Titan Thunder

Темата за древногръцките богове е доста популярна както в киното, така и в литературния жанр. Все още привлича повече деца от по-старото поколение. Но когато експерти в развлекателната индустрия започнаха да го разработват, концепцията стана интересна за възрастното население.

Общо описание на апарата

Quickspin преосмисли сюжета по свой начин, реализирайки идеята във завладяващия видео слот Titan Thunder и беше похвален за работата си. Сега можете не само да наблюдавате живота на великите богове на екрана, но и да се присъедините към тях в борбата срещу титаните и за вашата смелост да получите достойна награда. Повярвайте ми, боговете на Олимп наистина щедро дават герои.

Описание на играта

Подготвителният етап на играта в слота Titan Thunder се състои в определяне размера на залога. Броят на активните линии не е зададен, тъй като те са зададени от програмиста по подразбиране. Наличните символи формират комбинации от награди, за които играчът получава съответното изплащане.

Количеството му ще бъде незабавно показано на екрана. След като на игралното поле се появи комбинация от три или повече разпръснати символа, се активира кръг от бонус завъртания. Шестият барабан, който дотогава беше в спокойно състояние, ще участва в него. По това време Зевс Громоверът определя кой от титаните ще поеме задълженията на див знак.

Между другото, всеки от героите може да заеме четири позиции наведнъж, образувайки квадрат. По този начин, комбинацията от награди в кръга от допълнителни свитъци е много проста за събиране.

Друга изненада е подготвена за потребителите във видео слота Titan Thunder. По всяко време в играта ще усетите гнева на Зевс. Независимо от ситуацията в сайта, внезапно проблясва мълния, която отключва шестия барабан.

Тогава тя ще удари плочките, разбивайки ги и вместо унищожената снимка ще се появи див знак. След натрупването на печалби всичко се връща на първоначалните си места. Ако ви е писнало да натискате бутона за стартиране на барабана, можете да направите кратка почивка и да поставите играта в автоматичен режим, като натиснете клавиша Auto play.

След като посочите броя на завъртанията, които барабаните ще правят сами – от 10 до 1000, можете да наблюдавате развитието на събитията и как нараства сумата на печалбите по вашата сметка. Можете да спрете автоматичната игра по всяко време.

Скрити опции и настройки за слота Titan Thunder

 • Безплатни завъртания Честотата на падането на бонуса е статистически на всеки 122 завъртания (0,82%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 26,70%.
 • Разпределение на печалбите – 75% в основната игра и 25% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 19x.
 • Средната печалба от бонуса е 11x.
 • Нестабилността е 5,76 от 20 (средно).
 • Дължина на цикъла – среден цикъл.
 • Класацията на слот машина за залог е 5,46 от 10.
 • Печалбата (RTP) от 96,48% дава положително очакване за печалба.
 • Функция “Титан гръмотевица”
 • Платежна таблица По всяко време може да се активира специална функция, която ще активира шестата барабана.
 • Клетките му могат да изпуснат до 8 Wild символа. В резултат на това ще получите още повече печеливши комбинации.
 • Един див символ е в състояние да замести всяка картина в тази игра, но няма ефект върху разсейването. Между другото символът на разсейването е изобразен като Златна мълния.

Безплатни завъртания “Титан”

Със загубата на три символа на разсейване и повече, ще намерите 8 безплатни завъртания и се плащат три окончателни залога.

Шестата барабана е активна при безплатни завъртания, така че можете да получите повече комбинации от награди.

Един от титаните ще се превърне в допълнителен див символ. Той ще попълни няколко клетки (2×2) наведнъж, за да увеличи броя на комбинациите от награди.

Символи и печалби

Спечелването на сини, зелени, лилави и жълти камъни носят 3 до 300 монети за комбинация от три до шест знака.

Каменните и зелените титани дават от 20 до 600 монети. Титаните на вода, лед и огън предлагат да получат награда от 40, 60, 200 и 800 монети.

Wild предлага изплащания от 60, 200, 800 и 2000 монети, когато се появят три, четири, пет и шест знака.

Характеристики на

 • Препоръки: в режим безплатни завъртания се формират повече комбинации от награди, които се появяват на всеки 100-150 завъртания.
 • Нестабилността е средна. Високо платените комбинации се формират доста често, особено при безплатни завъртания.
 • Максималната печалба е 2000 монети. Ако съберете комбинация от шест диви символа.
 • Активни линии – 50.
 • Теоретична възвръщаемост на залог (RTP) – 96.48% във всеки режим на игра.
 • Съвет: не забравяйте да играете на ниски проценти, тъй като можете да правите повече макари завъртания и да започнете всички бонуси максималния брой пъти.

Заключение

Quickspin отново се опита да изненада своите потребители. Компетентната комбинация от дизайн и музикално допълнение, наличието на допълнителни опции се превърнаха в ключовите моменти, които повлияха на популярността на виртуалния слот Titan Thunder.

Много активни играчи вече са успели да проверят неговата рентабилност.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment