Second Strike

Всеки производител на софтуер за игри има слот с класическа тема. Най-популярният слот сред слотовете с тематични плодове е слот машина Sizzling Hot Deluxe.Не прави изключение Quickspin, който представи слот машина с традиционни символи за плодове и прости, но не по-малко интересни правила на играта – Second Strike или Second Beat.

Разработчиците подобриха класическата тема с ярък и много удобен дизайн, а самият геймплей – с новата функция „второ попадение“, за която беше определено името на видео слота. Играта се играе на 5 барабана, 10 игрови линии, а печелившите комбинации помагат да се създаде див символ.

Описание на дизайна на машината

Дизайнът на слота е похвален. Цветовата схема – ярка и наистина сочна – привлича вниманието и е напълно съобразена с нейната тема. Слотът е направен в лилави, златисти и розови нюанси, а навигацията е поразителна в наситено оранжево.

Качеството на графиката не е по-ниско от съвременните анимационни филми, буквално всеки акцент се проследява върху всички символи, бутони и прозорци. Не по-малко достойни за внимание са ефектите, които се появяват в случай на печалба – и ето, дизайнерите изработиха всеки детайл.

Играта включва 9 героя, включително специален, див. В допълнение към номериращите линии прозорецът на играта с макари граничи с рамка от миниатюри от символи, които участват в бонус играта и помагат на играча да получи голяма печалба за спечелени комбинации.

Можете да разберете повече за характеристиките на увеличаване на печалбите си в раздел „Информация“, където са описани коефициентите на изплащане, правилата за бонус играта и схемите за линия на игрите.

За тези, които не знаят английски, е създадена напълно русифицирана версия на тази машина.

Ненатрапчивата музика също си заслужава да се отбележи. Музиката на фона е лека и приятна, по време на играта няма желание да я изключите с раздразнение. Всяка печеливша комбинация е придружена от интересни звукови ефекти. Ако обаче аудио акомпаниментът не ви харесва, той винаги може да бъде изключен в настройките на слота.

Описание на играта

Във видео слот Second Strike, в долната част на прозореца на играта е разположена проста и изключително ясна навигация. Буквата „i“ в кръг отваря информационен блок с правила, диаграми на линии и коефициенти на символа.

Под него има бутон, който отваря допълнителни настройки, след това има прозорци с текущия баланс и линии за игра. В следващия оранжев прозорец можете да изберете размера на залога с помощта на стрелките.

Голям бял прозорец показва размера на печалбите. Бутон с две стрелки отваря автоматичните настройки на играта. Бутон с една голяма стрелка стартира завъртане. Играта се играе по всичките 10 реда, не можете сами да зададете броя им.

Печалбата може да бъде получена чрез комбиниране на 3 еднакви символа, стоящи един след друг върху една от игровите линии. Печелившите комбинации започват стриктно от първата макара и трябва да имат непрекъсната последователност. Ако няколко комбинации се образуват по линиите наведнъж, плащането ще се извърши за най-дългия от тях.

В този видео слот няма символ на разсейване и рискова игра. Затова създателите надариха бонусната игра с най-интересните функции.

Бонусна игра на устройството

Бонус рунд в слота Второто попадение започва след загубата на всяка печеливша комбинация и увеличава шансовете на играча да увеличи печалбата си. Кръгът носи същото име „Второ въздействие“.

Веднага след като комбинацията е завършена, се стартира външният прозорец на играта – серия, върху която са изобразени миниатюри от символи. Те започват да мигат в кръг. Ако светлината спре на символа на активната печалба на линията, тогава на барабаните тя ще замести други символи. Те образуват нови комбинации на повече линии.

Изплащането се извършва за най-голяма печалба в активната линия за залагане.

Броят символи за добавяне зависи от дължината на съществуваща печеливша комбинация. За 3 знака се добавят 6 допълнителни знака, за 4 – 8 допълнителни знака, за 5 – 10 допълнителни знака.

В настройките на автоматичната игра можете да вмъкнете броя на автоматичните завъртания: 10, 50, 100, 500 или 1000. Освен това, като кликнете върху бутона „Advanced“, можете да зададете лимита за печелене, с който автоматичната игра ще приключи.

Недостатъците на видео слота Second Strike могат да бъдат приписани само на факта, че в случай на прекъсване, цялата печалба се анулира. Затова играчите трябва да бъдат внимателни и да избират този слот само с увереността, че връзката няма да се прекъсне.

символи

Снимки, които най-често могат да се видят в игралните автомати, се появяват на екрана на видео слота: череши, сливи, семки, камбани, диаманти, звезди, дини и грозде. Тези изображения са основни елементи, които действат в съответствие с общи правила.

Wild е надарен със специални характеристики. Тя не се плаща, а заменя други символи в печелившите вериги. На външния кръг той не е изобразен.

Тук не са предоставени безплатни завъртания.

Бонус игри втори удар

В този модел няма други опции за награди, освен тези, които са разгледани по-горе.

Как да играя Second Strike? (Интерфейс)

Във всички Quickspin игри контролния панел е интуитивен. Разработчиците се опитват да правят без голям брой надписи, обозначавайки бутони с логически символи. В допълнение, този модел е напълно русифициран, така че можете лесно да разберете функциите на интерфейса.

Моля, обърнете внимание, че в прозореца за избор на залог можете да отворите изскачащ панел.

Ново завъртане започва с кръгла стрелка в долния десен ъгъл. Вляво от него са разположени бутоните за автоматична игра и турбо режим, в който въртенето става по-бързо.

Има таблица за изплащане с коефициенти и основни правила, основни настройки на екрана и звука, както и помощна секция с по-подробно обсъждане на характеристиките на модела.

Не е нужно да изтегляте Second Strike, защото играта може да стартира на уебсайта на казиното в браузър. Можете да контролирате процеса с мишката или с помощта на “горещи” бутони на клавиатурата.

Заключение

В този слот, сравнително малък коефициент на изплащане, плащанията не се начисляват за всички съществуващи комбинации, няма разпръснат символ и рискова игра. Но всичко това се компенсира от зашеметяващия дизайн, използваемостта на който ще бъде оценен дори от най-опитните играчи, както и невероятно високия процент на възвръщаемите залози – надхвърля 95%.

Следователно, играят Second Strike определено си заслужават. Това е нова класика, която ще даде много нови впечатления и със сигурност ще възнагради своите играчи.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment