Robin of Sherwood

Игралната машина Robin of Sherwood онлайн е нова разработка на обещаващия екип RabCat, който беше пуснат в началото на юли 2018 г. Както вече успяхте да се досетите, операторът реши да използва една от най-популярните теми за своя слот – легендата за Робин Худ.

Светът видя десетки книги, филми, карикатури и сега този герой ще се покаже на барабани. Дисперсията има средна стойност, но разработчиците все още не са публикували процента на възстановяването. Съветваме ви лично да проверите възможността за нови елементи на нашия уебсайт, още повече, че можете да играете Робин от Шерууд безплатно.

Характеристики дизайнерски слот Robin of Sherwood

Игралната машина е изработена в най-доброто качество, с перфектна рисунка на всички символи и снимки.

Много работа е свършена, защото повечето герои са герои на слот машината. На заден план играчите могат да наблюдават красивия горски ръб и приказния замък, където живее принцесата. По време на игра, когато определени герои съвпадат, можете да видите интересна анимация, както по време на бонус играта.

Операторът се опита и над музикалния антураж. Всяко завъртане на барабана е придружено от прекрасна композиция. Като цяло е необходимо да се почувствате за себе си, така че отидете да играете безплатно в слота Robin of Sherwood.

Игра на слот машина Робин от Шерууд

Играта на игралната машина е доста проста – само пет барабана. Но линиите тук са предоставени до 243 и те са в постоянна активност. Това значително увеличава шансовете на играча да съвпадне с успешна комбинация. Цената се взема за въртене от 0,20 цента до 40 евро. Малките залози са чудесни за внимателно запознаване, ако играете Робин от Шерууд за истински пари.

Управлението на слотовете е лесно. Основните бутони за управление са разположени на стандартното място за игрите на този оператор. Също така има необходимите опции за комфортна игра: клавишът Maxbet стартира барабаните с най-висока скорост; Autoplay настройва броя на автоматичните завъртания, а Gamble ви позволява да удвоите печалбите си.

В този случай момичето на главния герой ще стреля по цели. Ако пропуснете – победата се отменя. Струва си да се отбележи, че слотът работи на всички мобилни устройства. Можете да играете безплатно тези джаджи в Robin of Sherwood или да заложите на реални пари.

Основните символи на слота са малкият Джон, монахът Тук, Мариан, шерифът и разбира се самият Робин Худ. Допълнете стандартния си набор от купюри от десетки до асо. Тук е реализирана интересна опция, че идентични снимки могат да се появяват във вертикални стекове.

Див символ (три стрелки) може да се появи на всеки от петте слота, но за съжаление може да изгради комбинации от само пет снимки. Той може също да замени всички обикновени знаци, освен разсейването. И три цели ще стартират безплатен цикъл на въртене.

В машината има няколко бонус функции: Royal Clearing и Wild Turning. В първия случай, по време на безплатни завъртания, стандартните символи (десет-асо) ще бъдат постепенно премахнати, като по този начин оставят само по-печеливши снимки на полето.

А във втория бонус Робин Худ може да удари една колона, превръщайки обикновените герои в Wild, което ще помогне за изграждането на комбинации. Тази опция може да бъде активирана по време на нормален геймплей, както и по време на безплатни завъртания.

Цялостно впечатление

Разбира се, игралната машина все пак ще се покаже и най-вероятно ще я видим в горната част на класацията. Хубаво е да играете благодарение на няколко опции за бонус, красива графика и интересен сюжет.

Домашният любимец на играчите Робин Худ се появява отново в нов образ в онлайн казиното Play Fortuna. По това време ви представяме слота Rabbin Robin of Sherwood от разработчика, който има красиви визуални и интересни печеливши характеристики.

Получаване на плащания в Робин от Шерууд

Робин от Sherwood ви предлага 243 начина да получите парични награди. Комбинации от най-малко 3 еднакви картини, преминаващи отляво надясно, с изключение на дивия символ, се считат за печеливши. За получаване на изплащания са необходими комбинации от 5 символа.

Основната игра осигурява такива печалби за комбинации от изображения с максимална скорост:

  • номинали на карти J, Q, K, A: $ 6 – 40;
  • Монах Тако: $ 30 – 100;
  • Малкият Джон: $ 40 – 200;
  • Maiden Marian: $ 50 – 500;
  • Шериф от Нотингам: 100 – 1000 долара;
  • Робин Худ: $ 200 – 2000;
  • Див знак: 2000 долара.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment