Soccer Safari

Така че, ако искате да опознаете по-добре жителите на горещите савани, добре дошли в играта. Но се пригответе за изненада! В крайна сметка по пътя си ще срещнете не просто обикновени диви животни, а животни, които обичат и играят футбол. Играйният автомат So Many Monsters е безплатен и без регистрация, както всички онлайн игрални игрални автомати в нашата игрална зала!

Общо описание на игралната машина

Оттук тръгна името на тази игра – футболно сафари. И всичко това, защото Световната купа се проведе в Африка през 2010 г., което даде възможност дори четириноги да се включат в спорта.

Въпреки факта, че образите на животни често са били използвани в света на вълненията, именно Soccer Safari остава оригинална и ненадмината приказка с щастлив край, където всички са живи и щастливи, особено играчите, които не оставят с празни ръце.

Очаква се потребителите да се запознаят не само с жителите на Африка, но и със света на футбола. Ако сте фен и следвате всички мачове, Soccer Safari със сигурност ще ви допадне. Е, тези, които нямат нищо общо с футбола, могат да разгледат по-отблизо всичко, което се случва и просто да се насладят на незабравима игра. Нещо повече, разработчикът свърши чудесна работа.

символи

  • Лъвове, носорози, леопарди, брадавици, мармоти, газели, зебри, слонове и други животни играят футбол и активно боледуват на трибуните в слота на Soccer Safari.
  • Wild е логото на Soccer Safari. Тези символи не само образуват комбинации, но и заменят други изображения (с изключение на Scatter), ако се появят на подходящо място и могат да помогнат да получите заплащане.
  • Скатер е златен бокал. Те се плащат независимо от местоположението на барабаните и броя на активните линии. Печалбата е равна на един, два, двадесет или двеста общо залагания (съответно за два, три, четири или пет Scatter).
  • Три или повече от тези символи задействат бонусния кръг Go for Goal.

Футболни сафари бонус игри

Бонус играта в слот Soccer Safari се отваря на отделен екран. Тук ще контролирате лъв, който ще се опита да вкара дузпа. Можете да спечелите до шестдесет хиляди монети в този кръг.

Ако на първата и петата барабани зебра съдия с червен картон в ръцете едновременно отпадна, играчът получава правото на пет безплатни „диви“ завъртания.

По време на тези завъртания двете крайни макари са изцяло заети от символа Wild, а само останалите три се въртят. След завършване на петте завъртания, първата и петата барабани се въртят веднъж.

Как се играе Soccer Safari? (Интерфейс)

В казино Spin Palace и някои други онлайн казина, Soccer Safari се предлага с руски интерфейс. Следователно вие сами ще можете да разберете контролите и настройките. Правилата са обяснени в нашия преглед.

Описание на играта

Правилата на играта са същите като на другите слотове: комбинацията трябва да започне само от първата барабана, да съдържа няколко еднакви символа, ако няколко вериги се появят едновременно, играчът ще получи сумата само за най-ценния от тях.

Освен стартови барабани, на играча се предлагат няколко мини-игри и допълнителни шансове да увеличи резултата си.

Например, съберете символа на рефера на първата и петата барабана и вземете 5 допълнителни завъртания, по време на които двете крайни барабани ще станат напълно в диви символи, за да образуват огромен брой комбинации от награди.

Тези завъртания се извършват при текущата скорост и по-рано използвани линии за игра. Друга възможност да спечелите до 60 000 монети е бонус игра, целта на която е да вкарате колкото се може повече дузпа в целта на противника.

Можете да влезете в тази игра, като съберете 3, 4 или 5 разпръснати символа. Струва си да се отбележи, че такъв брой посетители не само гарантират преминаване към бонус турнето, но и гарантират фиксирана награда.

И след всяка комбинация от награди можете да играете рискова игра. Съответният ключ за активиране – хазарт, мига на екрана. На новия екран на играта ще видите обърнати карти, сред които можете да познаете техния цвят или костюм. Правилно познат костюм ще бъде оценен по-високо от просто отгатнат цвят.

заключение

Soccer Safari е ярка, вълнуваща игра, която напълно отговаря на съвременните изисквания на онлайн хазарта. Изтеглете игралната машина трябва всички любители на хазарта на качествени слотове. Сред предимствата му трябва да подчертаете цветната бонус игра и безплатните завъртания с две „диви“ барабани.

Обобщение на описанието на слот машината

Разработчиците решиха да се отдалечат от обичайното представяне на футболната тема, което потребителите на слот машина Champions Goal можеха да видят и да направят главните герои от забавни животни.

Soccer Safari (Soccer Safari) ще удиви потребителите със своята дива енергия, жизнерадост и стремеж! В арсенала тези игри са всичко, което се изисква за отлично забавление: допълнителни завъртания на макари, специални герои и допълнителни. Поверете свободното си време на Soccer Safari и никога няма да съжалявате!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment