The Great Escape Artist

Онлайн слотът Great Escape Artist ще разкаже на играчите невероятната история на магьосника Лари Лингвини, който подписа сделка с дявола и получи магически способности като подарък.

Сега неговите изпълнения събират пълни зали, но силите на тъмнината ще дойдат рано или късно за тяхното задължение и затова потребителите трябва да положат най-добрите си усилия, за да поддържат илюзиониста жив.

Техническата страна на игралния автомат The Great Escape Artist перфектно допълва сюжета, защото тук разработчиците на Genesis Gaming са използвали голям брой линии и уникална жокерска структура, която ви позволява да събирате много печеливши комбинации в основния залог и безплатни завъртания.

За да помогнат на главния герой от The Great Escape Artist слот, играчите трябва да изберат правилната тактика, след като първо проучат изпълнението на отдалеченото от далечни разстояния и подробностите за функциите на наградата.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Характеристика на подреждащите се Wilds отличава игровата машина Great Escape Artist на фона на други слотове на тази марка и носи на участниците още повече печалби благодарение на вертикалната структура и възможността да заменят други снимки по линии.

При редовни безплатни завъртания, Stacked Wild се върти на ленти заедно с други символи, но щом дойде бонусът Free Spins, те могат да се преместят на желаните позиции, дори ако са изпаднали с една клетка.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Играйният автомат Great Escape Artist не може да се похвали с огромен брой бонуси, но дори тази единствена опция ще задоволи напълно нуждите на любителите на хазарта по всички критерии.

За да го стартирате, трябва да съберете комбинация от специални символи върху колоните на слота, които ще отворят пакет от 10 безплатни завъртания и парични награди от следните размери:

 • 3 Скатер – х2;
 • 4 Скатер – x15;
 • 5 Скатер – x100.

Ако потребителят на игралната машина има късмет да събере нов комплект активатори, той ще получи допълнителен пакет безплатни завъртания на същото ниво на монети

Символи

На екрана на видео слота “Великият господар на изчезването” можете да видите усмихнат дявол, цигански предсказател, джийн в магическа топка, череп със свещ и многоцветни стойности на лицето на карти от девет до асо.

Специални функции изпълняват Wild (свързаният главен герой в контейнер с вода) и Scatter (лого на играта).

Wild е дълъг символ, заемащ четири вертикални позиции наведнъж. Неговата роля е да допълва комбинациите с липсващи снимки, ако е необходимо. Не може да замени само разсейване.

Scatter отпада на всички барабани, но образува комбинации независимо от местоположението на екрана и броя на активните ленти. Печалбите от него се изчисляват въз основа на общия залог на рунд (от две до сто). От три разсейвания, падащи едновременно във всяка позиция, започват десет безплатни завъртания, в които институцията поставя парите на линията за клиента.

По време на безплатните завъртания лентите от четири Wilds, представени на барабаните, когато дори един „див“ символ се появи на екрана, ще се движат така, че да заемат цялата колона. Опора може да се удължи.

Бонусни игри Лари Лингвини – Големият изпълнител за бягство

 • Няма награден кръг за видео слот. Всички опции за бонус са разгледани по-горе.
 • На контролния панел няма толкова много надписи. Ако случайно играете без превод, използвайте нашите съвети:
 • Заложете – изберете размера на линейния залог
 • Линии – определят броя на активните ленти
 • Помощ – раздел с правила
 • Общ залог – общ залог
 • Печелете – спечелете на рунд
 • Баланс – заеми по сметката
 • Autoplay – режим на автоматично пускане
 • Ново завъртане започва с овален бутон с течащо око, разположено вдясно.

Правилата се занимават с общи условия, коефициенти на изплащане, модели на линии и друга важна информация за модела.

Настройките са ограничени от възможността да изключите звука и да увеличите максимално прозореца до цял екран.

Играта започва в браузъра, така че не е необходимо да я изтегляте и инсталирате.

Заключение

Интересни теми, многобройни комбинации, готин кръг от безплатни завъртания и отлична графика – това са, според нас, най-атрактивните характеристики на този модел. Не може да се отбележи доста високо ниво на теоретична възвръщаемост. Повечето нови видео слотове имат по-скромна производителност.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment