Robyn

Красивият казино слот Robyn има 3 реда и 5 барабана. Присъединете се към красивия стрелец Робин в нейните приключения, играейки този безплатен онлайн слот и вземете вашата награда!

Геймплей

Играта е пълна с вълнуващи функции, които правят играта ви по-вълнуваща и интригуваща. Веднага след като символите на целта се появят на барабаните, Робин се появява и ги стреля, превръщайки ги в символи на произволна игра. Ще получите безплатни завъртания, ако на барабаните се появят три или повече символа на Scatter.

По време на 12 безплатни завъртания на функцията Wild Arrow, Робин се появява след всяко завъртане и стреля по цели на екрана. По време на бонус функцията стрелите на Робин превръщат цели само в диви символи.

С три или повече Scatter символа можете да спечелите още 12 завъртания по време на функцията Wild Arrow. Wild символът действа като заместител на всеки символ на играта, освен символа Scatter.

Преглед

Някога имаше красиво момиче Робин. Тя обичаше да играе с лък и стрела и стана страхотен стрелец. Веднъж злата кралица на арлекините взела всичко от селото, в което живеел Робин. А Робин използва своите стрелци с лък, за да защити невинни хора и да защити селото си. Играта е много красиво проектирана.

Портретите на героите се използват като игрови герои. Анимацията на стрелбата на Робин е просто великолепна. Музиката в играта ще ви дойде на ум, докато играете видео слота.

Ако решите да помогнете на красивата Робин в борбата й срещу злата кралица и нейните слуги, посетете SlotsUp.com, за да намерите игровия автомат Робин сред безплатните игрални автомати Genesis Gaming и да го играете. На нашия уебсайт винаги ще намерите страхотни слот машини, за да ги играете по ваше удоволствие!

Много потребители на ТОП на най-добрите казина онлайн, след като прочетат името на игралния автомат Robyn от марката Genesis Gaming, веднага ще решат: сюжетът е посветен на Робин Худ. Освен това темата отдавна е разработена в игровото пространство.

Отчасти мотивите на легендите за шотландските благородни разбойници бяха запазени от най-добрите игрални автомати безплатно и регистрация: сюжетът се разгръща и в гората, а съдбата на героите често зависи от успешен стрелба с лък.

Едва сега Робин е сладко момиче. Макар и по точност и смелост, тя не е по-ниска от съименния герой. Слот машина Rumpel Thrill Spins също е слот на приказна тема с не по-малко приказен дизайн и дори с невероятни бонуси!

Описание на дизайна на машината

Главната страница за игра запознава играча с главния герой на слота. Картината на екрана прилича на карикатура. Ярките цветове успешно контрастират с тъмен фон. Създава се илюзията за приключения в нощната гора.

Дизайнът и сюжетът на този слот ще се хареса на феновете на игралната машина Skazka, която придоби популярност благодарение на разнообразието от приказни герои.

В наблюдаваната игра потребителят ще срещне и различни герои. В стила на карикатурата са нарисувани и много символи на машината: благородна дама, весел принц, кон за Робин. Разработчиците не забравиха за национални и исторически мотиви. Например наименованията на картите изглеждат като древни английски гербове. А музикалният дизайн наподобява средновековен фолклор.

Играта съдържа отлични анимационни ефекти. Най-впечатляващо е появата на екрана на главната героиня и нейната стрелба с лък. Трансформацията на героите също изглежда много ефектна. Игралния панел на слот машината е необичайно проектиран, като същевременно запази комфорта и сбитостта, познати на Genesis Gaming.

Има два бутона за избор на стандартна и максимална тарифа. Двойка бутони със стрелки задейства барабаните (в стандартен и автоматичен режим). Освен това на екрана се показва информация за баланса и размера на плащането. А въпросният знак е бутон, който отваря таблици за заплащане.

Описание на играта

В онлайн слот машина Robyn има пет барабана. В слота няма линии в традиционния смисъл. Комбинациите се формират директно на игралното поле. Общо играта има 243 печеливши опции.

Играта започва с формирането на общ залог на рунд. За целта използвайте стрелката до бутона BET. След като посочите размера на заложената сума, можете да кликнете върху големия бутон с кръгли стрелки: основното завъртане ще започне.

Ако изберете подобен по-малък бутон, няколко завъртания подред ще се извършват в автоматичен режим. Трябва да изберете колко пъти ще стартирате барабаните без намеса на потребителя – 5, 10 или 25. Втората опция за създаване на залог се отваря от същия бутон.

По време на въртенията на екрана се образуват комбинации от знаци. Ако идентични изображения попаднат на съседни барабани, такава комбинация се плаща. Освен това първият символ трябва да е на лявата макара.

Най-скъпото изображение е разпръснат символ, способен да донесе изплащане от 500 монети при максимална скорост. В случай на формиране на няколко комбинации от награди, всяка от тях се изплаща.

Допълнителни функции на слота

Потенциалът за спечелване на слота със специални символи се увеличава. Непълна комбинация ще бъде платена, ако див символ участва в нейното формиране. Нестандартната функция се изпълнява от целевия символ. След като целта е паднала върху барабана, Робин веднага се появява на екрана и освобождава няколко стрели от лъка. Целта се превръща във всеки основен символ.

Символът на разсейване е активен навсякъде в игралното поле, той не образува комбинации съгласно общи правила. Образуваната комбинация от разпръскване поставя играта в режим на безплатни завъртания. Цикълът се състои от 12 завъртания със скоростта на предишния основен кръг.

По време на безплатните завъртания целта на екрана също отпада. След изстрелите на Робин, тя се превръща в символ ДЪЛБО. Поради това печелившите комбинации в безплатните завъртания се формират много по-често. Стимулиращите завъртания могат да продължат, ако в тях отново се формира комбинация от три или повече символа на разсейване.

Описание на машината Резюме

Положителните аспекти на онлайн слот машина Robyn са оригиналната интерпретация на известния фолклорен сюжет, отличен дизайн и завладяващ геймплей.

243 опции за победа вместо обичайните линии значително засилиха печелившата страна на слота. Високите коефициенти за комбинации от 5 изображения дават надежда за големи печалби. Наличието на специални герои прави играта по-динамична и положително непредсказуема. Безплатните завъртания с висока плътност на дивите символи могат да донесат чести и големи печалби.

Робин Худ раздаде богатството на хората в нужда. Робин от сюжета на игралната машина Robyn разпределя богатството си на успешни и упорити играчи.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment