Unicorn Grove

Онлайн слотът Unicorn Grove ще отведе играчите във фантастичния свят на еднорози, русалки и сатири, където те ще събират големи печалби чрез същите изображения на каскадни макари.

Като допълнение към основната функционалност, игралната машина получи бонус режим, който включваше пакети от безплатни завъртания и аниматори.

Магията в игралната машина Unicorn Grove ще се появи на полето на герои от образа на приказни герои и многоцветни стойности на лицата на картите. Обща характеристика на този списък с артикули са линейни плащания, според индивидуални данни за разходите.

Специални Wild and Scatter получиха малко повече възможности, които в първия случай заместват другите, а във втория задействат безплатни завъртания.

Преди да започнат да правят залози в игралната машина Unicorn Grove, участниците трябва да се уверят, че наличното количество парични единици е достатъчно за голямо разстояние, което ще оправдае високата ефективност на слота при теоретичната възвръщаемост.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Играй слот машина Unicorn Grove се основава на наградната функция Collapsing Reels, чиито действия премахват използваните символни клетки от полето, така че други снимки да попаднат на тяхно място. Тази процедура на теглене ви позволява да печелите големи награди в един платен кръг или да активирате безплатни завъртания.

Мултипликатор

Втората функция на онлайн слота е компонент на бонус режим и увеличава размера на спечелените печалби от мултипликатори. Първоначалната стойност на функцията започва с x2, но се увеличава до максимум x10 след успешно изтегляне.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Единственият бонус на слот машина Unicorn Grove стартира без участието на активатори Scatter, след няколко последователни мача.

Броят на повторенията на Свиващите макари определя размера на пакета за безплатни завъртания в следния диапазон:

  • 3-то – 8 FS;
  • 4-ти – 10 FS.

Unicorn Grove е слот игра Genesis с 5 барабана и 25 линии, създадена от видео, фокусирано върху мистичен свят, в който феите и еднорозите живеят в хармония. Наличните функции на слота включват безплатни завъртания, диви символи, бонусни умножители и разсейвания. Там и rsquo; s също награда, посочена на $ 7 500,00.

Темата на играта е разнообразна. На фона на барабани и работят заедно като едно цяло, като фонът показва безкрайна гора, а барабаните изглеждат като силен дъжд. На барабаните има rsquo; с дъга, розови цветя, цветни покер костюми, еднорози, русалки, феи и елфи, показани като икони. Тези значки спечелиха и rsquo; не само награждават с многобройни изплащания, но и допълват темата.

Цената на гърба на Еднорога в горичката ще започне от $ 0,25 и може да бъде увеличена до $ 250 на въртене. Зависи от размера на монетата и активните линии.

Розовото цвете поема ролята на дивата и, когато се появява на активна печеливша линия, съпоставете с други символи, за да помогнете за завършване на победите.

В режим Unicorn Free Spins, Grove се активира само когато три последователни каскади (изплащания) ще бъдат възнаградени обратно към гърба.

Ако еднорогът, елфът, феята и разпръснатата Дъга се видят един до друг след 3D каскада, тогава режимът на безплатните завъртания ще бъде спечелен. На потребителите ще бъдат предоставени осем безплатни завъртания. По време на тези завъртания потребителите ще получават от x2 до x10 бонус умножител.

Еднорогът е groove и rsquo; t просто много странно проектиран слот, но и странно изработен в своя геймплей. Резултатът е опит, който се чувства различно от всеки друг в Интернет. Това може да се хареса на някои, но на други не.

Приказният геймплей и награди също са митични същества, съществуването на които е оспорвано и до днес. Програмисти от Genesis Gaming решиха да комбинират всички вълшебни същества в новата си слот машина.

Дизайнът на модела е напълно подходящ за основната идея на сюжета. Тук потребителите могат да се срещнат с много различни герои, играещи основна роля в дизайна на играта. Неговите невероятни графични елементи, красива фонова музика, обмислен сюжет ще привлекат вниманието на потребителите.

На заден план е гора, в която живеят еднорози и феи, които задоволяват всяко желание на потребителите. Игралното поле (5 × 25) е направено под формата на водопад, където се появяват различни картини. Между другото, еднорог ще се появи с цветове на дъгата. Това се дължи на факта, че според историите това животно се появява само по време на дъгата.

Както казахме по-рано, това животно никога няма да бъде хванато, защото е много умно. Всички снимки са анимирани. Освен това те ще избухнат, след като образуват комбинация. За да премине към теоретичния раздел, играчът трябва да намери иконата „?“

Това ще позволи достъп до правилата и таблицата, която описва характеристиките на всеки символ. Функцията BET е предназначена да регулира залозите в онлайн игра. Този индикатор ще бъде показан в съответния прозорец. Два кръгли бутона са проектирани за стартиране на въртене в две версии.

По този начин потребителят може да избере един или автоматичен метод на предене. Функции и бонуси За щастие в играта са включени допълнителни опции. В долния ляв ъгъл има икона, която показва текущия множител. Основната функция на лотоса е да замени прости снимки. Благодарение на това цвете играчът ще увеличи баланса си и ще получи допълнителна печалба.

Заслужава да се отбележи, че жокерът изпълнява тези функции в почти всички продукти на този доставчик. Играта е завладяваща благодарение на свободното въртене, което се активира от специален елемент. Първо, играчът ще получи 8 такива завъртания, по време на които трябва да спечели точки, за да удължи рунда.

Ако преминете всички тестове, 10 000 ще бъдат преведени във вашия баланс. решение на съда Много автори от векове описват невероятно животно с дълъг рог. Еднорозите често са изобразявани в снимки и книги.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment