Sugar Trail

Quickspin никога не престава да учудва феновете си с нестандартни тематични слотове. Този път това е Sugar Trail или Sugar Trail, където можете да срещнете много различни сладкиши и цветни мечки. Слотът ще се хареса на играчи от всички възрасти. Говорим за необичайни бонус рундове, в които се играят диви и безплатни завъртания.

Самият слот има 5 барабана, 40 линии за заплащане, много сладки мечки и цели полета за сладкиши.

Описание на дизайна на машината

Дизайнът на слота Sugar Trail ще накара всички да се усмихнат. Създателите направиха доста нетипичен дизайн за слот машина – цветни мечета, сладкиши и приказни полета. Слотът прилича на доста добре илюстрирана детска книга. Яркият дизайн, невероятно сладките герои и завладяващата история няма да оставят никого безразличен.

Както в добре познатата слот машина Skazka, която е близка до наблюдаемия си слот за магическата си тема, и тук геймърът ще срещне приказни герои, които ще го придружават през цялата игра. В слота участват мечки с различни цветове – лилаво, зелено и синьо. Те са специални герои, всеки от които има своя собствена функция.

Тук са представени и дивите – обикновени и специални, различни сладкиши: бонбони, желе и шоколад и символи, които съответстват на номиналната стойност на картата. Но дори те искат да ядат. Слотът има съответен звуков съпровод. Музиката като от карикатура играе на заден план и следва всяка победа и началото на бонусния кръг.

Описание на играта

Преди да започнете играта, ще ви разкажем малко за навигацията. Можете да научите повече за съотношенията на изплащанията, моделите на линиите и функциите на бонусните кръгове, като натиснете бутона „i“.

Предавката отваря допълнителни настройки: деактивирайте или активирайте появата на началния екран за пръскане и преминете към контролния режим на играта с кръговете с клавишите на клавиатурата.

„Баланс“ показва текущия баланс на играча, „Общ залог“ – залог на завъртането, който може да бъде зададен с помощта на стрелките. „Печелете“ – сумата на спечелените кредити. Можете да настроите автоматична игра с помощта на бутона с двойна кръгова стрелка; бутонът с голяма кръгла стрелка е „Завъртане“.

Можете да играете в слота Sugar Trail само на 40 фиксирани линии. Следователно залогът се поставя веднага на въртенето. За да спечелите, е необходимо да се формира комбинация от поне 3 еднакви символа, непрекъснато следващи един след друг.

Те трябва да започнат с най-левия барабан. Ако изпаднат няколко печеливши вериги, изплащането ще се извърши за тази, която носи повече точки. В този слот има три различни бонус игри, които се стартират от различни символи на разсейване.

Бонус игри

 • Кръгът Wild Candy се активира, когато се появят три символа Scatter. King of Gummy Bears. Този символ се появява само на първите три барабана.
 • Летящите диви символи ще се появят във всеки гръб и ще се преместят в произволни избрани клетки.
 • Броят на безплатните завъртания и летящите диви символи е избран на случаен принцип.
 • Когато се появи символът +1 Spin, ще стартира друг бонус рунд.
 • Трите символа на разсейване на кралицата Gummy Bears ще представят бонусния кръг на Sugar Lock.
 • Този символ се появява само на три централни намотки.
 • Играчът ще получи произволен брой безплатни завъртания и специални блокирани диви символи.
 • Можете да получите допълнителни изстрелвания по същия начин, както в предишната игра.
 • Ако символът на разсейване с изображението на Принца на гуми се появи на третата, четвъртата и петата барабани, започва бонусът Sugar Cash.
 • Ще получите произволна печалба и множител към нея.

Символи

Печелете Започнете с най-печелившите. Образът на сладкиши, корони и маски със златния надпис Wild са три символа на замяна. Първата е обикновена дива, а втората и третата са летящи и блокирани заместители.

Също така, всеки от тези символи, с изключение на функцията за подмяна, дава големи печалби. Могат да бъдат получени до 1000 монети за комбинация от пет диви символа.

Разнообразни бонбони ще бъдат върнати в сметката от 30 до 250 монети, ако използвате максималния залог на ред.

Символите на картите, както обикновено, дават минимални награди.

Характеристики на

 • Препоръки: всеки бонус ще донесе достойна награда, въпреки че вероятността да хванете най-печелившия е минимална.
 • Нестабилността е средна. Залагането е лесно да спечелите в бонуси.
 • Максималната печалба е 1000 монети. Див символ, който е свързан във верига от пет символа на който и да е от наградните линии.
 • Активни линии – 40.
 • Процентна възвръщаемост – не е посочена.
 • Съвет: не използвайте големи залози, по-добре е да направите не повече от 40 залога. Слотът рядко раздава наградни кръгове.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment