The Sand Princess

Горещината и шпионите на някои арабски страни са теми на този слот машина от 2by2 Gaming; тя е наречена “Принцесата на пясъка”, а зад елегантните макари – много различни бонуси, за да научите за нея по-долу.

Пясъчната принцеса е слот с пет барабана с три реда и тридесет фиксирани линии; сложна златна рамка заобикаля онези барабани, които са разположени срещу мъглив залез, изпълнен с пясък и висящи минарета.

Символи с висока стойност включват брадат принц, бял жребец, орел, приказен дворец, зелена отвара и сандък; J, Q, K и A представляват по-ниски стойности.

Пясъчната принцеса е дива, тя се появява на всички макари, но е сгъната само на третата макара; тя ще замести всички останали, за да образува печеливши комбинации, с изключение на пясък, разпръснат по таймера.

Бонус функции

Пясъчна принцеса

Това се случва, когато изцяло поставената принцеса е засадена на всички позиции на третата макара, след което ще бъде възложена една от следните четири функции:

  • Множител – 2x, 3x или 4x множител се прилага за всяка печалба.
  • Random Wilds – случайни знаци се преобразуват в диви символи.
  • Дива макара – една от макарите една, две, четири или пет става напълно дива.
  • Royal Reward – случайна сума на наградата.

Безплатни завъртания

Стартирайте това, като поставите три символа за разпръскване на пясък навсякъде на барабани два, три и четири; Сега ще бъдете помолени да изберете една от четирите опции за безплатни завъртания, както следва:

  • Случайно множител – награждава се 10 безплатни завъртания с 2x, 3x или 4x множител, приложени към всяка печалба.
  • Wild Reels – награждава 10 безплатни завъртания, а ако третата макара е напълно дива, втората барабана също ще стане дива.
  • Random Wilds – награждава 10 безплатни завъртания с произволно добавени джокер символи.
  • Всички функции – присъжда 10 безплатни завъртания с една от изброените по-горе функции, които са активни при всяко завъртане.

В този кръг е невъзможно да стартирате повече завъртания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment