Sunny Shores

Сюжетите за останалите, тропическите острови и лазурната вода винаги са били популярни в света на игралните автомати. Поради тази причина игрите от тази тематична категория са невероятно често срещани в мрежата. Компанията Yggdrasil Gaming, която се счита за сравнително млад доставчик, също не пренебрегна темата на празника и пусна игралната машина Sunny Shores.

Играчите ще могат да оценят пълната яркост на графиката, небрежното представяне на темата и няколко интересни характеристики на този видео слот от първите секунди. Ето защо, не пропускайте шанса си да посетите слънчевите брегове в слот машината Sunny Shores!

БЕЗПЛАТНА АВТОМАТИЧНА ИГРА СЛЪНЧЕВИ ОБУВКИ

Визуално слотната машина Sunny Shores е много стилно проектирана. Тук анимационният графичен стил е спазен, но композицията изглежда много вероятна. Дизайнът е избрал двата най-летни цвята – жълт и син, които перфектно работят в тандем.

Мястото ще бъде малък уютен залив, на брега на който растат палми, а на хоризонта небето се слива с морето. На фона на такова приятно и отпускащо място, играчите ще трябва да се борят за многобройни печалби. Игралното поле е представено във формат с 5 барабана, но има леко нетипична форма. Факт е, че всеки барабан вместо обичайните 3-4 клетки има 5 позиции.

По този начин полето на видео слота Sunny Shores е с квадратна форма и предполага наличието на 25 позиции за изпускане на всякакви символи. Също така в слота има линии за заплащане, чийто брой е 27 броя.

Линиите не са маркирани с маркери и не могат да бъдат коригирани от играча. Те са фиксирани и затова всичките 27 начина ще могат да угодят със своята дейност. За конфигуриране на малкото параметри на машината има специален контролен панел. Мястото му се намира в долната част на екрана и такъв панел се състои от броячи и бутони.

Благодарение на първите играчи ще могат да проследяват текущото състояние на нещата, а благодарение на втория – да зададат скоростта и да започнат ротацията.

SUNNY SHORES АВТОМАТИЧНА БОНУСНА ИГРА

Символи на играта Sunny Shores са узрели и сочни плодове с горски плодове. В идеалния случай те се вливат в тропическо място, допълвайки го. За всички летни снимки на терена се характеризират с лични фактори.

Именно те определят размера на наградата за всеки ефективен обед. Коефициентът се умножава по активния залог, което в крайна сметка дава печеливша сума. В слота има само 1 специален символ, който се оказа див. Дивият знак няма способността да формира свои собствени комбинации, но може да допълва всички други атаки.

Wild също често се разширява в съседни клетки вертикално, хоризонтално и дори по диагонал. Ако имате достатъчно късмет да наблюдавате подобно действие, слотът ще задейства повторно въртене. Той ще премине за играча безплатно, а всички Wilds съществуващи на терена ще бъдат фиксирани в текущата позиция.

Така повторното завъртане се счита за най-печелившата бонусна игра, по време на която шансовете за получаване на много щедра награда са максимални.

Удивително положителната слот машина на Sunny Shores с лятна сюжетна линия на слънцето, която може да се играе безплатно и без онлайн регистрация, се предлага от добре познатата компания Yggdrasil – играчите са поканени в тропически рай – до брега на леко разпръснатото море, където плодови екстраваганти и слот машини безплатно.

ИГРАЙТЕ БЕЗПЛАТНО НА СЛЪНЧЕВИ ОБУВКИ

Игралното поле на машината Sunny Shores има пет барабана, но всяка от тях има необичайно много клетки – 5, оказва се квадрат 5X5. Местоположението е красив морски пейзаж, направен в ярки радостни цветове. Освен апетитни, сочни плодове – банани, портокали, ягоди, дини – можете да видите перлата в мека розова черупка.

А ролята на дивата се изпълнява от усмихнатото слънце с големи очи. Внушителната триизмерна графика на машината и веселият звук на саундтрака създават празнична атмосфера и страхотно настроение. Залозите са позволени да се правят веднага на 27 слота линии на машината.

Желаният размер на сумата на залога и деноминацията на монетите могат да бъдат избрани чрез натискане на бутоните на удобния панел за навигация на машината.

Таблицата на заплащането описва правилата на играта, както и списък на коефициентите на наградите. Условията за формиране на печеливши комбинации няма да оставят потребителя без награди, тъй като се вземат всички поредици от 3-5 еднакви елемента, заемащи канала на разплащателните линии на машината, започвайки отляво и от десния ръб.

Допринася за победата и фактът, че снимките изпадат на няколко парчета подред. Размерът на възнаграждението се изчислява по линеен процент – стойността му се увеличава със съответния коефициент.

ГОЛЕМИ АВТОМАТИЧНИ СПЕЧЕЛИ СЛЪНЧЕВИ ОБУВКИ

Sunny Wild също не е проста. Когато се появят, те могат да се разширяват вертикално, хоризонтално и дори по диагонал, заемайки до 16 позиции. Но това не е всичко. Забити в клетките си, Wilds стартират повторни завъртания, които продължават, докато на екрана на машината не се появят нови Sunny Wilds.

Притежаващ необичайно голям брой клетки в игралното поле, двустранни печеливши условия за формиране на наградени композиции, прекрасният слот машина Sunny Shores позволява на играчите да получат невероятно количество награди. Това помага и изключително лепливи Wilds, които могат да се дублират във всички посоки и пускат безплатни завъртания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment