Star Fall

Starfall – слот машина с пет барабана и двадесет и пет непрекъснато заети линии. Всяка колона пасва на три снимки.

Можете да заложите от 0,01 до 4 долара на лента, а залозите в диапазона от 0,25 до 100 долара за завъртане се приемат.

В слота са реализирани няколко основни картини за формиране на комбинации според общите правила и специални символи с уникални функции. Предлагат се и безплатни повторни завъртания и серия безплатни завъртания.

Формирането на печелившите вериги от стандартни изображения се извършва отляво надясно. Изисква се от три еднакви елемента, които трябва да започват с първата колона.

Плащанията се таксуват по най-дългите последователности във всяка от лентите. Размерът на печалбите се определя чрез умножаване на залога за линия с комбинирания коефициент (от x10 до x500).

Ако има няколко печеливши опции в същия гръб, кредитите се сумират. Парите се кредитират веднага след приключване на кръга. Няма двойна игра.

Символи

Разработчиците използват класически символи в играта: различни плодове и плодове, ценности на картите, камбани и т.н.
Има и два специални елемента:

 • Wild (звезда) е само на втория, третия и четвъртия барабан. Тя не се заплаща, а заменя други основни снимки. В допълнение, Wild участва в бонусните функции.
 • Скатер (монета със звезда) е дълъг стак, който се появява само в третата колона. Когато запълни трите клетки на барабана, той започва безплатни завъртания.

Подробности за символите са в таблицата. Прочетете за опциите за наградите по-долу.

Бонус игри със звезда

Видео слотът Star Fall предлага следните бонуси:

 • Falling Wilds Respin – Ако на екрана се появи символ Wild, първо се кредитират всички възнаграждения, а след това макарата с този елемент се превърта безплатно на една позиция.
 • Безплатни завъртания – Играчът получава правото на шест безплатни барабанни стартирания при последния залог. В тях, на три средни барабана, падат монети, които се натрупват в специални клетки над колоните. Когато в една от тях има три монети, цялата тази колона се запълва със символи Wild и остава така до края на безплатните завъртания.
 • Повече информация за бонусите е в помощта, приложена към играта.

Джакпотите

В Star Fall няма прогресивен джакпот Push Gaming.

Как се играе Star Fall? (Интерфейс)

Панелът за управление на слота е интуитивен на всеки език, тъй като на него почти няма надписи. Има само следните условия:

 • Баланс – пари в сметката
 • Общ залог – извикайте прозореца, за да изберете залог
 • Печеливша за всеки завъртане
 • Бутоните за стартиране на завъртането, включването на автоматичното възпроизвеждане и стартирането на менюто са обозначени с логически икони.
 • Менюто съдържа раздели с правила, таблица и параметри.
 • Можете да персонализирате звука, режима на игра, автоматичния режим и размера на прозореца. Изтегляне на машина Star Fall не е необходимо. Тя се изпълнява в браузър.

Заключение

Основният акцент на слота е възможността за специални снимки. Те предизвикват повторни завъртания и кръг от безплатни завъртания с допълнителни функции, които ги правят много привлекателни. Трябва да се признае, че специалните символи не се появяват много често, но всяка комбинация се заплаща за доста високи коефициенти.

Съответно, играта има средно ниво на вариация. Също така имайте предвид добрата възвръщаемост.

Игралната машина Star Fall се смята за единствената в колекцията Push Gaming, която използва класическата комбинация от плодове и стойности на картите. В допълнение към основните функции, онлайн слота има няколко специални функции, които работят в основните кръгове и безплатни завъртания.

Връщайки се към прегледа на колекцията на слот машини Star Fall, специално внимание трябва да се обърне на няколко специални заглавия:

 • Wild – покрива обичайните снимки и започва Falling Wilds;
 • Stack coin – отваря безплатни завъртания, ако попадне в пълна колона.

След като прегледаме характеристиките на онлайн слота Star Fall в нашата рецензия или демо версия, потребителите ще могат по-точно да изберат успешна стратегия за игра за пари, но в този случай ще трябва да се регистрирате на сайта на казиното и да депозирате.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КУТИЯТА
ПЛАНИРАНЕ НА ДИВА

Първата черта на слот машината Star Fall е най-важната, защото според нейните условия всички паднали джокери ще слязат от върха на барабана и по този начин ще формират повече печеливши комбинации. Функцията приключва веднага след като активаторът напусне екрана, след което играта продължава както обикновено.

СТИКОВО ДИВО

Друга характерна черта на Star Fall слот машина е скрита в Free Spins, където участникът събира изображения на звезди на 2, 3 и 4 колони, за да попълни съответните индикатори. Веднага след като едно или няколко полета са запълнени, слотът добавя “лепкав” джокер към тези барабани, който ще замени други картини преди изтичането на целия пакет от безплатни завъртания.

БОНУСНИ РЕЖИМИ
БЕЗПЛАТНИ ОБУВКИ

Основният източник на печалба в слот машината се счита за бонус, който предоставя на участниците 6 безплатни тегления по предварително избран курс и възможност да отворят 3 големи диви. Броят на кръговете на безплатните завъртания е ограничен от началния брой на повторенията, защото няма повторно активиране или са разрешени допълнителни завъртания.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment