Thunderbird Spirit

Игралния автомат Thunderbird Spirit ще прехвърли участниците в надпреварата в американската извънградска зона, където ще се срещнат с племето на индианците и ще се запознаят с техните традиции.

По отношение на характеристиките, слотът се оказа не по-малко вълнуващ, поради големия брой печеливши линии и режима на бонус безплатни завъртания с помощта на фиксирани заместители.

Оценявайки външните данни на игралната машина Thunderbird Spirit, си струва да подчертаете успешна комбинация от колекция от символи и звукови ефекти на заден план. Когато снимките се комбинират в същите комбинации в посока отляво надясно, слотът изчислява печалбата, според индивидуалните данни за разходите на всяка от тях. Изключение прави специалната категория, която включва дивите и свободните:

  • Wild – замества други по линиите;
  • Скатер – активира безплатни завъртания.

Когато планират да правят залози в игралната машина Thunderbird Spirit за истински пари, потребителите трябва да вземат предвид всички възможни рискове. Тук на преден план излиза нормата на възвръщаемост, която е отговорна за печалбата на дълги разстояния.

Вторият компонент на положителните резултати на играта е нивото на променливостта на слота, чиито стойности ще покажат вероятността за големи печалби.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

С появата на бонус режим, слот машина Thunderbird Spirit свързва допълнителна функция, според която всички падащи джокери стават фиксирани заместители. Провеждането на Sticky Wild продължава, докато всички безплатни завъртания са завършени и се изключат веднага след прехода към основната игра.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

10 кръгли пакета за безплатни завъртания се отварят за потребителите всеки път поне 3 спирки на Scatter на барабаните на игралния автомат Thunderbird Spirit, без да се вземат предвид графиците и указанията. В допълнение към основната награда под формата на безплатни завъртания на същото ниво на парични единици, на победителите се изплаща моментална награда до x50 общ залог.

Има много разработчици на софтуер за казино, които предпочитат да докладват за сигурност, а Genesis Gaming със сигурност е един от тях. Ако сте влиятелен играч в бранша, няма много истина в това, но като се има предвид, че Genesis Gaming все още не е пробил стъкления таван с това, което може да предложи, призивът за промяна е очевиден.

Решил да излезе извън своята зона на комфорт, марката създаде нова игра в мистериозния дух на Thunderbird Spirit.

Ясното е, че в тази игра за слотове за реални пари има определена атмосфера на индийците, но реалната посока и тема на това име не е много ясна. Сред биковете, рибите и костенурките в играта ясно има нещо, но, както ще видите от следващото ревю, всъщност не е много лесно да разберете какво е това „нещо“.

Някой предполага ли

Що се отнася до темата Thunderbird Spirit, вашето предположение е почти толкова добро, колкото и нашето, тъй като не можем да разберем за какво трябва да става играта. Можете да видите неясната резервация на индианците на заден план зад макарите, но това само по себе си не означава нищо.

В играта също липсват подробности, така че се почесахме малко. Ако Genesis Gaming искаше да създаде игра, която е загадъчна за почти всички, това е целта, която са постигнали.

За щастие символите в играта изясняват ситуацията малко, дори и да не са най-добре развитите символи, които сме виждали. Всеки от символите с висока стойност е представен от стилизирано индианско животно, където най-често се срещат риби, костенурки и бикове.

Има някои приятни щрихи към дизайна на Thunderbird Spirit, но не са достатъчни, за да се откроят от другите издания на Genesis Gaming.

Следвайки Пътя на духовете

Дизайнът на Thunderbird Spirit има своите проблеми и няма начин да се преодолее това. Играта обаче всъщност е доста приятна, тъй като нивото на наличните линии е максимално. Тази версия с ниска дисперсия има ясни 100 печатни линии на 5 барабана, което означава, че действието се развива доста бързо.

Също така ще откриете, че Thunderbird Spirit е игра, която отговаря на почти всеки бюджет. Най-ниският залог на всички линии тук е 1.00, като 1000.00 са необходими, ако искате да увеличите максимално усилията си. Високите ролери и ловците на отстъпки имат какво да правят тук, тъй като смесването на залозите е много насърчено.

Дъжд във вашия парад

През последните години Genesis Gaming се натъкна на много критики, някои от които бяха оправдани. Що се отнася до бонусите, марковите игри обикновено не отговарят на индустриалните стандарти. Това също доказва доста очевидния проблем в Thunderbird Spirit, като минимална стойност за преиграване.

В Thunderbird Spirit всеки играч може да се наслади на безплатни завъртания и диви. Честно казано, ние обичаме тези бонус символи (тъй като не можете да се оплачете от 10 безплатни завъртания), но понякога изглежда малко колебливо.

Повече от същото

Да кажем, че управлението на Thunderbird Spirit ни дразни би било огромно подценяване, тъй като тази игра понякога е трудна за игра. За да направите почти всичко, трябва постоянно да се движите между екраните.

Погледнете таблицата за изплащане? Нов екран Промяна на офертата? Нов екран Намаляване на силата на звука? Нов екран Този списък продължава и продължава; с Genesis Gaming наистина трябва да намерите нов подход към контролите от този, защото това, което в момента използват, просто не работи по начина, по който може да мислят.

Стойте далеч от Духа на гръмотевица!

Свързването на Thunderbird Spirit с други Genesis игри не е лесно, до голяма степен, защото е много погрешно. Просто няма посока, тъй като понякога играта просто не може да реши кой иска да бъде. Темата обикновено е загадка за нас, с изображения почти навсякъде, докато контролите и бонусите са под номинала.

Искате нашия съвет? Избягвайте духа на гръмотевицата, тъй като тук вероятно няма да ви хареса много.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment