Russian Roulette

Външният дизайн на слота не се различава от стандартните американски, френски или европейски рулетки. Пред плейъра се отваря позната таблица, върху която е отбелязана правоъгълна маса с номерация от 1 до 36 цветни клетки.

Трябва да заложите на тях, като използвате традиционните чипове. Тук на игралната маса е колелото на късмета. Моля, обърнете внимание, че секторите му са боядисани в клетки с една и съща цветна таблица. Вашият номер ще зависи от въртенето на колелото или вашето движение ще бъде празно.

Долният панел на екрана, където информационните табла показват информация за текущата сума, внесена по сметката, марж на печалба, паричен баланс, ще ви помогне да следите напредъка на играта и да я коригирате във времето в необходимата ви посока.

Що се отнася до функционалните клавиши, има два от тях – „Завъртане“ и „Изтриване на залози“. Смятаме, че не си струва да обясняваме защо са необходими? За да се запознаете със слота, препоръчваме да използвате демонстрационния режим.

Тя включва игра на виртуални заеми, предоставена любезно от разработчиците на емулатора, така че вие ​​абсолютно не рискувате нищо. Освен това всички етапи на играта съответстват на основния формат на симулатора. Получаването на нужния опит, без да харчите нито стотинка, е чудесен вариант!

Представената игрална машина ще бъде доволна от факта, че на нея могат да се спечелят добри печалби, при условие че е известен принципът на работа със „спирачката“.

Определението за “спирачка”

Всъщност определянето на момента на появата на „спирачката“ се основава на основи на всякакви трудности. Лесно е да се идентифицира, когато чуете характерен звук. Така че, в процеса на въртене на барабана, игралната машина резонира с определен звук. Поради това първоначално се чува такъв звук, което означава въртене на барабана.

Освен това, когато мине малък период от време (до 1,6 секунди), макарите могат да започнат да се въртят отново. Така че, можете да видите подобен пример за игра със скорост тридесет и две на топ барабани.

Ако „спирачките“ не се появят в първоначалния гръб, тогава той може да се появи след няколко обрати. Трябва да се помни, че такъв процес се счита за безполезен, тъй като горните барабани няма да дадат много полза.

Ако искате да постигнете „спирачка“, тогава ще трябва постоянно да отменяте всички оферти за игри, които ще се издават от машини. Докато не видите „спирачките“, всички оферти за игра трябва да се записват. Когато започне „спирането“, е необходимо да се играе вече на втори курс.

За да разбере нуждата от „спирачки“, не е необходимо да притежава специални умения, тъй като автоматичните машини във всеки случай издават или дини, или звънци, въпреки опитите да се предотврати това.

Ако разберете, че сте казали „спирачка“, ще трябва да действате по следните принципи:

  • Можете да вземете 200 кредита. Така че можете да записвате всички игри, освен череши, които ще бъдат изпуснати първоначално от началото на играта. Ако черешата падне, тогава можете да увеличите финансите в рамките на 16-32 кредита. Можете да оставите самите камбани и да отмените всичко останало. С други думи, трябва да играете, докато камбаните изпаднат. Когато възникне загуба от играта, ефектът на „спирачка“ от 200 кредита ще изчезне. След това методът се счита за завършен и получавате възможност да похарчите заем;

По правило количеството на удвояването трябва да варира между 16-24. Такова удвояване може да се направи само веднъж. По този начин можем да сведем до минимум шансовете на вероятността да загубите до нула.

Удвояването може да бъде неуспешно, което заплашва играча със загуба на сума, равна на кредита му. Ако дините изпаднат, тогава трябва да ги удвоите два пъти и да не спирате играта. Обикновено „спирачката“ се появява след осемдесет кредита.

Изчисляваме “спирачката”

На мнозина ще им е интересно да знаят как се извършва изчислението на “спирачката”. Например първоначалната ви сума на заема е равна на 200 заема. След това трябва да направите четири завъртания за няколко залози – отменете всичко и вземете 192. Три череши ще изпаднат (това трябва да се напише след удвояване) и можете да получите следното: 16 * 2 добавете 192, което ще доведе до 24.

„Спирачката“ може да изчезне с шестнадесет кредита (но не и с тридесет и два, както изглежда). Когато започне отново, това ще доведе до 224-16 = 208.

В случай на неуспешно удвояване, след шестнадесет кредита ще се появи нова „спирачка“, както в случая на запис. Стартът на „спирачката“ ще започне с 208 кредита. След това можете да направите шест допълнителни завъртания, дини ще изпаднат, които трябва да бъдат удвоени. Резултатът е: 208-6 * 2 + 80 * 2 = 356.

Друга „спирачка“ ще се случи чрез осемдесет кредита. Общо са издадени 276 кредита. Ако „спирачката“ се възобнови, целият алгоритъм ще трябва да бъде повторен.

Относно бонусите

Ако видите, че по време на “спирачния” период царете падат (това е 500 кредита), то няма да изчезне. Това ще премахне поне двеста повече заеми.

През 2003 г. в Руската федерация от Украйна бяха докарани поредица от модерни слот машини. В тези единици „спирачният“ ефект беше най-силно изразен. И така, това беше направено така, че самите играчи с голяма трудност определиха началото на грешката.

Това е естествено, защото е трудно да се поправи и малко по-лесно да се направи още по-ясно изразено. Тогава бяха въведени петдесет такива слот машини, защото собствениците решиха да не подкрепят подобна кампания и не замениха дъските.

Интересни стратегии

Обмислете стратегията на Savecredit. Така че можете да изтеглите джакпота с най-ниска цена. За това има огромен брой различни начини, сред които и т.нар „Запазване на кредит“.

Така че първоначално ще трябва да постигнете неадекватна игра на слот машини. Това е необходимо, за да получите печалба. Можете да разберете неадекватността на машината много бързо, тъй като музиката на нея трябва да се възпроизвежда в процеса на отвиване, а в нормален режим звучи преди. Тогава, когато възникне такъв провал, трябва да играете на втори курс.

Тогава има възможност за получаване на 200 кредита. Ще трябва да се изостави, докато камбаните изпаднат. Ако черешите падат едновременно, ще трябва да ги удвоите до тридесет и две. След това е необходимо и самите камбани да се оставят. След играта можете да изтеглите финанси от заеми.

Ако сумата на джакпота е 5000, тогава между следващите тегления ще трябва да инвестирате 9000-13000 (това са средни показатели). В тази ситуация ще бъде възможно изтеглянето на предложените печалби, но максимално допустимата инвестиция не трябва да надвишава 21 000.

Ако искате да направите максимално удвояване (капак / варел), можете да инвестирате от 2000 до 5000. Най-голямата инвестиция може да бъде 7600.

Ако играете горните барабани, ще трябва да положите цялата си грижа в този процес, тъй като проследяването на играта в този режим е много важен момент. Ако непрекъснато падат 4-6 карти, това показва началото на дейността на бъга.

За да използвате такава „серия“, трябва да преминете към залог 32. Така че ще има от 2 до 5 празни завъртания и тогава „серията“ ще се възобнови отново. С други думи, всяко завъртане ще ви даде игра. Когато това се случи, трябва незабавно да опитате да вземете печалбата или да пробиете капака / цевта. Всички други опции не печелят.

Краят на “серията” настъпва, ако машините не издават 4 или 5 завъртания. По този начин трябва да се върнете към предишните тарифи.

След приключване на поредицата в почти 100% от случаите се изтегля карта. Поради това, когато се активира следващата серия, винаги трябва да очаквате момента на появата на картата. В повече от половината случаи, игри след този край.

В случай на пробиване на капака / цевта, се получава най-голямо удвояване. Такъв „бъг“ се счита за последния открит във функционирането на игралната машина.

Мнозина ще бъдат изненадани от грешката в руската рулетка, защото когато паднат крале, трябва да изтеглите всичките си кредити и да настроите по нов начин. Това е задължително, ако вече сте записали. Когато настъпи неуспешно удвояване, можете просто да продължите играта. След това можете да преминете към втория залог и да започнете да се наслаждавате на играта допълнително.

Удвояването трябва да продължи до завършването на всички комбинации, които изпадат. Това ще ви помогне да получите печалбите си. Можете да сте сигурни, че машината ще ви даде варел / капак във всеки случай. Така с първоначален капитал от 1550 г. печалбата ще съответства на 1600.

Ако спазвате следните условия, няма да се налага да губите:

  • не записвайте никакви комбинации;
  • никога не отидете на горните барабани.

Ако искате разнообразие в живота си на хазарт, не забравяйте да прекарате няколко комплекта на масата на руската рулетка. За играчите с опит това ще бъде процес, изпълнен с носталгия, а за начинаещи – чудесна възможност да повишат нивото на своите умения и да придобият ценен опит. Върви за това!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment