Sumo Spins

Sumo Spins е модерна слот машина с редица интересни функции, които няма да намерите при игра на класически игри. Sumo Spins е новост, обичана от всички, която здраво се е вписала в списъците на най-добрите съвременни онлайн игри.

Тази машина е създадена от Red Tiger – световноизвестният и признат производител на софтуер за игри. Нека да видим какво момчетата от Red Tiger предоставиха на творението си.

Предимства на Сумо завъртания

Комарджиите обичат Sumo Spins за това, че наградни комбинации отпадат тук доста често, което означава, че играта на този слот машина е не само забавно, но и изгодно!

Други предимства на Sumo Spins включват:

  • завладяващ сюжет;
  • големи коефициенти на изплащане;
  • висока възвръщаемост.

Sumo Spins е известен с идеалното съчетаване на най-добрите традиции на „старата школа“ с най-модерните технологични разработки!

Допълнителни функции Сумо завъртания

Не само опитен комарджия, но и всеки начинаещ играч ще може да разбере проблемите с играта на тази машина: изключително трудно е да се объркате, защото интерфейсът на машината е наличен на руски език, а панелът показва цялата най-важна информация относно процеса на игра.

Достъпвайки до сайта на Slot V, играч с всякакъв бюджет може да се наслади на Sumo Spins, защото това приложение е представено тук не само в класическия, но и в демонстрационния режим, което очевидно ще се хареса на тези, които не обичат финансовите рискове.

Тези, които вярват, че вълнението не може да съществува без реални парични ставки, Sumo Spins ще го хареса още повече – заради сюжета си, яркостта на цветовете, както и за страхотните възможности!

Играйте Sumo Spins на слот V и нека късметът ви се усмихне!

Как изглежда и звучи завъртането на сумо

Макарите Sumo Spins са различни от другите слотове. Въпреки факта, че все още има мрежа 5 х 4, тя е монтирана на борда за борба, която често се посещава от сумо борци в анимационен стил. Играчите ще имат чувството, че сядат в публиката и гледат мача, а не просто въртят барабаните.

Килими за зрителите са подравнени по ръба на основния пръстен, а знамената на слънцето и луната в горните два ъгъла се поклоняват на вятъра.

На барабаните има традиционни символи за игра на карти, както и някои други символи, свързани с темата. Те включват фенове, кофи с вода и купа с вкусна храна.

Под барабаните се намират опции за игра, които са особено компактни поради формата на HTML5, който този слот използва. Основните параметри са разположени отдолу, докато други, по-малко използвани параметри са скрити в горния ъгъл, за да изглежда слотът гладък и чист.

Саундтракът към този слот е първоначално тънък, с традиционната употреба на арфи и барабани, които са ясно азиатска тема. Намотките кацат с гръм, докато писъците и бученето на борците също могат да се чуят.

Как се играе Сумо завъртания

Както при повечето слотове, играчите могат да разгледат дъното на барабаните, за да намерят своите регулируеми опции. Залог – това е основната опция за промяната, която ви позволява да зададете общия залог от 0,20 до 100,00 на завъртане.

Опциите за автоматично пускане и турбо също са разположени на този потребителски панел, а опцията за турбо позволява на играчите просто да кликнат или изключат, за да позволят на барабаните да се въртят два пъти по-бързо.

Автоматичната игра позволява на играчите да задават от 10 до 100 автоматични завъртания, докато допълнителните параметри също ви позволяват да зададете лимита за загуба и победа. Винаги е полезно да използвате тези опции, особено когато играете за истински пари, за да гарантирате, че не харчите повече от планираното.

Бутонът за завъртане е единствената друга икона в долната част на барабаните, така че играчите ще трябва да потърсят в горния десен ъгъл за всякакви други опции. Това включва включване или изключване на звука и натискане на платежната таблица.

Таблица за изплащане на сумо завъртане

Ако кликнете върху трите реда в горния ъгъл на играта, ще бъдете отведени до таблица с изплащания, която ще ви разкаже повече за възможностите, правилата и наградите, които можете да спечелите.

Най-ниското изплащане от всички символи са игралните карти, докато клубът, диамантът, сърцето и лопатата плащат 4, 8 и 20, когато получите 3, 4 и 5 вида. Една кошница с ориз плаща 8, 16 и 32, а вентилатор ще ви даде 12, 24 и 48, когато намерите 3, 4 или 5 съвпадения.

Кофа с вода награждава играчите с 16, 32 и 60, а купа храна ще увеличи баланса ви с 20, 40 и 120. Най-високото изплащане на стандартните символи са пликове с пари, в които изплащането е 32, 60 и 300. за 3, 4 и 5 от един вид.

Характеристики на Sumo Spins

Предимството на Sumo Spins е, че има някои наистина забавни функции, които карат играчите да продължат да въртят барабаните. Бонусите за слот машини като правило са основното, което играчите търсят, когато решат дали да изпробват играта и следователно, в случай на сумо завъртания, предложените функции ще ги накарат да искат да опитат отново.

Първо, играчите могат да забележат Червените Рикиши на барабаните, които ще седнат на барабаните, за да им помогнат да прокарат. Това не гарантира печалба, но появата на повече символи може просто да ви помогне да получите печеливша комбинация. Ако поставите Blue Rikishi на барабаните, той ще направи Power Roll, нещо, което го кара да търкаля барабаните, за да получи гарантирана печалба.

Докато появата на червено и синьо Рикиши има смисъл, трябва да обърнете внимание на Зелените Рикиши. Той е много по-голям от колегите си, което се разглежда като ясно предимство при борбата със сумо и което може да помогне значително да увеличите баланса си.

Винаги, когато успеете да поставите Зелените Рикиши на барабаните, тя ще затъне, което ще доведе до множество респини, което ще ви даде повече шансове за голяма печалба.

Последната характеристика на сумо завъртанията се появява, когато повече от един рикиши падне върху барабаните. Това стартира функция за сумо показване, при която борците за сумо се сблъскват помежду си в бонус за безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания всички символи на Рикиши стават диви, за да ви помогнат да създадете печеливша комбинация, потенциално от нищо. Броят на безплатните завъртания, които получавате, е случаен, но обикновено се предлага от 10 до 20.

Преглед на сумо спина

Sumo Spins е слот машина с азиатска тематика с много готини функции. Това е наистина безгрижен слот с някои комедийни елементи в него, което прави играта още по-забавна.

Графиката в стил карикатура е великолепна, анимацията поема, когато получите някои от специалните герои, докато опциите за функции правят играта свежа и вълнуваща. Като цяло, това е слот, който си заслужава да опитате.

Мога ли да спечеля истински пари, като играя сумо завъртания?

Когато играете този слот безплатно, истинските пари не си разменят ръцете. Това означава, че когато играете в демо слота, няма да има награди. Ако искате да опитате късмета си в играта истински, можете да проведете проучване, за да намерите сайт за казино, който предлага този слот в своята колекция.

Оттам можете да се регистрирате, да направите своя депозит и да държите пръстите си кръстосани, така че барабаните да кацнат във ваша полза.

Има ли съвети или мами, които ще ми помогнат да спечеля при сумо завъртания?

Играейки във всеки слот, ще откриете, че е невъзможно да измамите барабаните.

Генераторът на случайни числа, който се използва за поддържане на целостта на играта, гарантира, че методът за кацане на барабаните ще бъде напълно произволен и следователно играчите не могат да предскажат резултата.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment