Space Lights

В асортимента на слот машини, посветени на космически приключения, пътувания из Вселената и срещи с представители на други планети, има много видео слотове. Изглежда, че пускането на друг подобен модел би било грешка, тъй като не би интересувало твърде много играчите. Но разработчиците на Playson имаха мнение по този въпрос.

В резултат на това беше създаден оригинален виртуален слот, който попълни колекцията от космически игрални машини, която предоставя няколко уникални опции, гарантиращи успеха му.

Описание на предмета на машината Space Light

Темата на Космоса е много популярна. Той беше използван от Playson за създаване на виртуален слот Space Light, така че повече хора да могат да се насладят на красотата на звездното пространство наблизо.

Във Вселената има още много мистерии, отговорите на които ще търсят повече от едно поколение земни обитатели и играчът ще бъде сред тях. Игралната машина ще отвори нови хоризонти за него. Като част от вълнуващо пътешествие, участникът очаква не само поредица от неочаквани събития, но и щедро възнаграждение. Определено няма да скучаете.

Символи

Първото нещо, което комардът вижда при срещата със слота на Space Lights, са различни геометрични фигури, както и необичайни предмети с неземен произход.

Следните символи имат разширени функции:

1. див. Способни да правят самостоятелно комбинации от награди, а също така, ако е необходимо, да заменят други снимки на барабаните.

2. Sticky Wild – това е специален вид обикновен „див“ символ, той се появява след активирането на определени бонусни функции.

Бонус игри

Слотът Space Lights има следните бонуси:

  • – Космическа светлина.След всяко начало на въртене над колоната се появява специален портал от няколко пръстена. Ако най-горният герой в колоната е картина от комбинация от награди, то веднага ще се превърне в Sticky Wild. След това режимът “Космически светлини” става активен. Символът “див” остава на мястото си, а останалите изображения се променят на нови елементи след свободно завъртане на барабаните. Символът „див“ разширява една позиция надолу, това се случва, ако следващият символ участва в създаването на комбинация от награди. С появата на нови „лепкави“ шегаджии започват многократни завъртания на барабаните;
  • – Бонус награда: При пълнене на цялата макара с “лепкава” дива играчът получава бонусно изплащане, което зависи от специалния множител и направения залог.

За четвъртата и петата барабани важат леко модифицирани правила за функцията Space Light.

Описание на играта

За да получите печалба, трябва да загубите комбинация от награди на игралното поле. Той трябва да съдържа само еднакви символи, а печелившата комбинация започва само от 1-ва барабана. В печеливша комбинация може да има от 3 до 5 еднакви знака. По време на основния кръг ще бъде показан портал по края на игралния корт, чието действие ще бъде насочено към една от барабаните.

В случай на 4-та и 5-та барабани, които работят едновременно, тя ще се появи между тях и двете ще попаднат под нейното влияние. Действието на портала няма ясен алгоритъм, той засяга барабаните в произволен ред.

Тази опция е ключът към друг бонус рунд, който стартира режим Cosmic Light. Изглежда по следния начин: когато произволен барабан попадне под въздействието на портала и в същото време върху него изпадне див символ, чиито задължения се изпълняват от икона с буквата W, която е част от комбинацията с награди, стартира режимът на бонус.

В рамките му е осигурено допълнително въртене, докато дивата се превръща в Sticky Wild и се придържа към игралното поле. Ако по време на ротацията на наградите паднат лепкави диви знаци, те ще предизвикат многократни завъртания. Режимът на бонус приключва, когато дивата природа вече не се появява на екрана.

В игралната машина Space Light има възможност да спечелите бонус награда. Плаща се само ако Sticky Wild напълно напълни барабана. Тази награда ще бъде с впечатляващ размер, тъй като печалбата се умножава по коефициент x2 или x3. Зависи и от броя на дивите герои на игралното поле, които се записват на специален брояч.

Описание на машината Резюме

Видео слотът Space Light е оригинален модел, който ще се хареса на всички фенове на космическата тематика и онлайн игрите. Слотът е подобен на тема на слот машина Plasma Fusion, също посветен на космически обекти.

Висококачественият дизайн, който предава красотата на междугалактическия полет, ще позволи на играчите да се чувстват начело на космически кораб. А с допълнителни опции за бонус шансовете за голяма награда са много високи.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment