Savanna King Jackpot

Игралния автомат Savanna King е оборудван с 5 барабана, които могат да съставят 1024 възможни печеливши комбинации, на всяка от които можете да поставите само една монета за игра в купюри от 40 до 80 цента.

Има добра новина за високите ролери под формата на джакпот, равна на 800 кредита, с коефициент на възвръщаемост 96,2%. Символите на играта и нивата на бонус на видео слот Savanna King Игровите символи на играта Savanna King напълно поддържат нейната тема.

В допълнение към стандартните символи на карти от 9 до асо, играта включва изображения на самите лъвове, както и на традиционните африкански животни – зебра, газела, носорог, гну и много други.

Почти всяко завъртане може да ви донесе победа. За да активирате линията, се нуждаете от поне 3 еднакви символа, като се започне от най-лявата макара.

Предлага се и набор от африкански стандартни покер карти. Специални герои, които влияят на играта в полза на играча в пет-барабанния слот Savanna King са Wild and Scatter: · Wild е прост символ с думата WILD.

Когато се появи на всяка игра на барабан, тя замества символа, необходим за получаване на активната линия с максимална цена, и в същото време удвоява вашите печалби. · Скатер – логото на играта.

За три, четири и пет разсейвания на полето, ще получите съответно 10, 20 и 50 бонус завъртания и функцията Stampede ще бъде активирана.

Всички безплатни завъртания имат x2 умножител и ако Wild пусне по време на бонус завъртания, той ще бъде разширен до цялата макара на играта и значително ще увеличи шансовете ви за добра печалба. Заключение Създателите на видео слота Savanna King се погрижиха за всичко: има диви символи, нива на бонуси и добър джакпот.

Играта е проста; Интерфейсът е приятен и ненатрапчив. Можете веднага да опитате да играете Savanna King за истински пари във всяко казино с лиценз за филиал на Genesis Gaming или веднага да опитате късмета си в безплатната пробна версия на играта.

Инвертните любители на природата от цял ​​свят идват в Африка, за да изпитат риска и вълнението от приключения в саваната. Те не се страхуват от дивата природа.

Целта на приключението е да се върне у дома с ярки впечатления. Вторите, напротив, отиват на север. Заедно със слот машината Ski Jump ви предлагаме безплатни ски, но за сега нека поговорим за първото!

Очарователно пътешествие през саваната предлага ТОП 3 онлайн казина и онлайн слот машина Savanna King. Слотът, като истинско пътуване, гарантира на потребителите риск и вълнение. Като трофеи клиентите ще получат значителни плащания.

Впечатленията от качествения дизайн и опциите за игри ще добавят положителни емоции на потребителите. И ако имате нужда от слот машини, които да изтеглите безплатно без регистрация – игрална зала на Sloto.TOP ви очаква!

Описание на дизайна на машината

Savanna King е слот машина с красива графика и жива анимация. Метещите антилопи в играта изглеждат страхотно. Моментът на голяма печалба е придружен от изобилно падане на монети. Играта с бонус на много нива се запомня не само от победи, но и от перфектна картина на екрана.

На игралното поле има много слънчева светлина. Имаше място за вековни дървета, огромни камъни – африканският пейзаж изглежда автентичен. Символите на барабаните са африкански животни: зебра, носорог и жираф. Главният герой на сюжета изглежда величествено – кралят на лъвовете на саваната.

Разработчиците се увериха, че снимките с животни изглеждат много реалистично. Използва се в дизайна и африканските национални мотиви. Например символите на картите са украсени с етнически орнаменти. Следователно традиционните за много слотове карти в Савана Кинг изглеждат скучни и привлекателни.

Дори бутоните на контролния панел са направени в африкански стил. Част от бутоните: Залагане, Помощ, Автоматична игра – симулира камъни. Spin / Stop е проектиран като африкански тотем. Заедно с игралното поле панелът съставя единична тематична картина.

Описание на интерфейса на слота

В онлайн игралната машина Savanna King има пет барабана. Това е основната разлика между този слот и неговия по-известен конкурент – онлайн устройството Hot Safari, което е надарено с шест барабана.

На игралното поле изображенията се разпределят в четири хоризонтала. В традиционния смисъл няма линии. Комбинациите за изплащане се формират от същите символи, които попадат в клетките на съседни барабани; първият символ трябва да е на най-лявата макара. Обикновено 3-5 символа са включени в комбинация на изплащане.

Някои изображения (носорог, зебра, лъв), падащи два пъти, също носят печалба. Ако на полето са се образували няколко комбинации, плащането се дължи за всяка от тях. Невъзможно е да рискувате получената сума в играта за удвояване в игралната машина Savanna King.

Машината приема общия залог на рунд. Налични са суми, кратни на 40. Залагането е.

Минималната оферта е 0,40, а максималната 40. Залогът се регулира от бутона залагане със знаците +/-. С петте най-скъпи символа в комбинация печалбите ще бъдат 23 000 монети.

Описание на играта

След като завърши залога, потребителят може да стартира стандартните завъртания на барабаните – бутона Spin. Ако искате да не пречите на процеса, но искате да следвате авторетациите, тогава трябва да щракнете върху

Автоматично възпроизвеждане и да определите броя на автоматичните завъртания (5/10/15). Не можете да чакате, докато макарите направят пълни обороти, но използвайте бутона Stop и спрете въртенето – картината ще спре.

Като награда игралната машина Savanna King предлага безплатни завъртания. Те започват след формирането на комбинацията от разсейване на екрана. Броят на разсейването определя броя на безплатните завъртания: 3/4/5 символите на разсейване носят 8/15/20 превъртания. На етапа се играе залог от предишния платен кръг. Но клиентът не залага, а институцията.

Дивият символ, който падна в безплатни завъртания, носи на играча допълнителен множител. Максималното изплащане може да се увеличи 64 пъти, защото индикаторите на няколко диви се умножават според правилата на играта.

Ако комбинацията от разсейване се повтори, играчът отново получава правото на безплатни завъртания, които са плюс към вече получените завъртания. За да направи играта разбираема за всеки потребител, играта има раздел за помощ.

Бутонът със същото име отваря страници с информация за свойствата на специални символи, за условията за получаване на безплатни завъртания, за коефициентите на основната игра.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment