Super Lucky Frog

Кой сега може да бъде убеден в съществуването на магия и магьосничество, различни от децата? Изглежда, че светът на приказките и прекрасните приключения играе малка роля в нашия живот.

Но именно такива мечти и фантазии могат да направят живота на всеки човек много по-ярък и цветен, независимо дали е възрастен или дете.

Описание на предмета на машината

Екипът за разработка на NetEnt реши да напомни на играчите за съществуването на вълшебен свят, обитаван от горски елфи, добри феи, гноми и най-успешната жаба. Именно в чест на главния герой слотът получи името си Super Lucky Frog.

След като играете тази забавна игра, неволно започвате да вярвате в чудеса, защото печалбите тук са просто нереалистични. Освен това всеки играч има възможност да спечели един от трите местни джакпота, да се наслади на безплатни завъртания и мултипликатори.

Слотът има два от най-добрите асистенти на играча: символ на разпръскване и Wild знак, а най-голямата печалба ще бъде колкото 7500 залози, които при игра на граничните стойности ще възлизат на 375 000 долара. След такива победи е трудно да не повярваш в приказка! Уловете вълшебната жаба на късмета и със сигурност ще ви възнагради с много награди.

Описание на игралната машина Super Lucky Frog

Играй Покер Безплатно Super Lucky Frog слот машина, за да играе безплатно Безопасно е да се каже, че слот машини NetEnt винаги са оригинална тема, вълнение и вълнение при вида на многобройни бонуси, уникалната индивидуалност на всеки продукт, също направени в перфектно изпълнение.

Затова този път разработчиците на компанията ви канят да предприемете пътуване, не в далечна страна или минали времена, както често е достатъчно, а в реалния свят на магията и приказките.

Тъй като японската манга стана основата за създаването на апарата Super Lucky Frog, ще почувствате една от разновидностите на националните приказки, аурата на магията, обгърнала емулатора през цялата игра.

Просто изберете игралната машина Super Lucky Frog във фоайето и започнете своето пътешествие из магическата гора. Дизайнът на слота е доста ярък – забавните герои изглеждат страхотно на зелен и син фон, а елементи с анимация идеално се вписват в цялостния сюжет.

На заден план е дървена къща, ограда и блато блато, което излиза в далечината. Е, приятен звук, напомнящ за камбанки от детски приказки, перфектно допълва цялата композиция.

Как да спечелите?

 • Дължината на цикъла е най-дългата.
 • Дисперсията на печалбите е изключително голяма.
 • Препоръки на тестера – не.
 • Чувствителността към тестване в демо режим е средна.
 • RTP от 93% не ви позволява да получите положително математическо очакване за победа в казино.
 • Препоръчителните цени за залог са не
 • Научете повече за спечелването на игралната машина Super Lucky Frog.

Интерфейс за видео слот Супер късмет жаба

Дори на начинаещия плейър няма да е трудно да разбере интерфейса на устройството, тъй като разработчиците изпълниха контролния панел във вече познатата, класическа версия. Както много NetEnt видео слотове, този емулатор се управлява от няколко бутона, разположени в долната част на екрана на контролния панел:

Залагания – помага да изберете желания брой линии на изплащане.

Ниво на залог и стойност на монетата – коригирайте стойността на залога, като коригирате броя монети и тяхната стойност.

Макс залог – позволява ви да направите максимален залог с едно щракване.

И, разбира се, кръглият бутон, разположен в центъра, е стартирането на завъртанията, печалбите от които могат да бъдат намерени в разплащателната таблица. Можете да промените деноминацията на монети, варираща от един цент до петдесет, преди всяко завъртане. Можете да заложите до 4 монети на една игрална линия, от които има 25 в устройството.

Спецификации на продукта

Бонус Веднъж в приказна гора, не се колебайте да отидете на разходка по нейните пътеки и веднага има пет от тях. играта се провежда веднага на пет барабана. Но дори и в вълшебната гора трябва да знаете няколко правила, за да не се загубите случайно:

 • Броят на макарите е 5.
 • Броят на линиите за заплащане е 25.
 • Залогът за един ред е от 0,01 до 0,50.
 • Максималният залог на завъртане е 100 монети.
 • Максималната печалба е от 7 500 монети и е ограничена от сумата на джакпота, ако е повече от тази сума.
 • Общата процентна възвръщаемост на направените залози е 93%.
 • Wild символ – е.
 • Символът на разсейване е.
 • Безплатни завъртания – има.
 • Има бонусна игра.
 • Играта за удвояване не е така.
 • Прогресивен джакпот – да (три джакпота са налични наведнъж, налични са за спечелване от бонус играта).
 • Като се запознаете с техническите характеристики на слота, можете да сте сигурни, че ви е гарантиран малко късмет и печалба, защото за това дори не е нужно да целувате приказна жаба, въпреки че вероятно не можете да направите нищо в името на победата.

Джакпот и бонус игра във видео слот

Троен джакпот е това, което отличава този видео слот от повечето слот машини. В допълнение към прогресивния джакпот, чийто размер може да се намери в горната част на игралното поле, устройството Super Lucky Frog може да ви донесе печалба от 7500, ако пет зелени елфа пристигнат на вашия монитор веднага.

Спомнете си, за да можете да получите прогресивен джакпот, трябва да направите максималния залог. Опитайте се да съберете максималната комбинация, като играете безплатно в демонстрацията на слотната машина Super Lucky Frog точно на тази страница.

Бонус символът, направен под формата на жаба, е много тясно свързан с джакпота. Когато преминете към бонусния кръг, виждате картина, позната от руска народна приказка: жаба със стрела седи в блато.

Запалете стрела и може би следващият джакпот ще бъде ваш! Когато започнете бонус играта, ще имате избор между три джакпота и златни монети, които компенсират един общ залог.

Описание на машината Резюме

Слот Super Lucky Frog Magic Unpploy ще даде много впечатления и пресъздаде приказна атмосфера. Подобна история ще се хареса на потребителите на известната слот машина Skazka, защото ще пренесе и геймърите в магическия свят на чудесата.

Потъвайки в света на прекрасна гора, всеки играч ще има отлични шансове да спечели добри пари, защото има много възможности за награди в играта. Слотът е подходящ не само за фенове на фентъзи и приказни светове, но и просто за любителите на висококачествени видео слотове с висока възвръщаемост.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment