Sea Raider

Загадките на подводната вода винаги са се отървали от човечеството. Тъй като хората нямат средства да изследват дъното на океаните, те могат да създават само легенди, основавайки се на сенките, които видяха, когато гледат към Дълбокото. Така в много култури се предполага, че моретата и океаните на дъното си съдържат опасни същества, като Cthulhu на Lovecraft е основен пример за такова създание.

Тази игра вече е шедьовър на съвременната индустрия на хазартни игри, но фактът, че не изисква изтегляне и дори никаква регистрация, я прави още по-добра. Как да станете Sea Raider

Gameplay и награди

От чисто техническа гледна точка, Sea Raider е слот игра с 5 × 3 барабана. На екрана на играта обаче не присъстват барабани. Освен това интерфейсът на играта не е нещо като типична слот машина.

Всичко, което виждате на екрана, са много малкото елементи на интерфейса, включително таймера и морското дъно, което е привлечено с голямо внимание към детайлите и има огромно качество. Фонът е покрит с анимация с прозрачна движеща се вода, която изглежда изумително.

Въпреки това, невероятната графика и анимации на тази игра, уникалният геймплей и много рядката концепция позволяват да я препоръчате на всички категории играчи, дори и на тези, които никога преди не са обмисляли да играят слот игри.

Тази игра прави слот машини по-близо до други видео игри, размивайки границите между жанровете на видеоигрите. Не само, че можете да спечелите истински пари, като го играете, със сигурност ще получите чисто естетическа радост, докато го правите.

Дори докато Genesis Gaming са известни с разработването на уникални игри, този път те са надминали себе си. Можем само да се надяваме, че подобни игри ще се превърнат в тенденция в индустрията и ще видим още много игри, които внасят нещо ново в концепцията за онлайн слот играта.

Докато наблюдаваме как се развива съвременната индустрия за хазартни игри, ние виждаме все повече и повече опити от доставчиците на софтуер да се харесат на по-младите играчи, които смятат, че не са толкова заинтересовани от традиционните игри, като игралните автомати.

Теорията върви така: докато Millennials може да не искат да играят с един въоръжен бандит, те харесват други видове забавления и заснемането на това, което обичат за видео и компютърните игри, би могло да ги върне обратно в хазартната част.

Един от по-амбициозните опити за това може да бъде предстоящият Sea Raider от Genesis Gaming. Вместо слот машина, тази оферта използва аркаден геймплей, за да ангажира играчи в подводен свят, изпълнен с митични създания и епични приключения.

Въпреки че това е игра, която предлага същия вид незабавно спечелено действие като толкова много други продукти на iGaming, играчите ще трябва да преминат в дневник през няколко нива на игра, а не просто да въртят барабани или да надраскат карти в услуга на печалба на по-големи и по-големи изплащания.

Изследване на Океана

Докато Genesis Gaming не е пуснал много подробности за това как ще работи Sea Raider, има прегледи, които ни дават ранен поглед върху това какво да очакваме от това творение. Играта използва много минималистичен интерфейс, като истинският акцент е върху великолепните подводни места, в които се провежда играта.

Тези сцени са изпълнени с цветни детайли: живот на растенията, цветни морски легла и дори скрити мистерии като потънали кораби.

Но най-впечатляващият аспект могат да бъдат видовете океански живот, които живеят в тази игрална вселена. Играчите ще видят безкраен брой риби да плуват по екрана, като по-големи същества като костенурки и лъчи също се появяват. Комарджиите особено ценят срещите си с митични същества като уейвърн, бикси, криофеникс и други.

Разстреляй ги

Когато става въпрос за спецификата на геймплея, имаме само няколко подсказки какво да очакваме. Играчите ще имат задачата да снимат и заснемат съществата, които се появяват на екрана, както и други елементи, които могат да се появяват от време на време.

Основната цел за напредък изглежда е намирането и събирането на пет перли на всяко ниво, след което митичният звяр за този раздел от играта ще бъде освободен. Улавянето на това митологично създание ще доведе до голяма награда.

Други специални предмети и животни могат да доведат до задействане на други функции.

Например акула може да изяде няколко риби на екрана; улавянето на акулата води до награда не само за самата акула, но и за всичко, което е изяла. Убиването на електрическа змиорка ще порази рибата около нея, за пореден път ще спечели награди за всички тях. Може да се изстреля бомба, за да убие голяма част от същества, докато скрин със съкровище ще присъди случайни моментални награди.

Персонализирано действие

Едно от хубавите неща на тази игра е, че играчите имат възможност да избират свои собствени нива на променливост. Това е нещо, което обичаме да виждаме в игрите, тъй като комарджиите могат бързо да бъдат разочаровани, ако играят игра, която е твърде предсказуема или твърде рискована за собствените им вкусове.

Независимо от техния избор обаче, това е заглавие, което предлага много справедливи коефициенти за специална игра: RTP е посочен на 96,72%, което го поставя в съответствие с много игри на маса. А с честите специални функции никога няма да ви е скучно, докато сте на подводното си пътуване.

Отплава

Въпреки че не можем да кажем със сигурност как ще играе това заглавие, докато не получим финализирана версия, определено сме ентусиазирани от излизането на Sea Raider.

Играта в аркаден стил трябва да е много забавна, а фактът, че е напълно оптимизиран за мобилни устройства, означава, че ще можете да играете това на вашия таблет или смартфон, правейки го да се чувствате още повече като вълнуваща мобилна видео игра.

С разкошна графика и страхотна тема, вдъхновена от азиатската митология, Sea Raider е готов да бъде един от най-големите нови хитове на Genesis Gaming за 2017 година.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment