Schlagermillions

Genesis Gaming продължава кампанията си за предоставяне на селективно ексклузивно съдържание за определени казина. Следователно компанията лансира нов слот Schlagermillions, специално поръчан от Betsson, за да развие популярността на компанията и нейните марки.

Вдъхновението за създаването на такъв тематичен слот като Schlagermillions беше конкурсът за песен на Евровизия, както и почит към шведската развлекателна традиция. Блестящи поп герои, страхотна атмосфера и страхотни саундтраци очакват играчите. Играта е направена на платформата HTML5.

Ако има три или повече Scatter Wilds, бонусната игра се активира. Играчите трябва да изберат сцена и изпълнител, за да разрешат въпроса за броя на безплатните завъртания и дивите символи.

Ако играчите смятат, че трябва да имат късмет в момента, те могат да изберат функцията Gamble, за да удвоят или утроят печалбите си.

Schlagermillions е 5 барабани, 5 игрови линии за създаване на видео слот, които са тематични около 80-те култура. Налични са няколко безплатни завъртания, разсейвания и диви символи за активиране. Най-голямата печалба на тази игра се продава за $ 4,000.00.

Играта и графичните функции наподобяват съвременни възрасти за игри. На заден план се вижда тъмен неонов светъл дансинг със стотици партита. Веднага този фон кара гнездата да оживеят.

Символи

На символите на играта се показват сърдечни барабани, семейство звезди, неонови звезди, клавиатури, диджей с опит, шампанско, ВИП проходи, винилови плочи, диско топка, микрофони и трофей. Чрез тези икони темата е завършена и изгодни изплащания / активиране на бонуси.

  • Schlagermillions изисква залог и общ залог на завъртане. Това ще варира от 0,01 до 100,00 долара. След като изберете сумата, която ви е удобна, натиснете бутона „Завъртане“, за да започнете въртенето на барабаните.
  • Wild символ показва фамилна звезда. Това ще отговаря на повечето герои в играта и ще бъде възнаградено, когато е възможно. Той ще даде допълнителни печалби, когато на печелившата линия се появят три или повече символа до 200x залог на ред.

Безплатни завъртания награди, когато са показани три символа на разпръснато сърце. Отделен екран за игра показа къде са показани пет бонус карти на сцената. Тези карти показват или 5, 10, 15, 20 или 25 безплатни завъртания.

Тогава потребителите могат да изберат един от петимата изпълнители. Това ще разкрие 2, 3, 4 или 5 допълнителни „диви“ символа, които ще се показват по време на завъртания. Безплатните завъртания могат да бъдат възнаграждавани многократно.

Schlagermillions е и rsquo; t средната ви стойност на слот за игри. Не само тази тема е обширна, но и бонус функции и плащания. Това прави всеки момент от този слот да се чувства жив и нов. Можете и да rsquo; не се объркате с тази игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment