Simsalabim

Всички знаят колко са умни магьосници. И възрастните, и децата се възхищават на своите умения. Всеки, който може да дойде на тяхното представяне или да открие игралната машина Simsalabim, може да изпита магьосницата си.

Видео слотът е създаден от световно известния продуцент Net Entertainment. В тази единица играчът може да наблюдава атмосферата на магията, която ще го пренесе в безгрижен и омагьосващ свят, където владеят магьосниците.

Описание на обекта на слота

Игралния автомат е наситен с магьосници, които се появяват благодарение на уменията на виртуалните магьосници. Участникът, като отвори играта, може да наблюдава изпълнението, което се провежда точно пред очите му.

Лек шепот на хора в залата е саундтракът на слота и придава на играта необходимата атмосфера. Тематичните анимирани герои и добре подбраните цветове дават възможност на потребителя да бъде в самия център на събитията или дори да стане член на друго магическо действие.

Скрити параметри и настройки на слота Sim Salabim

 • Бонус честота – статистически на всеки 370 завъртания (0,27%).
 • Вероятността за удар (всяка победа) е 43,53%.
 • Разпределение на печалбите – 93% в основната игра и 7% в бонуса.
 • Максималната печалба по време на тестовете е 59x.
 • Средната печалба за бонус е 17x.
 • Нестабилността е 4,1 от 20 (ниска).
 • Дължина на цикъла – кратък цикъл.
 • Класацията на слот машина за залог е 6,61 от 10.
 • RTP от 97,5% ви позволява да получите положително математическо очакване за победа в казино.

Описание на игралната машина

Съвременните илюзионисти вече не се ограничават да пускат гълъби, а да вършат истински чудеса пред изумената публика. Така NetEnt кани феновете си да вземат участие в това чудо шоу, където можете да станете главен герой и да вършите чудеса с едно прекарване на вълшебна пръчица. Не е нужно дори да ходите никъде за това.

Просто влезте в някое от заведенията за хазарт Netent, кажете вълшебни думи и стартирайте игралната машина SimSalabim.

Видео слотовете с елементи на магия винаги крият нещо неочаквано в червата си. Професионалната графика и реалистичният звук са толкова омайни, че създават впечатление за ефекта от присъствието в истинско цветно шоу.

Превъзходно нарисувани герои, с нотка на хумор, изглеждат страхотно на лилав фон. Кафявата рамка прави цялата композиция още по-ясна. Завесата вече е вдигната, така че е време да започнете шоуто.

В старите времена магьосниците, говорейки пред обществото, често оставяха с празни джобове или още по-лошо получават синини от тълпа домати или ябълки, хвърлени от тълпата. Но този слот определено няма да се случи!

Технически спецификации

 • Безплатни игри Така завесата е вдигната и вълнуващото изпълнение ще започне всяка минута. Следователно вие, като опитен илюзионист, имате достатъчно време да се запознаете с възможностите на игралната машина SimSalabim
 • Броят на макарите е 5.
 • Броят на линиите за заплащане е 25.
 • Броят монети на ред е 10.
 • Стойността на една монета е от 0,01 до 1 долар.
 • Обхватът на залозите е от 0,01 до 250 долара.
 • Максимално възможното изплащане е x1000 залози на ред (шапка за пет знака).
 • Дивият символ е да (Маг).
 • Скатер – да (Вълшебна кутия).
 • Бонусна игра – да (три или повече зайци активират бонусната игра).
 • Безплатни завъртания – да (до 30 безплатни кръга с умножение по три, ще стартира три или повече разсейвания).
 • Очакваният процент на изплащане на слота е 97,5%.
 • Максималната печалба е 225 000 монети в бонус игри.

Символи и изплащания

Платежна таблица Всеки, дори начинаещ магьосник, трябва да има помощници. Най-често това е очарователно момиче в къса рокля, което на финала трябва да бъде поставено в черна кутия за по-нататъшно рязане с зъбен трион.

Разбира се, след няколко преминавания, всички герои остават живи и щастливи, но разработчиците на Net Entertainment ще продължат да ви разделят с обичайните стереотипи. В слота най-добрите ви помощници са символите на играта. Те са не само смешно нарисувани, но и доста печеливши.

Обозначенията на карти за игра, Джак, Кралица, Кинг и Ейс, попадащи три или повече пъти на активната линия, могат да донесат от пет до 150 монети.

Искате ли да получите по-голяма печалба? Кажете SimSalabim и оставете символите на Ръката, стискайки картите, Гълъбът, който очевидно не обича да е в клетка, обвързан с веригите на сандъка или вълшебния цилиндър, да се появи на игралното ви поле. Такива символи, в зависимост от броя на капки на екрана, ще донесат от десет до 1000 монети.

Дивият символ е самият велик Маг. Едно движение и губещо завъртане се превръща в печеливша комбинация.

Символът на Scatter е Magic Cube, който може да стартира серия от безплатни завъртания и дори с тройни изплащания.

Символът Бонус ще ви поздрави в образа на художника на зайците. Попадайки на екрана поне три пъти, той ще може да отвори за вас вълнуващ бонус рунд.

Бонусна игра

Бонусна игра Играчът може да спечели 220 000 монети за максимум едно завъртане. Това е игра по време на бонус безплатни завъртания, с умножение по три.

Играчите имат възможност да се насладят на завладяващ бонус рунд, който със сигурност ще отвори за вас символа Бонус под формата на весел Заец. Веднага ще намерите 12 шапки, от които ще получите бели зайци. Той извади заек – получи пари, но си струва да пропусне и да кликне на празна шапка и играта ще се върне в мейнстрийма.

Заключение

Водещите производители не пренебрегнаха темата за триковете и в момента има доста слотове с магически сюжет.

В света на хазарта слотната машина True Illusions е доста добре позната, но има всички основания да се смята, че следеният слот ще стане любим на обществеността. За това емулаторът е оборудван с всичко необходимо.

Истински вълшебната слот машина Simsalabim ще преведе играча в света на магьосничеството и вълшебните трикове, след като проучи кой потребител ще вземе награди, ще натрупа опит в хазарта и просто ще получи много удоволствие от играта.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment