Sahara Queen

Една от най-често пусканите теми в света на ТОП 10 онлайн казина в Украйна е историята на Древен Египет. Случи се така, че египетските истории априори са ключът към успеха на видео слотовете, както и слотовете по темата за флората и фауната, като например известната слот машина Savanna King.

Затова в колекциите на всички производители: както на почитаеми, така и на начинаещи – със сигурност има модели на игрални автомати 24 безплатно, без регистрация с египетски мотиви.

Описание на предмета на машината

Genesis Gaming също подкрепи тази тематична област. Под тази марка слот машина Sahara Queen се намира на игрови ресурси. Разработчиците на слота по свой начин въплътили египетския вкус. Египетска тема в нов прочит.

Поглеждайки екрана, мнозина ще разберат, че слотът е посветен на Клеопатра. В първия кръг устройството ще бъде интересно за феновете на игралния слот Riches of Cleopatra, който стана доста известен в света на хазартните забавления. Красотата и величието на главния герой не могат да не зарадват потребителите. Нов поглед към египетската тема изглежда свеж и оригинален

Описание на слота

Играта отвежда потребителя до луксозния дворец на кралицата. Изобилието от златни колони на екрана е намек за богатството на героинята. Игралното поле е декорирано в сдържани цветове – върху него елементи от лукс изглеждат най-ярко.

Героите на играта са тематично свързани с сюжета на кралицата. Всяко изображение има цветен дизайн. За символите на котка, кобра, бръмбар скарабей се избират най-сочните нюанси.

Номиналите на картите също не могат да се нарекат димни. Външно те са толкова разнообразни, колкото и другите снимки на екрана. Отличните анимационни ефекти на всички нива на играта правят картината на екрана още по-приятна.

Описание на интерфейса на играта

В сравнение с луксозното игрище, контролният панел в Sahara Queen изглежда много скромен. Но външният му вид не отвлича вниманието от ротациите. И в моментите на управление на играта панелът ще изисква минимални усилия от играча, тъй като е проектиран с максимално удобство за потребителя. Бутонът Lines задава броя на реда – от 50 – на кръг. Благодарение на Залог, сумата за залагане на линия е посочена.

Начало на въртене се дава от 2 кръгли бутона от дясната страна на панела. Завъртанията, в зависимост от избора, са или ръчни (има опция за турбо въртене), или автоматични. Броят на автоматичните завъртания може да бъде зададен в изскачащ прозорец. Таблото с Общ залог показва стойността на общия залог в рунда.

Друго табло – Win – показва спечелената сума. И в таблото за баланс се показва състоянието на потребителския акаунт. В Кралицата на Сахара са достъпни няколко опции: звук, скорост на въртене, включително безплатно, размер на екрана и качество на изображението.

Описание на играта

Видео слотът Sahara Queen е традиционен по отношение на броя на барабаните – има ги 5. От 50-те реда, предложени за играта, потребителят може да зададе броя им по своя преценка. При формиране на залог за рунд трябва да се помни, че залозите на всички декларирани редове са еквивалентни. Минималният размер е 0,01.

А максималният лимит е 500. Изображенията на екрана са подредени на база 5×4. Печелившата комбинация може да формира основните символи в размер на 4-5 снимки. Тази комбинация не трябва да има пропуски в линията и да започне с 1-ва лява макара.

Онези комбинации, в които специални герои участват в съответствие с техните свойства, се считат за печеливши.

Помага за събиране на успешна комбинация от диви – образа на кралицата. Основното свойство на кралицата е да замени всяко изображение на линията, за да образува печалба. И тъй като Wild in Sahara Queen взима 4 клетки на барабана, вертикалното изпадане значително увеличава шансовете на играча за награда. Кралицата не образува независими комбинации.

Скатерите също са традиционни по свойствата си – тя се превърна в логото на машината. Не е фиксиран към линиите. Комбинациите му се формират не на линия, а на екрана. Отпаднало в 3 или повече клетки, логото носи изплащане и поставя играта в режим на безплатни завъртания.

Безплатните завъртания са единствените награди за играчи, предлагани от игралната машина Sahara Queen. Цикълът се нарича безкрайна функция за завъртане Queen Sahara. Той има 8 завъртания. Залогът не е играчът, а ресурсът. Размерът на залога е подобен на този, който потребителят е завършил в последния платен рунд. Броят линии също съответства на последния платен кръг.

При безплатни завъртания, веднага щом на екрана се появи само фрагмент от дивата кралица, символът веднага запълва вертикалата. Комбинациите по време на безплатните завъртания се формират по същите правила и със същите коефициенти като в базовите кръгове. Ако комбинацията от разсейване се формира отново на екрана, наградените завъртания се удължават с 8 завъртания.

Рисковата игра на Queen Sahara не е разработена.

Описание на машината Резюме

Слот машина Sahara Queen е нова страница в дългата история на слотовете на тема Египет. В условията, когато всеки производител иска моделът му за Египет да бъде най-популярен, компанията Genesis Gaming успя да разработи конкурентно способен и вълнуващ емулатор.

Видео слотът зае достойно място в колекцията на Египет поради своята отлична графика и ефектна анимация, печеливша функционалност и свежа презентация на традиционните древноегипетски мотиви. Наличието на разпръснат символ, разширени диви, безплатни завъртания позволява на играча да се надява на печеливш геймплей.

Символи

Създателите на слот машината изобразявали на барабаните кобра, черна котка, бръмбар скарабей, цветя и карти на стойности от девет до асо. Буквите и цифрите могат да излизат във вертикални стекове от няколко елемента.

Следва кратко резюме на възможностите на специалните герои:

  • Wild (кралица) заема четири позиции на барабана наведнъж, което му позволява да попълва цели колони. Той е шегаджия, заменя обичайните снимки в комбинации. Само по себе си не се плаща.
  • Scatter (лого на Sahara Queen) не е обвързан с активни ленти. От три от тези символи, намерени някъде на екрана, те дават изплащане, което се изчислява по общата ставка. Също така в такива случаи се задействат безплатни завъртания.
  • В таблицата можете да посочите коефициентите за изчисляване на печалбите и да получите друга информация за символите.

Бонусни игри на Сахара Кралица

Следните награди са достъпни в машината:

  • Sahara Queen Free Spin Feature – Започват осем казино въртящи се барабани. Размерът на залога и броят на участващите ленти са непроменени до края на рунда. Жокерът напълно запълва колоната, ако първоначално тя заема само една клетка на барабана. Безплатните завъртания могат да бъдат удължавани през целия комплект.
  • Играта в безплатни завъртания е автоматична, без прякото участие на потребителя.

Как се играе Sahara Queen? (Интерфейс)

Следните елементи бяха използвани на контролния панел:

  • Залог – изберете залог на линия
  • Линии – определяне на броя на ивиците
  • Общ залог – сумата на залог
  • Печалба – изплащане на въртене
  • Баланс – заеми в баланса

Двата кръгли бутона вдясно започват нови завъртания ръчно или в режим на автоматично възпроизвеждане. В първия случай можете да използвате турбото, а във втория има допълнителни настройки (брой завъртания, лимити и т.н.).

Параметрите на видео слота ви позволяват да коригирате опциите за автоматични завъртания, звук, екран и някои функции на игра. Моделът се отваря в браузъра. Можете да играете на мобилни устройства.

Таблицата за изплащане съдържа коефициенти, линейна диаграма, общи правила и описание на всички бонуси.

Моделът е лицензиран от комисиите за игри на Великобритания и Олдърни.

Заключение

Въпреки далечната от оригиналната тема и липсата на уникални опции за геймплей, Sahara Queen е в състояние да заинтересува много от нашите редовни читатели. Радва се с голям брой плащания, чести безплатни завъртания, възможностите на шегаджиите и разсейките.

Отбелязваме също добър показател за теоретична възвръщаемост и ниска вариабилност. Широката гама от залози прави играта привлекателна за повечето клиенти.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment