Wicked Circus

В днешно време слотовете за игри са много добре вкоренени, всичко това благодарение на качествената работа на компаниите, които произвеждат машини. Една такава компания е Yggdrasil. Този производител има в притежателя си много вълнуващи игри. Един от тях може безопасно да бъде причислен към игра, наречена Wicked Circus.

Този слот ще даде на потребителя много незабравими емоции и добро настроение. Играта ще бъде интересна за играчи от всички възрасти, които обичат приключенията в цирка.

Участникът ще трябва да се научи как да прави трикове, различни комбинации от игри. Това е уникална възможност да изразите себе си на арената на виртуален зъл цирк, където играчът става главен герой на програмата и развлечения.

Безплатна игра Wicked Circus слот машина

Дизайнът на представената игра съдържа много различни необичайни нюанси, които придават настроение, машината има и богата анимирана символика, която дава на играта реалност. Автоматът Wicked Circus има великолепна графика, страхотни теми и, разбира се, интригуващ сюжет, който може да заинтересува дори най-опитния играч.

Слотът има много богато игрално поле, всички контроли на машината са извлечени и са пред очите на играча, това е много удобно, този слот е винаги популярен за начинаещи, защото можете да го разберете много бързо.

Огромен плюс на подобна циркова арена, макар и виртуална, но все пак е музикалният съпровод, който сякаш привлича всички на арена на идеи и магия с приключения.

Бонус функция на игралната машина

Игралния автомат Wicked Circus е слот с пет барабана, който има двадесет и пет реда за игра. За по-продуктивна игра се препоръчва да се използват всички линии, тогава съставянето на печеливши комбинации може да бъде много често.

След преглед на контролите в основната игра, участникът очаква доста проста задача, той ще трябва да следи залозите и да прави печеливши комбинации. Символите на този слот са разделени на няколко вида, те са специални и тематични. Има два най-очаквани специални героя: вълшебната топка и усмихнатата шегаджия.

И двете имат най-голяма стойност в тази игра. Също така машината има обичайните тематични символи, като лимон, череша, звънец и други, всички тези символи също имат определени награди. Такива символи се считат за по-малко очаквани, но все пак не трябва да ги изпускате от поглед, защото те също имат своите предимства.

Бонуси на слот машини

Всеки модерен слот има бонусна игра. Тази машина не е изключение, следователно е оборудвана и с бонус игра, която леко ще разреди основния рунд и ще направи цялата игра по-интересна.

Този слот ще позволи на играча да получи така нареченото мистериозно изплащане в този рунд, за това трябва да имате клоуни, които да отпаднат на барабаните, след това играчът ще получи определени награди. От 2 до 5 клоуна могат да се появят на екрана и всеки от тях ще даде на участника добра награда, така че играчът не трябва да пропуска загубата им.

Ето такъв зъл цирк в цялата му приказна красота.

Темите на цирка често се включват във филми на ужасите. Това не е изненадващо, защото клоуните със зловещия си грим понякога предизвикват много нееднозначни асоциации. Компанията Yggdrasil Gaming за пореден път реши да бъде оригинална и създаде безплатна слот машина Wicked Circus по темата на Evil Circus.

Темата на тази игра също отчасти наподобява филм на ужасите, което прави играта не само интригуваща, но и мистична. Ярка атмосфера и незабравими впечатления са гарантирани за всички, които се осмелят да посетят зловещия цирк „Зъл цирк“.

BONUS GAME AUTOMATIC EVIL CIRCUS

Визуалният дизайн на игралната машина е направен на най-високо ниво. Беше използвана тъмна палитра от цветове, понякога разредена с неонови цветове. Графиката е изработена до най-малкия детайл, поради което картината изглежда реалистична и много цветна.

Мястото в този случай ще бъде цирк зад кулисите, в който се води борбата за наградите. Игралното поле на машината Wicked Circus е представено в стандартен 5-барабанен формат. Конфигурацията на полето 5×3 е доста често срещана и затова за играчите няма да е трудно бързо да се запознаят с този видео слот.

Слот машина Angry Circus предлага на потребителите да играят на 10 постоянно активни линии, всяка от които е маркирана със специален индикатор в периферията на полето. Индикаторът ще ви позволи да проследявате позицията на определен път, по който печалбите се подреждат в определен момент от играта.

Контролният панел заслужава специално внимание. Той е кратък, лесен за използване и играе решаваща роля в играта. Използвайки този панел, играчите могат не само да настроят залог и да играят барабаните, но и да следят собствения си баланс, да отидат в секцията за коефициенти и да контролират допълнителни параметри на видео слота.

BONUS GAME AUTOMATIC EVIL CIRCUS

Символиката на играта отчасти прилича на набора от символи на класическа слот машина. За всички герои, които имат възможност да формират атаките си, индивидуалните коефициенти са изброени в таблицата за заплащане.

Поради такива съотношения сумите на наградата се изчисляват автоматично, които впоследствие се прехвърлят в баланса на потребителя. Тази грешна изчисление следва най-простата схема за умножение на самия коефициент по текущата стойност на активния залог. Резултатът е число, равно на сумата на наградата на обед.

Колкото повече идентични знаци образуват една комбинация, толкова по-ефективна ще бъде тази комбинация. Много зловещ клоун в този случай действа като бонус символ. Факт е, че този елемент може да осигури на потребителя някаква загадъчна награда.

Попадайки на полето в определена сума, клоунът може да донесе до 6000 наградни кредита, които при максимален курс могат да се превърнат в много подредена сума. Няма други бонус символи (разсейване или диви), рискови игри или тематично ниво на бонус в слот машина, наречена Wicked Circus.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment