Sweet27

Sweet27 – класически слот за Play’n GO

При проектирането на видео слота Sweet27, дизайнерите на играта Play’n GO взеха за основа класическите едноръки бандити. Една разлика – отлична триизмерна графика, включително възможността да се формират до 27 печеливши комбинации.

Слот машина, посветена на света на бонбоните. Подправки от плодове и сладкиши, както и традиционни седемци, служат като основни символи на слота. Можете да спечелите само при едно условие: ако на барабаните са изтеглени 3 еднакви карти.

В Sweet27 се организира див символ. Това е трик със снимка на Wild. Символът Wild може да замени всички други изображения. Wild едновременно играе ролята на скатер. Можете да получите безплатни завъртания, спомагателни фактори. Както в стандартен режим, три wildes в един ред дават награда.

Какви са особеностите на Sweet27?

За играчите на онлайн казина във видео слота от Play’n GO, за да получите дива карта не е толкова лесно. Wild се появява само в третата колона на барабаните. Веднага след като дивата природа падне, веднага се връчват два безплатни завъртания. След това картата се премества към втората намотка и със следващото завъртане на първата. При всяко завъртане се изчисляват печалби и мултипликатори.

Ако два диви символа паднат в един ход, отново се дават два безплатни завъртания, но този път автоматичен фактор от 2 е на разположение за всеки от тях.

Рисковата игра е организирана в Sweet27. Това е допълнителен кръг, който е разделен на две части. В първия геймър се предлага да се познае какъв цвят ще падне картата. Във втория играч трябва да познае кой костюм ще падне следващия.

Според Play’n GO, Sweet27 е нова версия на класическите гангстери. Слот машината се характеризира с чести задействания на бонуси, а процентът на печалбите, както казват разработчиците, е поне 95%.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment