Single’s Day

Слот за деня за единични дни

Денят на синглите се отбелязва в цял Китай на 11 ноември от хора, които са щастливи, че са без връзка, но благодарение на видео слот машина на Singles Day от Booongo, те също биха могли да отпразнуват редовни изплащания, допълнителни печалби от диви символи и бонус завъртания налични, когато правилните символи спират на някоя от 50 линии на печалба.

Базираната в Украйна, Booongo е разширяваща се компания, която създава име на слот машини, които имат остра графика, гладка анимация и уникални бонус функции. Докато Singles Day може да е една от най-основните изглеждащи игри от Booongo, той има достатъчно тема и функции, за да си заслужава да надникне и кой знае, може би играчите ще намерят слот играта на своите мечти.

Романсът започва в нощен клуб, който заобикаля макарите с блестящи топки, танцуващи гости и мигащи светлини, докато напомпващият саундтрак оживява партито в живота. Напитки, светилници, купчини пари и танцуване на двойка са основните символи на картината, заедно с високо платена двойка анимационни лисици. Какво общо имат тези дни на Singles Day е малко загадка за нас, но те изплащат някои от най-добрите награди, така че защо да се оплакваме?

Ден на игра на сингли

Преди да вземат тези макари за въртене около дансинга, играчите може да искат да практикуват безплатни кръгове за видеоклипове на Singles Day. Всички 50 линии за плащане са активни по всяко време, така че ниският лимит е сравнително стръмен 0,50 на въртене, докато максимум 150,00 трябва да бъде достатъчно за повечето банкови каси. Съвпадение на символи на всеки ред, в непрекъснат ред от лявата страна е всичко, което е необходимо, за да получите печалба и най-малкият от тях ще бъде изплатен, когато се появят цветните диско-стили 9 или 10.

Всяка от тях ще изплати еквивалента на 10 пъти сумата, заложена на ред, когато спре на барабани 1, 2 и 3, докато 4 на линия ще струва 20 пъти, а при кацане вдясно през 5-те барабана ще видите печалби от 200 пъти платени. Q и J се оценяват като 10x, 30x и 200x, докато K и A символите плащат 20x. 50x или 400x линейния дял.

Уникалните картинни символи връщат печалби, започвайки с 20x, 100x или 400x за пинта бира или купчините пари. Сините и розовите светила и танцьорите, гледани през сини и розови бутилки, всеки струва 4 пъти, когато се приземяват само на барабани 1 и 2, докато при пълни тиражи от 5 ще видите победи от 500 пъти. Най-добрите награди идват от лисиците, а когато се появят тази малко вероятна двойка, пентерите се изплащат от 10x от линейния им дял до 2000x.

Бонуси, които да ви накарат да танцувате

Табелата над входа на нощния клуб е приветстващ символ по повече начини, отколкото един, тъй като е в състояние да действа като всеки друг, освен символа за разпръскване и пълните линии на winlines. Този див символ може да включи всякакви пропуски при непрекъснато изпълнение на друга, ако е в правилната позиция, а също така да превърне печелившите комбинации в по-високоплатени линии от 4 или 5 в дясната барабана.

Танцуващата двойка е символът на разпръскването, изплащането на бонус печалби и задействането на безплатни игри, когато земята на някакви 3 или повече места в едно завъртане. Заявява се първоначално изплащане, равно на 4x общия залог, след което ще започнат 10 безплатни завъртания, като по време на този режим ще бъде добавен допълнителен див символ към всяка от барабаните, с изключение на първата макара отляво.

Ако играчите кацнат още 3 разсейвания в безплатен завъртане, след като текущите игри приключат, още 5 бонус игри ще бъдат добавени към края.

Заслужава ли да си направите среща?

Онлайн слотът за деня на Singles ще се хареса на всеки, който харесва нощни клубове, но освен това, това е доста стандартна игра, със сигурност по начина, по който изглежда. Анимациите са достатъчно разумни и ако стилът и темата подхождат, играта всъщност е доста добра. Докато дивите замествания са добър начин да изземете някои допълнителни печеливши комбинации, това е основната характеристика на бонуса за безплатни завъртания.

При наличието на допълнителни диви на барабаните, играчите имат по-голям шанс да получат печелене на монети и това идва с деклариран процент на възвръщаемост на играча от над 95%, така че дори в основната игра трябва да има много изплащания.

Той е разработен в HTML5, което го прави оптимизирана за мобилни игри, идеална за тези, които харесват няколко завъртания, когато са далеч от настолен компютър.

Безплатни онлайн игра слот машина за единични дни

Женен ли си? Не? Така че „Денят на синглите“ е създаден специално за вас! Играта е посветена на китайския единичен ден. Традиционно се празнува вечерта на 11 ноември. Датата е избрана не случайно, тъй като тази в Китай символизира хора, които нямат съпруги или съпрузи. До следващия празник Genesis Gaming пусна тематичен видео слот, който привлече потребителите не само в Китай. Така играта е популярна в Европа и Америка. Тази история ще ви разкаже за четири момичета, които се забавляват.

Игра и награди

Как мислите, как протича денят на младото момиче? Денят й е изпълнен с разходки, пазаруване, различни кафенета и срещи с приятели. Затова основата на игралната машина е историята на четирима приятели, които нямат останалите половинки. И така, историята ще отведе потребителя в уютно кафене, където приятелите пият вкусно кафе и говорят за момчета. Всеки детайл на интерфейса създава такава лесна атмосфера. Потребителят чака ярките и висококачествени графики, показващи подходящия стил. Графичният дизайн на слота е направен с помощта на завладяващи анимации, които правят играта забавна. Символите също бяха подбрани по подходящ начин от разработчиците. На 5 барабана ще се появят вкусни коктейли, десерти, декорации, рокли и главни герои. Всяко момиче мечтае да срещне втората си половина днес. На заден план има масички навсякъде, от лявата страна има зашеметяващи десерти, които привличат вниманието.

Заслужава да се отбележи и тематичният саундтрак, който допълва интерфейса. Играчът трябва да извърши няколко задължителни действия, преди да започне да играе. Първо, той / тя трябва да активира раздела за заплащане. За целта кликнете върху иконата „?“. В този раздел потребителят трябва да прегледа таблицата на плащанията и също да разгледа структурата на 100 линии на изплащане.

Също така ще намерите информация за правилата, които се прилагат по време на играта. Участникът е готов да заложи (0,01 – 2 монети на ред), използвайки бутона BET. Този индикатор ще бъде показан в прозореца “ОБЩО ЗАЛОЖЕНИЕ”. Два кръгли бутона стартират единични и автоматични завъртания.

Характеристики и бонуси

Wild е представен на три средни барабана и винаги запълва колона. Два такива десерта активират кръг от безплатни завъртания. Следващите 10 завъртания ще се извършват с предишния курс, но това ще бъде направено от самата игра. Суперсимволите се появяват на екрана, заемащи от четири до дванадесет клетки наведнъж в няколко колони. Жокери също участват в този кръг.

Предлагаме ви да тествате този слот машина в демо режим, който е достъпен за всички. Тази опция ви позволява да се запознаете с възможностите на слот играта без риск. Не е необходимо да рискувате истински пари. Така потребителят може да разработи своя собствена стратегия и да спечели много ценни награди (до 100 хиляди монети).

Присъда

Като цяло можем да кажем с увереност, че това е модерен слот, който е в състояние да пренесе потребителя в зашеметяващата атмосфера на тържество и забавление. Тук можете да опитате вкусни коктейли, десерти и да се насладите на качествения дизайн на играта. Разработчиците са разкрили изцяло тази история.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment