусна игра „мече равновесие“, бонусна игра „факир“, безплатни завъртания „въртене на слон“, безплатни завъртания „въртене на клоун“, както и мигновени печалби в x2, x3, x5, x10, x15.

В същото време функционалността на слота предлага не само единични бонус игри или мигновени печалби, но и групови, а има и следните групи бонус игри: “мече равновесие” + “силен човек +” + “факир”, “ротация на слонове” + “ротация на клоун” , “Въртене на слонове” + “факир”. Допълнителен „плюс“ е възможността за рестартиране на пингвина, ако не харесвате първоначално получената бонусна игра (функцията не е активна при моментална печалба).

Бонусната игра „факир“ предлага избор на една от три факли за определяне на моментални печалби. Средната стойност е 15-20 залози. По-рядко в тази бонусна игра се издават печалби от по-малко от 15 залога, а максималният получен по време на тестване е 50 залога.

Бонусната игра „strongman“ предлага избор на една от три топки с различни стойности. Ако силният вдигне топката, тогава се предлагат нови топки с повишена стойност и така нататък, докато силният не може да вдигне топката.

Печалбите за всички вдигнати топки са фиксирани. Потенциалът на бонуса изобщо не е лош, защото, въпреки първоначалните ниски награди от само няколко залози, допълнителните цени се увеличават до 100+ залога.

Средната крайна печалба в бонусната игра, като правило, все още е 40-60 залози. Максималната печалба, получена по време на тестване, беше 90+ залози. Не беше възможно да получите победа в повече от 100 залога.

Бонусната игра „мече балансира“ ни предлага „колекция“ от падащи монети, което всъщност е мигновена печалба. Всъщност, малко зависи от движенията ви и можете просто да стоите неподвижно, тъй като печалбата се определя от слота предварително.

Средната печалба в бонусна игра е 20-40 залози. По-рядко слотът дава печалби от по-малко от 20 залога, а максималните печалби, получени по време на тестване, възлизат на малко повече от 50 залога.

За разлика от предишните бонус игри, „завъртане на слонове“ активира безплатни завъртания.

Броят на въртенията е случаен и средно е 7-9, по-рядко – раздава по-малко от 7 и се получават максимум 16 ротации.

Отличителна черта на тази бонус игра е мултиплейър функцията, която се увеличава, когато символ на слон се появи на барабаните на играта.

В края на безплатните завъртания, на играча се предоставя втори шанс с избор на един от два сектора, в единия от които – края на бонусната игра, в другия – повторение на безплатни завъртания, в количество, идентично с оригинала, като същевременно поддържа мултиплейъра.

По правило завъртанията носят само незначителни печалби и мултиплейърът не успява да надвиши стойностите в x4-x6, а средните общи печалби варират в рамките на 15-35 залози, по-рядко достигайки по-големи стойности от 50+ залози.

Бонусната игра „въртене на клоун“, подобно на предишната бонусна игра, активира безплатни завъртания, но с различен геймплей. Мултиплейърът тук се заменя с случайни диви символи, които се добавят към барабаните на играта, когато се появи символът на клоун.

По правило се издават само 1 символ на клоун и 3-4 диви символа, по-рядко е възможно да се получат 2 символа на клоун и 7 диви символа, като не е било възможно да се получат 3 или повече символа на клоун по време на тестване.

Както при “слоновите завъртания”, по време на “клоун завъртания” се дават само незначителни печалби, а общите общи печалби, като правило, не надвишават 20-40 залози и понякога общите печалби са минимални, а само 5- 15 залози. Беше изключително рядко да получавате по-големи печалби, достигащи 50+ залози.

Независимо от това, в Wild Circus могат да се получат големи печалби в 100+ залози, но често само когато се активира група от бонус игри, средните печалби в които ще дадат обща печалба от около 100 залози, но активирането на групови бонус игри в слота е изключително рядко, въпреки че и не е изключено с първата бонус игра.

Поради доста честото активиране на бонус игри, Wild Circus поддържа баланс доста добре в редица игрални сесии, но поради непопулярността на слота и ниския басейн, слотът често е „студен“, така че трябва да внимавате, когато го избирате, за да изпълни изискванията за залагане , Когато играете за истински пари, като се има предвид ниският потенциал на слота да даде голяма печалба, препоръчвам само кратки игрови сесии, за да получите една или повече средни печалби.

По-дългите игрални сесии практически нямат смисъл, докато има значителни рискове от частична или пълна загуба на равновесие.

5 луди бонуси

 • Пингвин оръдие Символът Пингвин с пистолет е отговорен за бонуса. Три от тези символи активират оръдие пингвин, от което ще се пръскат незабавни печалби, опции за бонус или допълнителни мултипликатори. Можете да вземете наградата или да я опитате отново, за да получите шанс да вземете по-добра награда.
 • Силният човек. Този бонус дава печалби под формата на наградни монети. Силен мъж ще вдигне тежести, а вие ще получите големи победи.
 • Въртенето на клоуна. Клоунът е див символ. Появява се на барабаните и може да бъде клониран към други клетки, когато кутията се отвори. Вашата задача е да отворите кутията, за да видите допълнителни диви символи. Също така съседни герои ще станат диви. След това ще се стартира едно повторно безплатно завъртане.
 • Жонгльор. Мечката ще кара мотоциклета по въже, а вие ще щракнете върху екрана, насочвайки балансира. Колкото по-малко съкровище губи, толкова повече печалби ви очаква.
 • Въртенето на слона. Можете да спечелите произволен брой безплатни завъртания с допълнителен умножител 2x, 3x или 4x. Всеки нов символ на слон ще увеличи умножителя. Можете да получите допълнителни безплатни завъртания. • Факир. Изберете една от факелите, така че факирът издига огъня. След това ще намерите незабавно изплащане.

Цирк символът печели

 • Клоунът дава 28, 60 или 120 монети.
 • Маймуната е вторият див символ, който носи на играча 28-120 монети.
 • Магическата шапка ще попълни сметката с 28, 60 или 120 монети.
 • Барабанът дава 24, 48 или 100 монети.
 • Топката предлага да вземете награди от 20, 40 или 80 монети.
 • Два жонглиращи клуба ще върнат 16, 32 или 60 монети.
 • И раздава от 12 до 48 монети.
 • K предлага награда от 8, 20 или 40 монети.
 • Q и J връщат съответно 8, 16, 32 монети и 4, 12, 24 монети.
 • 10 ще дадат 4, 8 или 16 монети.

Технически спецификации

 • Размер – 5х4;
 • Линии – 40;
 • Нестабилност – средна до висока;
 • RTP норма на възвръщаемост – 96,18%;
 • Максималната печалба е 400 000.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment