Spin party

Слотът за Play’n Go Spin Party е истинско парти в слот машина, където много различни символи блестят сред танцуващите силуети на красивите момичета. В същото време свири ритмична музика. Чудя се колко пари ще ти донесе тази партия?

Общо описание на слота

Стилът Spin Party се състои от 5 барабана и 10 платени линии. Минималният залог на линия варира от $ 0.01 до $ 10, което при игра на всичките 10 линии ще бъде съответно $ 0.10 – $ 100. В слота има Wild символи, но Scater липсва. За съжаление в този слот няма и прогресивен джакпот.

Символи

В този слот символите с изображения от седем, BAR, звънец, лимон, череша действат като игрални символи на по-висок ценови диапазон, а буквите и цифрите, обозначаващи лицевите стойности на картите за игра, играят ролята на символи на по-ниския ценови диапазон.

Като най-скъп символ, който също е див символ, има, разбира се, силуети на танцуващи момичета. Дивите символи се появяват само на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан, докато заместват символите, той се разширява до целия барабан.

Бонус игри

Ако се появят 2 или 3 диви едновременно, ще бъдат пуснати 5 безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания, отпадането на дива добавя още едно безплатно завъртане към вас. Общият брой безплатни завъртания не може да надвишава 20.

Заключение

Spin Party е ярък, запомнящ се слот, който ще донесе много приятни емоции и вероятно големи печалби.

Правила за спин парти

Тъй като броят на активните редове във видео слота Spin Party е постоянен, преди началото на завъртанията, играчът трябва да зададе само два параметъра на залога:

 • Монети – броят на монетите, поставени в един ред;
 • Стойност на монетите – цената на монета в условни кредити за игри.

Броят на монетите се променя с клавишите +/- близо до прозореца Монети; може да има от един до пет. Стойността на монетата се променя чрез натискане на стойността на ключа Coin; разработчиците предлагат на играча избор от осем варианта от 0,01 до 1 кредит.

Ако потребителят има намерение да играе с максимална ставка, той може да използва клавиша Макс залог. Тя ще вдигне залога на линия до пет монети с едно кликване. Стойността на монетата няма да се променя.

Завъртете барабана веднъж. По време на въртенето той става ключ Стоп, което ви позволява да спрете барабаните преди време. Ако не искате да натискате Spin през цялото време, бутонът Autoplay идва на помощ. Играчът, който го е натиснал, ще види допълнително меню, в което можете да конфигурирате:

броя на автоматичните завъртания (10, 20, 30 40 или 50 завъртания)
условия, при които те се прекратяват. Това може да бъде или печалба, или ситуация, в която салдото е по-високо или по-ниско от ограничението, определено от играча.

Под и над главния контролен панел, играчът вижда таблото, което отразява неговия баланс и скорост. Над панела в прозорците Монети и Залог, салдото и скоростта се показват в конвенционалните монети. Тук е таблото, на което са показани печалбите в монетите. И под панела, близо до надписите Balance, Bet и Win, същите параметри се показват в условни кредити.

Първоначално играчът има 250.00 кредита. Броят на монетите, които получава за тези заеми, зависи от фиксираната стойност на монетата. Те могат да бъдат от 25 000 (на цена от 0,01 кредита) до 250 (на цена от 1 кредит).

В долния ляв ъгъл има още три бутона с изображение на високоговорител, въпросник и предавки. Те позволяват:

 • високоговорител – изключете звука;
 • въпросителен знак – показва текста на правилата на играта;
 • Gears – регулирайте настройките на скоростта (същите, които могат да се управляват от клавиатурата) и изключете звука.

Символи и коефициенти на слот машина на Spin Party

В слота за Spin Party има два вида символи – стандартни и сервизни. Преди всичко е необходимо да се нарече “дивия” символ от службата – образът на танцуващо момиче. Появявайки се, тази картина се разширява – изображението заема целия барабан, увеличавайки възможността за събиране на печеливши комбинации. То се появява само на барабани номер 2, 3 и 4.

Един див символ започва едно свободно завъртане с лепкав див символ. Символът „лепкаво“ няма да изчезне от барабаните, а ще остане върху тях за целия период на завъртане.

В слота има десет стандартни символа. Пет от тях са класически картини от времето на едноръки бандити: седем, надпис BAR, звънец, лимон, череша.

Всички те формират поредица от награди от поне два знака.

Останалите пет са букви, напомнящи на деноминациите на картите за игра от десет до асо.

Тези символи имат следните коефициенти:

 • Седем – 1500, 200, 40, 10
 • BAR – 750, 125, 25, 7
 • звънец – 500, 100, 20, 5
 • лимон – 375, 75, 15, 5
 • Чери – 250, 50, 10, 3
 • А – 150, 25, 7
 • К – 125, 20, 6
 • Q – 100, 15, 5
 • J – 75.12, 4
 • 10-50, 10, 3.

Можете да видите цялата таблица за плащания, като кликнете върху зеления клавиш за плащане в десния ъгъл на панела.

Спечелете бонус

Два или повече диви символа задействат бонуса Win Spin. Това са пет безплатни завъртания (безплатни завъртания), в които дивият символ става “лепкав” и остава на барабаните за следващото завъртане, увеличавайки шансовете за формиране на поредици от награди. Лекият символ може да остане на барабаните за до три завъртания в един ред, ако в предишното завъртане се появи друг такъв символ. Във всяка от петте “печеливши завъртания” разработчиците на игри гарантират победа.

Теми на слотове

Темата на слот машина е посветена на парти в нощен клуб. “Дивият” символ под формата на танцуващо момиче, тъмнина и диско светлини – всичко това е много подходящо за думата “Партия”. Играчът може само да прави добри гръб, а след това удоволствието от играта няма да отнеме много време, за да чака.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment