Secret code

Тайните окултни общности на илюминатите скриха много аспекти от тяхната дейност. Дори има мнение, че мащабът на тяхното влияние е толкова голям, че в определени времена на техния триумф могат тайно да управляват политическите процеси.

Със сигурност илюминатите имаха впечатляващи съкровища, защото, както знаете, няма никакво влияние без пари. Играчът в машината Secret Code е поканен да проникне в доверието на членовете на общността и да извлече собствена полза от него.

Описание на конструкцията на машината

Пред вас е сложен пет барабанен слот с великолепен дизайн и ултрамодерна графика. Играта се провежда в готическите подземия – местата на тайните срещи на илюминатите. Така че тук цари студената каменна атмосфера на здрача.

Класическите бутони за продуктите на NetEnt са декорирани със стилизирано покритие според дадена тема. Таблицата за заплащане на същия тип фон имитира старата книга с тайните писания на общността.

Сред символите на играта можете да намерите доста очаквани пръстени с печати, амулети с орнаменти от древни народи и образи от пясъчен часовник, сякаш напомнящи за бързината на времето, книга – съществен атрибут на мъдростта, както и ключ в кладенеца, златна монета и членовете на групата.

Анимациите на героите са лаконични и бързи, поради което се постига ефектът не претоварване на цялостната картина, както и приемлива динамика на случващото се на екрана.

Описание на интерфейса

В допълнение към класическите бутони за задаване на индикатори за залагания и настройка на функции за игра, контролният панел разполага с опция “View function”, която ви позволява да се запознаете с характеристиките на бонусната игра. Това много удобно решение ще помогне на потребителя да управлява по-добре процеса.

Описание на играта

За да започнете играта, трябва да изберете броя на редовете от 1 до 20, да направите залог, след което можете да завъртите барабаните. Събирайте печеливши комбинации, събирайки символи и приближавайки се до момента, в който тайният код стане достъпен.

Безплатните завъртания ви очакват, ако знаците на съдбата показват това, показвайки ви 3 или повече златни монети. Бонусната игра е свързана със стария ключ, присъстващ на символа на бонуса, който го стартира. Той отваря сандъците, които държат приблизителната маска. Изберете правилните сандъци, където хората се крият зад маската, а не чудовища.

Принципът на игра на слота

Началната сума на сметката на играча в демо слота е 5000 кредита. На игралната машина има избор на стойността на монетата, размера на залога и броя на редовете:

 • Стойността на монетата се избира чрез бутоните стрелка наляво и надясно в менюто Стойност на монетите. Това автоматично променя броя на монетите в профила на плейъра в прозореца Монети. Налични купюри – 0.01, 0.02, 0.05, 0.10, 0.20 и 0.05 кредити;
 • Менюто Level ви позволява да изберете размера на залога в монети от 1 до 5 монети с помощта на лявата и дясната стрелка. В същото време, размерът на общия залог се показва на контролния панел както в монети (прозорец за залог – вляво), така и в кредити (колона за залог – по-долу);
 • Броят на редовете се избира в меню Линии. Този параметър може да бъде зададен и чрез щракване върху един от номерата от двете страни на игралното поле.
  Слотът осигурява както ръчни, така и автоматични режими на игра:
 • В ръчен режим, завъртанията се задействат от централен бутон с две кръгови стрелки. Натискането на бутона отново спира ротацията на барабаните преди време;
 • Натискането на бутона за макс залог води до завъртане с максималния брой платени линии и залога от 5 монети. В този случай предварително запазената стойност на монетата в кредити се запазва;
 • За да конфигурирате автоматичния режим на игра, използвайте бутона Autoplay. Когато кликнете върху него, се отваря меню, в което играчът избира броя на автоматичните завъртания от 10 до 1000 и в същото време започва въртенето с помощта на съответните бутони. Менюто, което се появява след това, показва броя на завъртанията, които остават до завършването на автоматичните завъртания. Процесът може да бъде прекъснат по всяко време чрез натискане на бутона Стоп;
 • Разширените настройки за автоматична настройка се отварят с бутона Разширени настройки в изскачащото меню. Те ви позволяват да избирате опциите за спиране на автоматичните завъртания: всяка печалба, спечелване на безплатни завъртания или бонус игра, както и печалба над определената сума. Възможно е също да се спре в зависимост от салдото на сметката (повече или по-малко от определената сума).

Символи и коефициенти на машината Secret Code

Всички печеливши слот комбинации се събират на активни печеливши линии отляво надясно, започвайки от най-лявата макара. Информация за символите на слотовете, коефициентите и условията за изплащане, както и за конфигурациите на игралната линия е достъпна в информационното меню. Той се отваря, когато кликнете върху бутона Плащане:

 • Wild – монашеска пиктограма с надпис “Wild”, замества всички символи (с изключение на бонус и разпръскване). Когато се появяват на втория, третия или четвъртия барабан, той ги запълва напълно, при условие че позволява събирането на печеливша комбинация;
 • Скатер – изображението на медальона с надпис “Xornsto”. Три или повече разсейващи символа във всички клетки на игралното поле активират безплатните завъртания. Ако скатерът падне в хода на безплатните завъртания в размер на 2 или повече копия, играчът ще получи допълнителен множител, за да спечели, равен на броя на отпадналите скатер символи;
 • бонус символ – чертеж с ключалка и надпис “Бонус”. Едновременно с пускането на третия, четвъртия и петия барабан, той отваря бонусната игра. По време на него, играчът получава допълнителни награди, като взема ключовете до сандъците.

Стандартните символи в слота могат да бъдат разделени на две групи. Изображенията от първата група формират печеливши комбинации, спускащи се в 3, 4 или 5 копия. Умножителите за линейната скорост ще бъдат:

 • лилав медальон – x3, x15, x30;
 • тюркоазенен медальон – x5, x20, x50;
 • розов медальон – x6, x25, x75;
 • зелен пръстен – x7, x30, x100;
 • жълт пръстен – х8, х40, х125;
 • червен пръстен – x10, x50, x150.
 • Спечелилите награди комбинации от изображения на втората група се събират, ако символите се появяват на активни печеливши линии в 2, 3, 4 или 5 копия. В този случай линията се умножава по коефициентите:
 • пясъчен часовник – x3, x20, x75, x1000;
 • книгата е x5, x30, x125, x1 500;
 • приятелка – x7, x40, x150, x2,000;
 • учен – x10, x50, x200, x4,000.

Безплатни завъртания и бонуси

Когато в барабаните на играта се появят 3 или повече символа, играчът получава безплатни завъртания. За да определите броя на безплатните завъртания и коефициента, с който ще се умножават печалбите, просто кликнете с мишката върху един от символите за разпръскване.

Безплатните завъртания се извършват според последния залог, направен от играча в режим на обикновени ротации. Освен това, ако на полето се появят 2 или повече символа на скатера, коефициентът, с който се умножават печалбите по време на безплатните завъртания, се увеличава с брой, равен на броя на разпръснатите символи (но не повече от 20).

Бонусната игра се отваря, когато икони с ключалка и ключ се появяват едновременно на 3-ти, 4-ти и 5-ти барабан. Това отваря игралното поле с 5 статуи в маски, държащи 5 различни сандъка. Някои от маските скриват лицата на ангелите.

Сандъците в ръцете на такива статуи съдържат фиксирана победа. Зад другите маски са лицата на демоните (в сандъците няма нищо). Задачата на играча е да отвори всички сандъци с ключовете, с които разполага.

След завършване на бонусния рунд е възможно да увеличите печалбите си по време на рисковата игра. На всеки етап от рисковата игра можете да заложите или цялата сума, спечелена в бонусния рунд (Двойния бутон), или половината от тази сума (бутон Двойна половина).

След залога трябва да познаете коя от четирите статуи крие лицето на ангел. За да направите избор, плъзнете ключа към съответния гръден кош. С късмет, определената сума на кредитите се удвоява, с грешка играта свършва.

Рисковата игра по време на бонусния рунд може да продължи или до първата грешка на играча, или ако печалбата е 500 000 монети. Играчът може също така да завърши рискова игра между кръгове, като натисне бутона Събери. В този случай спечелената сума ще бъде добавена към сметката на играта.

Основните предимства на машината Secret Code са интересен бонус рунд с възможност за двойна игра, разширяващ се диви и допълнителни мултипликатори в безплатните завъртания.

Слот машина Netent’s Secret Code е светла и цветна слот машина, която ще даде щедри бонуси на всеки играч. Обикновено правилата на играта ще помогнат за бързо навигиране на геймплея, дори неопитни играчи.

На сайта на игралния клуб да играе в слота за игра Secret Code всеки може за виртуални точки и за истински пари. Платената версия на слот машини е достъпна след регистриране в сайта, както и попълване на електронния баланс на сайта по всякакъв удобен начин: чрез мобилен оператор, система за електронно плащане или онлайн банкиране.

Мобилното казино ви позволява да играете от всяко устройство: таблет, смартфон или обикновен мобилен телефон.

Механизмът на игралната машина: линии, барабани, ограничения за залагания

Въпреки необичайната тема на игралната машина Secret Code, тя има доста прости технически спецификации, които ще ви помогнат бързо да свикнете с правилата на играта. Брой линии: двадесет. Брой на барабаните: пет.

Минимален размер на залога: 1 монета. Максимален залог: 5 монети. Най-голямата победа в слота: 4000 монети. Джакпот: не се играе. Скатер: има. Wild: има. Бонуси: Да. Бонусна игра: има. Рискова игра: не. Автоматичен режим на игра: да.

Дизайн на интерфейса, бутони за управление на играта

Всички основни контролни бутони за комарджии за игрални машини могат да бъдат намерени на дъното на слот машината. Бутонът SPIN се използва за ръчно стартиране на игрални барабани. В този режим самият играч определя кога да натисне, за да натисне бутона и да активира следващия кръг.

Бутонът AUTOPLAY активира автоматичното стартиране на игралната машина без плейър. Бутонът LINES се използва за активиране на линии в слота. Бутонът BET е необходим за поставяне на залози на линията. Бутон TOTAL BET показва общия брой залози в играта.

Награда комбинации от символи, бонус и специални символи в играта

Дивият символ е мъж в качулка с нож. Такъв елемент може да се преобразува в друг. Разпръскването в слота е изображение със злато и камъни с таен надпис. Такъв символ ще може да активира допълнителни кръгове в играта, както и да увеличи коефициентите на изплащане в слота.

Най-печелившите символи в слот машината са стара книга, момиче и мъж с ръкопис. За комбинации от такива елементи, играчите могат да получат до 4000 монети на линия.

Играйте Secret Code слот машина, познайте тайните кодове и получавайте щедри печалби в слотовете. В платената версия на играта, всеки комарджия ще може да изтегли своите виртуални печалби в реални пари за попълване на техния бюджет.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment