The Three Musketeers

Приятелството е понятие, което принадлежи към вечните ценности, прославени в литературни произведения от великите класици. Историята, която се основава на реални събития от XVII век – времето на управлението на Луи XIV и Анна Австрийска – е известна на всички благодарение на нетленния роман на А. Дюма.

Книгата е толкова интересна, че, затваряйки я, трябва да се сбогувате с лека тъга към героите – весели весели мускетари.

Тема за виртуален слот

Тримата мускетари и диамантът на кралицата – слот, разработен от професионалисти от Playtech, отваря завесата на тайните, разказвайки за съдбата на смелия квартет приятели.

Игралния автомат е невероятно интересен – приключенският дух на приключенията блести чрез алгоритмите на слотовете, което ни кара да очакваме с нетърпение да стартираме непредвидими опции за бонус.

Престоят при двора на краля на Франция ще остави незаличим белег в душата на геймърите, особено след като създателите на видео слота обещават големи награди! Фенове на подобна игрална машина Тримата мускетари със сигурност ще се радват да вземат друго устройство, чийто сюжет е базиран на любимия ви роман.

В допълнение, слотовете са представени в демо режим, което позволява на посетителите на портала да играят безплатно и да се наслаждават на различни емулатори, като същевременно сравняват и оценяват възможностите си.

Описание на интерфейса

В началото на играта трябва да определите размера на залога, който се регулира от клавиша Общ залог. След пускането на барабаните, очаквайте наградна комбинация. Размерът на печалбата веднага се показва на екрана.

Ако на игралното поле се появиха три разпръснатия, тогава имате шанс да участвате в кръга от бонус завъртания. Наградната обиколка има десет безплатни завъртания с определено сюжетно действие. Ще ви бъде интересно да видите как изображенията на мускетите ще се заменят взаимно от двете страни на полето.

Дивият белег на която и да е от макарите ще се разшири по цялата му височина. Неговите фактори, които той има в основната игра, ще бъдат от значение тук. В резултат на това потребителят като част от бонус играта ще може да натрупа прилично възнаграждение.

Ако искате да спечелите, без да влагате много усилия, тогава натиснете клавиша Autoplay и барабаните ще се въртят без вашата пряка намеса. Те могат да правят от десет до хиляда независими свитъци. Броячът ще записва всяко реализирано завъртане.

По всяко време можете да прекъснете процеса, като кликнете върху бутона за спиране.

Геймплей

По-запознатите с дизайна и правилата на The Three Musketeers и Queen’s Diamond ще позволят демо версия на слота. Техническите параметри на машината включват 5 барабана с 50 линии, поставени върху тях за събиране на комбинации.

Целта на играта е да създаде комбинации от награди в съответствие с таблицата за изплащане. Същите символи са разположени от първата макара, съставлявайки непрекъснат ред. Тримата мускетари и диамантът на кралицата разполага с герои със специални характеристики.

Wild приема само средните барабани, замествайки всяко обикновено изображение. Това ви позволява често да създавате поредици от награди. Символите на слота не са лишени от разпръснати символи – има 3 от тях: Атон, Портос, Арамис. Всеки стартира свой собствен мини-кръг, попадайки в комбинациите, посочени в информационния раздел.

Символите на Freegames, появяващи се едновременно на екстремните барабани на видео слота, започват поредица от безплатни завъртания. Бонусът взема равномерно играещи барабани, отваряйки играта “Royal Diamonds”.

Бонуси за слот машина

По време на един завладяващ кръг от геймъри ще бъдат приятно изненадани от изобилието от опции, които подобряват качеството на играта.

Символът Freegames, попадащ в позициите на крайните барабани, едновременно пуска безплатни завъртания в размер на 6 завъртания. Мини-игрите са разнообразни, всяка се стартира с помощта на тематично изображение на оръжия, принадлежащи на един от мускетите.

Портрет на Атон – разпръснат падащ на 1, 2, 5 игрови секции. В комбинация с изображения на пистолети, разположени в дясната съседна клетка, активира играта Wild Muskets. Портос портрет – разпръснете се, заемайки само 2, 3, 5 барабана. Ако в съседството има мечове, активира кръга за изразходване на меча.

Портрет на Арамис е разпръснат символ, който се появява в 3-то, 4-то, 5-то отделение. В близост до кинжала активирайте мини-кръга Golden Draggers.

Бонус символ, появяващ се на барабани 2 и 4; заемащи и двете позиции, стартира играта „Royal Diamonds“. Наградата на смелчака са безплатни завъртания с неподвижен див знак; тематичен кръг, където трябва да изберете торба със злато; игра-квест, според сюжета на която смел Гаскон Д’Артанян тръгва в търсене на скъпоценно колие.

Описание на машината Резюме

Тримата мускетари и диамантът на кралицата е вълнуваща игра, която комбинира различни алгоритми на популярните онлайн забавления, независимо дали това е ситуация на избор, аркада, бонус завъртания.

Приятен дизайн, който отговаря на изискванията на съвременността, е привлекателен. Въпреки изобилието от допълнителни режими, основните правила за управление на слота са лесни за научаване.

Участието в рисковано начинание ще доведе до възторжени впечатления, щедри награди и удоволствие от качествена игра. Кралската гвардия тръгна да се изправи срещу опасности и слава – време е да се присъедините към тях!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment