Star Crystals

Производителят Genesis Gaming постоянно радва потребителите с различни нови продукти в света на онлайн хазарта. ТОП печалби в онлайн казината. Този път компанията пусна нови безплатни игрални автомати за безплатни игри Star Crystals, които ще изумяват играчите както с външния си вид, така и с функционалния си набор.

Между другото, слотът за игра по отношение на динамиката и дизайна наистина прилича на друг много висококачествен продукт на производителя – безплатна слот машина Sugar Smash. Предлаганата слот машина е създадена изцяло в темата за космическите битки.

Сюжетът на играта е базиран на историята за това как същества, живеещи на една от далечните планети, се опитват да защитят кристалите от любителите на вълнението.

Проблемът е, че във всеки кристал все още има същества, които не заслужават да умрат. Като цяло играта е много вълнуваща, така че да обърнете внимание определено си заслужава.

Символи

На барабаните на видео слота можете да видите представители на две извънземни раси, както и многоцветни кристали, в които са заседнали същества от странен вид. По време на образуването на комбинации от кристали, тези обекти се напукват, така че героите, затворени в тях, получават свобода.

Специалните характеристики са надарени със символи Wild и Scatter. Те са подписани, така че ще бъде лесно да ги разпознаете. По-накратко за техните функции:

 • Wild не може да формира комбинации отделно. Но те са в състояние да заменят други изображения, освен разсейване, ако им се предостави такава възможност.
 • Скатерът се изплаща на всяка позиция на екрана, а печалбите се изчисляват при общия залог на рунд. От три разпръсквания те също започват осем безплатни завъртания с удвоени изплащания. В тези завъртания казиното поставя пари на залог за клиента. Размерът на залога остава същият.

Star Crystals Bonus Games

Сега обсъдете възможностите за наградите, налични в Star Crystals.

Допълнителни фактори – В началото на всяко завъртане могат да се активират умножители от x2 до x5. Те ще участват в изчисляването на плащанията за формираните вериги.

Robot Wilds – В края на всеки кръг на екрана могат да се появят до три допълнителни символа Wild, които ще участват във формирането на печеливши вериги. Тази опция може да се активира до три пъти подред.

Избор на кредит – Може да започне и след някой от завъртанията. Ще видите три звезди и ще трябва да изберете една от тях, за да разберете размера на изплащането на наградата.

Всички тези опции са достъпни по време на безплатни завъртания. Ще намерите повече информация за бонусите в таблицата с изплащанията.

Джакпотите

Star Crystals няма джакпот.

Как се играе Star Crystals? (Интерфейс)

Разработчиците се притесниха, че играта е разбираема за почти всички клиенти, дори без да превежда интерфейса на родния си език. Следователно, на много бутони изобщо няма етикети. След това прочетете значението на използваните термини:

 • Залог – заложената сума
 • Баланс – заеми по сметката
 • Печелете – спечелете на въртене
 • Ново завъртане започва с кръгъл бутон вдясно. Тя спира барабаните преди време.

Вляво има раздел, който отваря такива бутони:

 • Залог – избор на залог
 • Автоматичен режим на игра
 • Звук Вкл. / Изкл. – включване / изключване на звука
 • Помощ – раздел за помощ
 • В помощта има коефициенти, общи правила, обяснение на опциите за бонус и друга информация за модела.
 • Няма да изтеглите Звездни кристали. Слотът работи в браузъра.

Игралния софтуер Star Crystals има забавен геймплей, но в допълнение към това има и различни функции за награди, които лесно ще зарадват играчите с отлични печалби.

Символът на разпръскване в играта ще предложи на играчите безплатен режим, състоящ се от 8 безплатни завъртания с двойно съотношение на изплащане. В играта в началото на всяко завъртане е възможно активирането на допълнителни фактори от x2 до x5.

Функцията Robot Wilds понякога предлага на потребителите в края на завъртането на барабаните до три допълнителни диви символа, които ще участват във формирането на последователностите.

Функцията Credit Pick може да бъде достъпна и за потребители след края на завъртанията. На играчите ще бъдат предложени три космически звезди в основния прозорец на играта, всяка от които ще крие допълнителен коефициент на изплащане, трябва само да изберете една. Като цяло играта Star Crystals е доста пълна с допълнителни полезни функции, които правят играта още по-забавна и печеливша.

Описание на машината Резюме

Игралния слот Star Crystals ще предложи на геймърите чудесна възможност да имат страхотно свободно време, допълнително да печелят от останалите и да се насладят напълно на тази игра.

Високото качество на графичните параметри, завладяващия геймплей и много допълнителни бонуси ще свършат работа, игралната машина напълно отговаря на всички очаквания, така че си струва да я проверите.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment