Secrets of Atlantis

Безплатната игрална машина Secrets of Atlantis е посветена на древна страна, която някога е потънала в океаните. Оттогава историята на Атлантида не оставя най-запалените фенове на този период от време.

Историците отделят много усилия за проучването на всякакви факти, които могат да показват местоположението на потъналия град. И най-смелите ловци преследват онези съкровища, за които казват Тайните на Атлантида.

Тази тема се превърна в основата на игралния автомат от Net Entertainment и ако искате също така да разберете колкото е възможно повече улики в Тайните на Атлантида и да получите нереалистични печалби, трябва да се запознаете с най-важните характеристики на слота възможно най-скоро.

БЕЗПЛАТНИ СЕКРЕТИ НА АВТОМАТИЧНА ИГРА ATLANTIS

  • Тази слот машина има 5 барабана и 20 снимки, които са поставени на три реда върху основното игрално поле. Играта се играе на 40 активни игрови линии и няма да е възможно да се намали това число. Ето защо залогът ще трябва да се направи на всички редове, като се избират оптималните стойности в предложения диапазон.
  • Основните снимки дават на играчите добри изплащания, разходите за които могат да бъдат намерени в специална таблица. Най-важното е снимките да се събират в рамките на избраните ленти във всяка посока, което е несъмнено предимство на слота. Няма рискован рунд, който да ви позволи да удвоите печалбите в този слот.
  • В този случай ролята на основните символи се играе от снимки, изобразяващи различни обитатели на морското дъно, както и бижута под формата на тематични елементи. Всички те се събират в колона и ако някои колони се появят подчертани, това ще означава стартиране на бонус играта.

СПЕЦИАЛНИ СИМВОЛИ ЗА ATLANTIS SECRET SLOT

– див символ. Ролята му се играе от русалката, която може да се появи на барабаните, заемайки четири клетки наведнъж. Тази картина не се плаща, въпреки че лесно замества основните символи при подготовката на наградни вериги.

Също така този символ участва в бонусния кръг. В този слот няма повече специални герои, така че играчите могат да разчитат само на образа на красивата русалка.

БОНУСНИ ИГРИ НА МИСТЕРИЯТА НА ТАЙНАТА АТЛАНТИС

  • Първата игра започва, когато веригите символи, които са подбрани в напълно случаен ред, са маркирани на барабаните. Също така по време на бонусната игра може да бъде определен специален символ, който също е избран на случаен принцип, но той ще участва в съставянето на веригата със специална цел. След това ще се стартира второ завъртане, което се произвежда безплатно, но с избран специален символ, който изпълнява наградна функция на барабаните на слота.
  • Втората игра с награди се активира, когато символът Wild се появи на екрана и в същото време заема цялата колона.
  • Абсолютно всички бонус игри се активират автоматично, следователно не е необходимо да се задълбочаваме в тънкостите на тяхното изпълнение, просто знайте за тях.
  • В този слот машина няма прогресивен джакпот, така че играчите могат да получат само големи печалби, които са назначени в таблицата за изплащане на всяка верига.
  • Игралния автомат Mystery of Atlantis ви позволява да се потопите в подводния свят, докато приключенията, които се разгръщат в него, могат да впечатлят и запомнят дълги години!

Колосален символ и повторно завъртане

В играта на Secrets of Atlantis слот на барабани 2, 3 и 4 някои групи символи идват с подсветка, на светъл, шарени фон. Ако тези барабани след спиране се окажат напълно покрити с толкова подчертани шарки, играчът получава правото на бонус Colossal символ с повторно завъртане.

Изглежда така. Светлата зона се изчиства и се прави едно свободно движение. И на барабани 2, 3 и 4, гигантски, 3 по 4 клетки, символи от стандартния набор, включително русалка-дива, проникват през. Ако комбинацията се развие, тогава всичко се повтаря отново.

И така до първия безполезен ход. Бонусът плаща по различни начини: от 0 до няколкостотин хиляди монети.

Резюме описание автомата

Несмотря на успокаивающую, расслабляющую подводную тематику, видеослот Secrets of Atlantis получился очень лихим, прямо как какой-нибудь фруктовый hot- боевик.

Несомненно геймеры будут сравнивать его с популярным игровым автоматом Lord of the Ocean и данный слот имеет все необходимое, чтобы выдержать конкуренцию. Задорный ритм, весомые и нечастые выплаты, шикарный колоссальный бонус.

Секреты Атлантиды — один из немногих игровых автоматов, которому идет автоигра — она очень оживляет процесс, сглаживая неприятные ощущения от серий пустых спинов. Фокус с огромным символом разработчики NetEnt демонстрируют не только в этом автомате.

Поклонники слотов компании могли видеть что-то подобное в Spinata Grande, а подсвеченные поля есть и в чисто фруктовом Twin $pin. Так что Secrets of Atlantis — это попытка разработчиков понравиться двум разным категориям игроков: модернистам и классикам .

Этот смелый эксперимент у авторов удался, за что им с легким сердцем можно поставить отлично .

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment