Twin spin not mobile

В водовъртежа на съвременните реалности винаги има място за традиция. Те не са забравени от производителите на слот машини, които използват класическата история при създаването на своите продукти. В това отношение NetEnt беше особено успешна.

Свободният слот машина Twin Spin, разработен от нея, е модерен аналог на едноръки бандити. Неговата характеристика в комбинация от класическата концепция и модерните, по-печеливши, параметри.

Дизайнът на слот за игра Twin Spin няма да бъде игнориран. Стилният дизайн, в който основните компоненти са неонови светлини, очарова и призовава за приключения. Ненатрапчивата музика поддържа атмосферата, която производителят иска да предаде.

БЕЗПЛАТНА АВТОМАТИЧНА ДВОЙНА ИГРА

Игралното поле във виртуалния слот Twin Spin не ограничава възможностите. Неговата структура има 5 барабана. За формирането на комбинациите от награди се предлагат 243 опции. С такъв диапазон е трудно да се загуби, защото всяко завъртане осигурява положителен резултат. Основното е да се проведе правилно играта.

Управлението на видео слота Twin Spin се свежда до стартирането на игрални барабани. Но преди това трябва да определите размера на залога за предстоящия кръг. Тя може да бъде променена преди всяко стартиране или да остане непроменена. В онлайн машината Twin Spin има автоматичен режим на въртене, позволяващ на участника да играе играта като наблюдател.

Характеристиките на виртуалния слот са показани в таблицата за заплащане.

В комплекта от символи, от които се формират печеливши комбинации, има камбана, череша, щастлив номер 7, скъпоценен камък, надпис BAR. Попълнете няколко знака от 9 до асо. На всеки символ се присвоява коефициент на изплащане, който определя стойността на бонусната комбинация.

Най-ценният е диамантът. В печеливша комбинация могат да бъдат от 3 до 5 подобни знака, разположени на игралното поле на съседни барабани отляво надясно.

БОНУСНА ИГРА АВТОМАТИЧНА TWIN SPIN

В видео слота за Twin Spin нямаше никакви специални символи. От тази категория на барабаните се появява дива марка. Това е дивият надпис с червени и жълти цветове. Тя се върти само върху централните барабани. Това ограничение не ви позволява самостоятелно да формирате печеливша комбинация.

Неговата основна функция е да замени тематичните знаци. Дивата природа може да действа като всеки символ, необходим за завършване на комбинация от награди.

В слот машина Twin Spin няма тематичен бонус кръг, рискови игри и безплатни завъртания, така че трябва да се съсредоточите само върху основната игра. Неговата основна опция е Twin Reel. Той се състои в това, че преди всяко завъртане се избира чифт барабани, на които символите ще бъдат идентични по време на кръга.

Тази опция гарантира чести печеливши комбинации. Какви барабани са специални, ще станат известни от светлинната рамка, чрез която ще бъдат подчертани. Виртуалният слот Twin Spin може да бъде тестван с безплатната версия.

Twin Spin е видеокарта с пет барабана и пет барабана и 243 начина за платени комбинации. В Twin Spin няма традиционни линии и залогът за завъртане трябва да бъде кратен на двадесет и пет.

Във видео слота Twin Spin има специални символи, функцията Twin Reel и някои други опции. Няма рискована игра на късмета.

Можете да играете една до десет монети на слот машина Twin Spin. Номиналната им стойност може да бъде от 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20 и 0.50 евро. Можете да заложите до сто двадесет и пет евро на завъртане.

Печелившите комбинации се формират в видео слота Twin Spin от три, четири или пет еднакви картинки. Те трябва да падат върху съседните барабани, като се започне от първото. Плащането се изчислява по курс и коефициент на комбинацията (до x1000). Плаща се само най-ценната комбинация от символи от един тип.

Функцията Twin Reel, която споменахме по-горе, е валидна във всеки кръг. Това означава, че два случайни барабана, които са един до друг, са идентични. Тоест, върху тях се появяват еднакви символи, което увеличава вероятността за образуване на комбинации. В същото време близнаците могат да се разширят до три, четири или дори пет.

Игралния автомат Twin Spin има теоретична възвръщаемост от 96.6% (официални данни от Net Entertainment).

Cимволи

Във видео слота Twin Spin символите, използвани в слот машини, са: седем, камбани, череши, BAR, диаманти, както и букви и цифри, обозначаващи наименованията на картите за игра от девет до асо.

  • Twin Spin също има специален символ Wild, който пада само на три средни барабана и ще замени всички други снимки, ако е в подходяща позиция.
    Скатер символ и без безплатни завъртания в Twin Spin.
  • Двойни бонус игри
  • Twin Spin липсва тематичен бонус рунд.
  • Джакпотите
  • Прогресивен джакпот не се възпроизвежда във видео слота Twin Spin.

Как се играе Twin Spin? (Интерфейс)

В много онлайн казина играта Twin Spin се предлага с пълен руски превод, така че няма да обясняваме кои функции се изпълняват от различни елементи на контролния панел на слота. Въпреки това, те ще бъдат лесни за разбиране дори без превод.

В Twin Spin има различни настройки: бързо завъртане, настройка на звука, избор на качество на графиката и някои други.

Потребителите имат възможност да активират автоматичния режим на игра, който има някои потребителски настройки.

Изтеглете слот машина Twin Spin не е необходимо. Той, като всички видео слотове от Net Entertainment, работи в режим на светкавица.

Заключение

Основната характеристика на видео слота Twin Spin, който прави геймплея наистина вълнуващ, са двойните барабани и функцията Twin Reel. Те допринасят за формирането на многобройни комбинации и ви позволяват да получите истинско удоволствие от играта. Специалният символ е само един, няма бонусни кръгове и безплатни стартирания, прогресивният джакпот не се играе.

Имате ли достатъчно такива функции – решете сами. Във всеки случай, Twin Spin положи добра теоретична възвръщаемост, което я прави привлекателна за феновете на игралните машини.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment