Thunderfist

Игралната машина Thunderfist е издадена от добре познатата компания NetEnt, която се занимава с писане на софтуер за онлайн казина. Темата на този слот беше предложена да се вземат различни бойни изкуства, които ще се харесат на повечето играчи. Тук на играчите ще бъдат предложени много допълнителни интересни функции.

Описание на конструкцията на машината

Създаването на Thunderfist ще предизвика буря от положителни емоции сред играчите, които се осмеляват да опитат късмета си в него. Това ще допринесе за невероятната графика, висококачественото и много детайлно рисуване на елементите на играта, както и приятна релаксираща фонова музика.

Стилът на геймплея е напълно съобразен с предложената тема – различни бойци и бойни изкуства ще посрещнат клиентите в играта. Фон в този слот, беше решено да се вземе зелена гора с бамбукови колони, които предават бойния дух на играта. Игралното поле е в бамбукова рамка, състои се от пет барабана с тематични символи, подредени в три реда.

Броят на възможните комбинации се показва отдясно и отляво на барабаните, този брой е равен на двеста и четиридесет комбинации. Контролният панел на геймплея е поставен под игралното поле, а също и в зелената цветова схема според класическата структура на този производител.

Тук играчите ще могат да определят или променят параметрите на игралния процес, както и да видят допълнителна информация за кредити, цени, монети и последните печалби. Интерфейсът в играта е доста приятелски, проблемите с контрола и разбирането не трябва да възникват.

Описание на играта

Игралната машина на Net Entertainment ще може да предложи на играчите вълнуваща история на бойци с много забавна игра. Самият слот се състои от пет игрални барабана, на които можете да добавите двеста и четиридесет и три различни печеливши комбинации.

Играта предоставя на всички потребители специални функции, които увеличават шансовете за добра победа, например наличието на два специални символа (скатер и диви), възможността за безплатни завъртания и впечатляващи коефициенти. Преди да започнете играта, трябва да се запознаете с таблицата за заплащане, която подробно описва символите, съответните мултипликатори и допълнителни функции.

За да стартирате барабаните, играчът трябва да зададе параметрите на завъртането. Можете да изберете стойността на монетата с помощта на клавиша COIN VALUE, границите са от 0,01 до 0,50. Залогът се избира в съответствие с нивото на играта, ако увеличите НИВО, БЕТ (залог) ще се увеличи с него.

Цялата информация се показва в някои информационни прозорци. Слотът осигурява малки потребителски настройки, които ви позволяват да регулирате силата на звуковите ефекти и да изберете качеството на графиките. Играта има AUTOPLAY ключ за стартиране на автоматичен старт, той е предвиден да ускори геймплея.

Играта няма режим на удвояване, прогресивен джакпот или допълнителна бонусна игра, в допълнение към безплатните завъртания, които се активират чрез добавяне на три или повече скатера. Въпреки липсата на тези възможности, процесът на играта не страда по никакъв начин, повечето от играчите няма да забележат това, поради качеството и очарованието на геймплея.

Темата за бойните изкуства, която е особено популярна сред играчите, често се среща на екраните на емулатора. Ето защо, разработчиците на Net Entertainment, избирането на историята на един от клановете като парцел, си постави наистина сериозна задача – да надмине игралните машини на конкурентни компании.

И, разбира се, те успяха – геймърската машина Thunderfist беше представена на публиката, барабаните от която пазеха тайните на най-древните бойни техники. Максималната печалба е астрономическа сума от 1,121,500 монети, а възвръщаемостта на направените залози е 96,7%. Не забравяйте да играете демото на този видео слот безплатно и без регистрация.

Така че, ако искате да се забавлявате в компанията на безстрашни нинджи, да разбивате тухли с един малък пръст и да прихващате отровни стрели в движение – време е да направите позиция и да започнете да атакувате врага.

Производителят декларира вероятност

 • Безплатни игри Общият процент на връщане (RTP) е 96.7. Машината плаща 64.3% в основната игра и резервира 32.4% за безплатни игри.
 • Вероятността да се получи някаква печалба (хит) в основната игра е 64.3%. В режим на безплатни завъртания – 41.8%.
 • Вероятността да получите безплатни завъртания е 0,9%.
 • Максималната печалба е 1121 500 монети.
 • Скрити настройки и настройки на слота Thunderfist
 • Честотата на бонуса е статистически на всеки 123 завъртания (0.81%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 36.22%.
 • Разпределението на печалбите – 65% в основната игра и 35% в бонуса.
 • Максималната печалба при тестовете е 362x.
 • Средната бонус победа е 42x.
 • Волатилност – 8.06 от 20 (от средна към висока).
 • Дължината на цикъла е от средна до дълга.
 • Рейтингът на слот машината е 5.40 от 10.
 • RTP на 96.7% ви позволява да получите положително очакване за победа в казино.

Описание на игралната машина

Безплатни игри в машината ThunderfistТази игрална машина в един миг ще ви отведе от дома до бамбуковите гъсталаци, където майсторът на бойните изкуства и неговите помощници ви очакват. Ярки символи, представени в атакуващи позиции, и символът на Учителя, разположен на различни части на барабана, обикновено е в състояние да изненада играча.

Всичко това изглежда най-добре на зелен фон и дори в рамката на златисто-жълтите бамбукови клони. Още по-реалистичен геймплей дава музикални фрагменти, които са избрани като мелодични ориенталски камбанки.

Технически характеристики на устройството

В слот машината Thunderfist няма познати линии за изплащане, но това няма да ви попречи да спечелите – тук призовите комбинации се формират с помощта на различни символи, разположени на съседните барабани. Този път на играча ще бъдат предложени 243 печеливши комбинации. В допълнение, следните характеристики ще бъдат добро оръжие в ръцете ви:

 • Броят на барабаните – 5
 • Броят на печелившите линии – 243
 • Цената на една монета – от $ 0.01 до $ 0.50
 • Максималната оферта е 125 лв
 • Очакваният процент на изплащане е 96.7%
 • Максималната печалба в бонуса е 1215 000 монети.
 • Див символ – да (сив капитан)
 • Скатер – да (Golden Hong)
 • Безплатни завъртания – да (до 20 безплатни игри с произволен множител от x2 до x5).

Символи и плащания

Таблица за заплащане Сега е време да погледнете таблицата за заплащане, за да разгледате по-отблизо символите за заплащане. Както обикновено, те могат да бъдат разделени на три групи:

 • По-младите символи – представени под формата на карти за игра, изработени от бамбукови пръчки, преплетени помежду си. Те ще донесат от две до 25 монети на вашия акаунт.
 • Старши герои в слота станаха герои, водещи битки в различни стилове. С тях ще получите от 10 до 100 монети.

Специални символи, или по-скоро специални трикове, без които просто не можете да направите:

 • Дивият символ е сивокосият майстор, който не само има възможност да замени губещите комбинации с парични награди, но също така може да се откаже от една, две или дори три барабанни клетки.
 • Символът на Скатер е златният Гонг, върху който е изваян образът на дракон. Когато на екрана се появят три до пет такива символа, играчът има право на безплатни завъртания, които могат да бъдат от 10 до 20.
 • Свободните завъртания ще се отворят на допълнителен, този път син екран, а помощникът за освобождаване от мълния ще определи коефициента на умножение по време на такива завъртания (от x2 до x5).

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment