Taco Brothers Saving Christmas

В края на всяка година със сигурност ще се появи поне една игрална машина на тема Коледа. Въпреки това, такъв слот като Taco Brothers Saving Christmas (Авторите на Taco Brothers Save Christmas) никога не е създаден от младата шведска компания ELK Studios.

Фенове на играта Ghosts of Christmas и други устройства от класацията на лицензираните онлайн казина 2019 на коледни теми ще бъдат изключително заинтересовани от сюжета на представения емулатор.

В игралната машина няма задължителен Дядо Коледа, но има настроение за Нова година, многостепенна бонусна игра за сюжет с напълно необичайни бонуси, които напомнят на другите слот машини без регистрация и за безплатни игрални автомати на производителя – безплатни слот машини Sam on The Beach.

Описание на предмета на машината

Имаше слотове за Нова година, за Мексико, но Новата година в Мексико ще ви позволи да отпразнувате само Taco Brothers Saving Christmas слот машина. В историята тримата братя Пико, Пепе и Пасо са много любители на мексиканските вкусни тако, особено на празници.

Но злият капитан Диас по някаква причина е против това и всеки път, когато види поне един от тях, го изпраща в затвора. Злодеят обаче има дъщеря, чието име не се нарича поради конспирация, просто господар. Тя ще донесе ключовете в подземието и ще спаси някой от тако.

Описание на дизайна

ELK Studios официално декларира, че прави слотовете за мобилни устройства на първо място. Това ясно се вижда във външния вид на „Братя Тако“, спестяващи Коледа.

Тази слот машина е истински видео слот с напълно конвенционални макари, които от време на време дори се отдалечават от обичайната си траектория, както трябва да бъде в ерата на окончателно завладяване на виртуалната реалност.

Всички графики са триизмерни. На преден план са големи символи на основната игра, на заден план са леки снежинки и червеникави туристически изветрени скали на Централна Америка. Музиката е напълно спокойна, новогодишна, без напрегната самба и румба.

Описание на играта

Необичайно, но не можете да оферирате веднага от първия екран. За да направите това, отидете в менюто „Стратегия“ и изберете или свой собствен там (дадени са 12 опции за всеки портфейл), или предварително зададени динамични сценарии за залагане – изобретение на ELK Studios, както е описано по-долу.

В играта има две диви – обичайната, с коледен звънец на елхата и втората, с повторно завъртане, върху която е написано братя TACO WILD. Последното дава право на допълнителен безплатен ход.

В машината за спестяване на Коледа на Братя Taco един бонус символ е сейф. Той се намира само на барабани 1, 3 и 5. За да стартирате бонус играта, е необходимо той да се появи на трите барабана едновременно, независимо от позицията. Преди играта се определя коефициент от X1 до X3.

Бонус играта е безплатни завъртания с изместване на дивите. В кръга дивите символи са трима братя. Пико започва първо. С всяко завъртане портретът му се измества вляво, започвайки с петата макара.

Основното е, че капитан Диас не се появява през това време. Той има ключовете от подземието и ще сложи веселия брат зад решетките. Но ако в същото време изпадне красива сеньорита, човекът се спасява и безплатните завъртания ще продължат. Пико е последван от романтичен Пепе с китара.

И трето идва Пасо – типичен мачо с огромна пура. Злият капитан спира безплатните завъртания веднага, без значение колко братя са ходили по барабаните. Резултатът от бонусната игра обикновено е 2-6 хиляди монети, понякога повече, друг път по-малко.

Игрови стратегии

ELK Studios е може би първият разработчик, който взе сериозно стратегиите на играта. В своите слот машини разработчикът предлага 3 предварително определени стратегии. Това е нещо съвсем ново, в духа на невронните мрежи и виртуалните роботи.

За да използвате една от трите стратегии, трябва да отидете в менюто, като кликнете върху бутона вляво с изображението на монети и плюс. Изборът на стратегия се извършва със стрелки. Предлагат се три варианта: джъмпер, нивелир, бустер.

Всички те се основават на увеличение на скоростта след успешен ход и намаляване след неуспех, само шансовете и скоростта са различни. Особеността на стратегиите е, че играчът просто трябва да зададе началните стойности и след това роботът автоматично ще повиши или намали залога за избрания брой автоспинове.

Символи

Братята Пасо, Пепе и Пико, както и китара, кактус, бутилка текила, фенер, лопата и други снимки се появяват на екрана на видео слота. Те могат да се появят под формата на дълги вериги, което им позволява да запълнят цели колони или дори целия екран.

По-нататък за специалните елементи, използвани в машината:

  • Taco Brothers Wild (лого на играта) е разпръснат и див символ. Той може да замени обикновените снимки във вериги. Освен това два такива елемента започват безплатни завъртания.
  • Wild (звънец на коледно дърво) е предназначен само за замяна на стандартни изображения в комбинации.
  • Bonus (безопасно) започва бонусния кръг, когато три от тези снимки попадат някъде на барабаните.
  • Подробно описание на всички снимки е в таблицата. Прочетете за характеристиките на наградите по-долу.

Бонус игри Братя Taco спестяване на Коледа

Следните награди са достъпни в машината:

  • Taco Brothers Respin – Ако два от тези символи се появят на екрана, свободното завъртане на барабаните започва да дава възможност на играча да събере три сейфа и да стане член на бонуса.
  • Бонус за диво бягство – три снимки с безплатни завъртания за сигурен старт, в които на екрана се появяват и сенорита и капитан Диас. При всяко завъртане на петата макара се появява един от братята. Те се появяват в ролята на т. Нар. „Бягащ“ Уайлд. Този символ се движи отдясно на ляво, като се движи по една колона на въртене. Той е в състояние да замени други снимки, с изключение на момичето и капитана.
  • По пътя братята може да се натъкнат на Диас, ако той е близо. Безплатните завъртания продължават, докато всички братя избягат или се окажат зад решетките благодарение на усилията на капитана. Senorita ви дава право на допълнителни завъртания. В допълнение, тук се активират множители до x3, които участват в изчисляването на печалбите.

Играта е проектирана по такъв начин, че всички бонуси се стартират автоматично и практически не изискват вашето участие. Ето защо можете да се запознаете с тях вече в процеса на тестване на устройството.

Заключение

Специалистите от Elk отново ни зарадваха с чудесен слот с страхотни бонуси, интересни наградни функции, страхотен дизайн и невероятна анимация. В същото време играта има оригинален интерфейс и уникални функции, които не са в модели на други марки.

Отбелязваме също добра степен на възвръщаемост и ниска вариация на Братя Тако.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment