Untamed Wolf Pack

Untamed Wolf Pack, завладяваща машина, чиито главни герои са вълчи глутници, характеристики на живота на неговите членове и съвместното им съществуване с други животни.

Вълците са невероятно умни, находчиви и търпеливи животни, които ценят своето „семейство“ и са готови да дадат всичко за него. Потребителят ще бъде сред събитията, разгръщащи се около тези невероятни животни, ще може напълно да се наслади на техните образи и да спечели добра награда.

И с темата за вълците, асоциациите с върколаци и вампири неволно възникват в нашето подсъзнание, а слот-машината “вампир: маскарадът” може да разкаже всичко за тях и дори да ви даде много щедър подарък, защото името на този слот не е било толкова лесно многократно да звучи в ТОП 5-те най-добри казина лицензирани онлайн в едно изречение с имената на победителите и късметлиите!

Същото може да се каже и за вампир: Маскарадният слот машина, както и за игралните автомати безплатно 50 000!

Графичен дизайн на играта

Зашеметяващ пейзаж е разположен на фона на игралното поле. Кипяща река, зелени борове и скали пазят тайните на вълчия глут, който живее сред тях. Тематичните символи са направени по най-добрия възможен начин, така че за момент може да изглежда на участника, че хищниците са оживели и го гледат с „жив“ поглед.

Описание на играта

Бонусната игра на машината се представя под формата на 10 допълнителни завъртания. По време на тях се активира опцията Running Wilds, при която “диви” символи се появяват на барабаните в цели панделки, като по този начин се увеличават шансовете на играча да формира комбинации.

Освен това във видео слота има игра за удвояване, в която можете да влезете, след като съставите всяка печеливша комбинация и натиснете бутона за хазарт. На отделен екран ще бъде поставен радар с червено-зелени отделения.

Знаците +/– изберете размера на сумата, която участникът ще получи в случай на победа в този кръг. Само тази печалба директно зависи от подреждането на цветовете на радара. Тогава въртящият клавиш стартира стрелката.

След като спре, играчът й ще знае дали е спечелил увеличената сума на въртене или не (зелената част – спечелена, червената част – загубена).

Интерфейс на виртуална машина

Интерфейсът на машината съдържа удобен контролен панел, който идеално се вписва в цялостния дизайн на слота. Преди да стартира барабаните, участникът трябва да се запознае с всички бутони в менюто.

Първо кликнете върху бутона изглед плаща, който ще отвори таблицата за заплащане на потребителя и ще му каже за основните правила на играта. След това е необходимо да започнете да фиксирате желания размер на залог, като използвате функцията за залагане за това, а именно монети и размер на монети или макс.

Първият бутон позволява постепенно увеличаване на скоростта, а вторият определя максимално възможния размер. Потребителят не може да използва определен брой активни линии, тъй като в машината няма редове, а 243 начина за добавяне на комбинации.

След като разгледате всички тези функции, можете да се заемете с въртенето на барабаните, като използвате въртящия се бутон (единичен старт) и автоматично игра (автоматично).

Обобщение на описанието на слот машината

„Wild Wolf Pack“ е цветна слот машина, чиято тема е базирана на сюжета на дивите вълци, които красят този слот. Доста големи изплащания, интересна игра и добро настроение са гарантирани на участника в края на процеса на играта.

Основната характеристика на играта Untamed Wolf Pack е, че в нея няма линии. За да оформите печеливша комбинация, достатъчно е символите да са един до друг, а първият да е от най-лявата макара. Общо са предоставени 243 начина за формиране на наградната серия.

Всички игри на Microgaming HTML5 ви позволяват да персонализирате цената на един заем, а видео слотът за Untamed Wolf Pack е един и същ. Друга интересна особеност: удвояването на кръга. В повечето случаи е много често срещано: трябва да познаете цвета на обърнатата карта. Но само не този път – тук разработчиците решиха да отидат по-далеч.

След като потребителят се съгласи да рискува, пред него се появява карта на света с кръгла форма, разделена на червен и зелен сектор. На картата се върти стрела. Ако се спре на зелената част, играчът получава награда. В противен случай той ще загуби.

Акцентът на слота Microgaming е, че размерът на секторите може да се регулира. Колкото повече зелено има на картата, толкова по-големи са шансовете за успех и по-ниска печалба. Максималният допустим множител за кръга е × 20.

Слот машина Untamed Wolf Pack: символи и дизайн Microgaming

Темата на видео слота е изцяло посветена на вълците и терена, в който живеят. Логично е, че Microgaming използва като символи главните герои на играта, много други животни и снимки на пейзажи.

Има два специални знака:

  • Wild – слот лого. Тя може да се превърне във всеки символ, а също така образува комбинация с максимален коефициент.
  • Скатер – осигурява безплатни завъртания и не зависи от линиите. Функцията Running Wilds ви позволява да получите 10 безплатни завъртания дори в случаите, когато има само две разсейвания на екрана.

Слот играта Untamed Wolf Pack получи стандартния дизайн Microgaming за играта HTML5, така че играчите могат бързо да разберат всичко.

Персонализираните настройки ви позволяват да активирате експертен режим и да отворите достъп до автоматично стартиране на барабана, да регулирате звука и много други.

Untamed Wolf Pack е представител на серията видео слотове Microgaming, запознаваща хазартната аудитория с живота на животните, в случая вълци.

Благодарение на уникалните си функции, слот играта Untamed Wolf Pack ще бъде интересна не само за любителите на дивата природа, но и за всеки ценител на хазартните забавления.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment