Savanna King

Инвертните любители на природата от цял ​​свят идват в Африка, за да изпитат риска и вълнението от приключения в саваната. Те не се страхуват от дивата природа. Целта на приключението е да се върне у дома с ярки впечатления.

Вторите, напротив, отиват на север. Заедно със слот машината Ski Jump ви предлагаме безплатни ски, но за сега нека поговорим за първото!

Очарователно пътешествие през саваната предлага ТОП 3 онлайн казина и онлайн слот машина Savanna King. Слотът, като истинско пътуване, гарантира на потребителите риск и вълнение. Като трофеи клиентите ще получат значителни плащания.

Впечатленията от качествения дизайн и опциите за игри ще добавят положителни емоции на потребителите. И ако имате нужда от слот машини, които да изтеглите безплатно без регистрация – игрална зала на Sloto.TOP ви очаква!

Описание на дизайна на машината

Savanna King е слот машина с красива графика и жива анимация. Метещите антилопи в играта изглеждат страхотно. Моментът на голяма печалба е придружен от изобилно падане на монети. Играта с бонус на много нива се запомня не само от победи, но и от перфектна картина на екрана.

На игралното поле има много слънчева светлина. Имаше място за вековни дървета, огромни камъни – африканският пейзаж изглежда автентичен. Символите на барабаните са африкански животни: зебра, носорог и жираф.

Главният герой на сюжета изглежда величествено – кралят на лъвовете на саваната. Разработчиците се увериха, че снимките с животни изглеждат много реалистични. Използва се в дизайна и африканските национални мотиви. Например символите на картите са украсени с етнически орнаменти.

Следователно традиционните за много слотове карти в Савана Кинг изглеждат скучни и привлекателни.

Дори бутоните на контролния панел са направени в африкански стил. Част от бутоните: Залагане, Помощ, Автоматична игра – симулира камъни. Spin / Stop е проектиран като африкански тотем. Заедно с игралното поле панелът съставя единична тематична картина.

Описание на интерфейса на слота

В онлайн игралната машина Savanna King има пет барабана. Това е основната разлика между този слот и неговия по-известен конкурент – онлайн устройството Hot Safari, което е надарено с шест барабана.

На игралното поле изображенията се разпределят в четири хоризонтала. В традиционния смисъл няма линии. Комбинациите за изплащане се формират от същите символи, които попадат в клетките на съседни барабани; първият символ трябва да е на най-лявата макара. Обикновено 3-5 символа са включени в комбинация на изплащане.

Някои изображения (носорог, зебра, лъв), падащи два пъти, също носят печалба. Ако на полето са се образували няколко комбинации, плащането се дължи за всяка от тях. Невъзможно е да рискувате получената сума в играта за удвояване в игралната машина Savanna King.

Машината приема общия залог на рунд. Налични са суми, кратни на 40. Залогът е. Минималната оферта е 0,40, а максималната 40. Залогът се регулира от бутона залагане със знаците +/-. С петте най-скъпи символа в комбинация печалбата ще бъде 23 000 монети.

Описание на играта

След като завърши залога, потребителят може да стартира стандартните завъртания на барабаните – бутона Spin. Ако искате да не пречите на процеса, но искате да следвате авторетациите, тогава трябва да щракнете върху

Автоматично възпроизвеждане и да определите броя на автоматичните завъртания (5/10/15). Не можете да чакате, докато макарите направят пълни обороти, но използвайте бутона Stop и спрете въртенето – картината ще спре.

Като награда се предоставят безплатни завъртания в игралната машина Savanna King. Те започват след формирането на комбинацията от разсейване на екрана. Броят на разсейването определя броя на безплатните завъртания: 3/4/5 символите на разсейване носят 8/15/20 превъртания. На етапа се играе залог от предишния платен кръг. Но клиентът не залага, а институцията.

Дивият символ, който падна в безплатни завъртания, носи на играча допълнителен множител. Максималното изплащане може да се увеличи 64 пъти, защото индикаторите на няколко диви се умножават според правилата на играта.

Ако комбинацията от разсейване се повтори, играчът отново получава правото на безплатни завъртания, които са плюс към вече получените завъртания. За да направи играта разбираема за всеки потребител, играта има раздел за помощ.

Бутонът със същото име отваря страници с информация за свойствата на специални символи, за условията за получаване на безплатни завъртания, за коефициентите на основната игра.

Описание на машината Резюме

Избирайки игралния автомат Savanna King за свободно време, всеки потребител ще може да направи вълнуващо и изгодно пътуване до Африка. Оригиналната тема на слота ще се хареса на мнозина. Тематичният дизайн впечатлява с ярка графика и интересна анимация.

Има всички шансове за събиране на печеливша комбинация: разработчиците твърдят, че възвръщаемостта на машината е 96.212%. Специалните герои, безплатните завъртания с допълнителни множители увеличават шансовете за победа.

Основни предимства на Савана Кинг

Хазартните играчи, които играят на тази игра, отбелязват:

  • висококачествен визуален дизайн на играта;
  • наличието на специални символи;
  • големи коефициенти на изплащане

В същото време Savanna King е една от най-ярките игри в арсенала на Genesis Gaming, не само поради високото ниво на техническа разработка, но и поради общата забавна атмосфера, която привлича комарджиите дори повече от всички технически параметри.

Ще харесате Савана Кинг, ако:

  • Харесвате ли Genesis Gaming;
  • Харесвате ли игри с лека, ненатрапчива атмосфера;
  • предпочитате динамичното забавление;

играейки, вие искате не само да се отпуснете, но и да получите истински пари за това!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment