SpellCraft

Магическата тема в игралните автомати последователно е сред трите най-популярни. Има няколко причини за това. Най-очевидното е, че всички слотове от жанра са цветно декорирани, като често се използват авангардни 3D технологии.

Хубаво е просто да ги гледаш, камо ли да играеш. Но основното не е това. В слотовете, където в сюжета има магьосници, магьосници и феи, непременно се налагат прекрасни технологични решения: специални бонуси, уникални специални герои и други необичайни схеми за игра.

Изразителна илюстрация на този подход е новата игрална машина Spellcraft (Witchcraft) на оригиналния производител – Playson. Програмистът вече имаше устройство с подобна тема – най-красивият слот Magic Forest (Магическа гора), така че авторите на Wizardry не са нови в магическия жанр.

В игралната машина Spellcraft играчът ще намери 3 много различни бонус игри и постоянно страхотен дизайн.

Описание на дизайна на машината Spellcraft

Играта започва с анимиран екран за пръскане, от който играчът научава, че трите главни герои са главните герои в действие. Всеки има своето магическо изкуство, което са готови да демонстрират.

Слотът за Spellcraft има 5 барабана и 27 линии. Барабаните са полупрозрачни, през тях свети нощна приказна гора. Ярките символи се открояват рязко на тъмно лилавия му фон. Снимките на пиктограмите са перфектно рисувани и анимирани след победа. Всички герои са свързани с магията: черни котки, колби, книги. Необичайно украсени с незначителни символи на картички. Те са толкова оригинални, че няма да разберете веднага, че това са просто писма.

Плейсън винаги е имал добър саундтрак. Така в Spellcraft играта е придружена от величественото пеене на детския хор, нещо подобно на коледните песни.

Вълнуваща, жизнена, сочна слот машина Spellcraft е създадена от известния разработчик Playson за комарджии, които отправят най-сериозните изисквания към онлайн игрите.

И така, тук отиваме на сайта Frank, тук отваряме Spellcraft, какво ще намерим там, освен гарантирано добро настроение, ярки персонажи и страхотна възможност да печелите пари? Нека да гледаме.

Предимства на Spellcraft

Основните предимства на Spellcraft включват:

  • наличието на игралната машина за разбиране;
  • вълнуващ сюжет;
  • отлично визуално и звуково съпровождане на играта;
  • големи коефициенти на изплащане,
  • както и много, много повече.

Бъдете подготвени за факта, че по време на играта ще ви очакват редица приятни изненади. Така, например, ви чакат безплатни завъртания, разнообразни бонуси, както и възможност за умножаване на вече получените печалби!

И всички комарджии единодушно отбелязват, че Spellcraft е проста игра, която не е трудно да се разбере. Това означава, че както опитните, така и най-начинаещите комарджии могат да играят тази игра.

Демо режим на слот машина

По правило начинаещите играчи не обичат да рискуват трудно спечелените си пари. И затова, отивайки на сайта Frank, те отбелязват, че основното предимство на Spellcraft е възможността да играе в демо режим! Такава възможност не може да бъде намерена във всички виртуални институции. Така че, да не го използвате е просто грешно!

В същото време, ако искате да гъделичкате нервите си, съчетавайки бизнес с удоволствие, можете да играете на Spellcraft за истински пари! Насладете се на игра на Spellcraft, докато печелите добра печалба!

Какъвто и вариант да изберете, желаем ви успех!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment