Rise of The Empress

Азиатските страни винаги са били известни със своите обичаи, народно изкуство. Именно азиатската култура се откроява сред десетки други култури с екстремния си колорит. Не е изненадващо, че азиатските мотиви могат толкова често да се срещат във филми, литература и карикатури.

Всяка година милиони туристи пътуват на Изток, за да се потопят в неописуема атмосфера. Genesis Gaming представи нови онлайн слот машини за безплатни sms Rise of the Empress, което ще ви позволи да направите невероятно пътуване до древен Китай. А темата на този видео слот се играе от слот машината River Dragons, която можете да играете безплатно в нашата игрална зала!

Описание на предмета на машината

Темата на слота от ТОП 10 на най-добрите онлайн казина 2019 Rise of the Empress е посветена на императрицата на Китай и нейното възкачване на престола. Успоредно с това играта показва мотиви за конфронтацията на няколко войски.

Интересно е, че всички герои на играта са изключително женски, което придава акцент на сюжета. Играта ще запознае потребителите с невероятната природа, ще ви научи да застанете докрай в битка и ще ви помогне да повярвате в собствените си сили.

Символиката на играта, препратките към историята и оригинални сюжетни обрати правят увеселителната машина Rise of the Empress достойна за максимално внимание от страна на потребителската аудитория.

Описание на слота

Дизайнът на слот-машината “Rise of the Empress” е отвъд похвалите. Разработчиците свършиха огромна работа и представиха на потребителите шикозни визуални ефекти. Всички действия ще се провеждат в динамика.

По време на играта потребителите няма да оставят усещането, че са в полет, като птица. Както в онлайн слота Prosperity Twin, фонът е нарисуван под формата на естествен пейзаж с изумителна красота. Планини, осеяни със зеленина и скали, спокойна водна повърхност, летяща зеленина и тих ветрец – това е ситуацията, която очаква потребителите, избрали слота за възход на императрицата.

Основният сюжет ще се развива привечер, от който атмосферата наоколо става по-загадъчна и дори малко мистична. Игралното поле тук е рамкирано от красива метална рамка, на върха на която стилизира лого с надпис Rise of the Empress.

Саундтракът на играта, който прави сюжета динамичен и жив, заслужава допълнително внимание. В момента на печалбата, на игралното поле се задействат допълнителни анимационни ефекти.

Описание на интерфейса на играта

Интерфейсът на машината Rise of the Empress е направен по прост начин. Има само два основни елемента: игралното поле и контролния панел. Игралното поле има структура с 5 барабана и 25 активни линии. Линиите не се обозначават с допълнителни маркери и са в състояние на постоянна активност.

В същото време, когато се формира наградата, игралната линия със сигурност ще се показва на барабаните. Що се отнася до контролния панел, тук всичко е много ясно: той се състои от няколко бутона за задаване на основни параметри, както и няколко брояча.

Ключът за залагане ще се превърне в инструмент за задаване на залози в наличните диапазони. Линиите не могат да бъдат контролирани от потребителя, така че няма бутони, които да ги конфигурират в играта. Потребителите ще могат да наблюдават промените в баланса си, защото в средата на контролния панел има допълнителен брояч.

Въртенето на барабаните може да се активира по няколко начина: автоматично или ръчно. За всеки от тях има отделен бутон. Нещо повече, за автоматичните завъртания има допълнителни настройки (броят повторения на автоматичните завъртания).

Описание на играта

Играта на слота Empress е изключително проста. Комбинациите тук са изградени изключително на декларираните линии, като се започне от левите барабани. Обявата трябва да включва най-малко 3 приема. Изплащането на наградата се формира поради показателя за процент и коефициента на символа, който всъщност формира печалбите.

Тъй като в машината има диви и разпръснати, тяхната роля няма да остане незабелязана. Wild е универсален и тогава той е в състояние да стане част от повечето комбинации на барабани. Той не може да се появи на първата макара. Що се отнася до разсейването, той ще пусне редица безплатни завъртания.

Бонуси за онлайн слот машина

Комбинация от 4 или 5 еднакви символа може да задейства повторно завъртане безплатно. В техния момент играчът ще има възможност да спечели мини бонус игра, както и да получи допълнителни мултипликатори на печалби.

В процеса на бонусната игра участникът трябва да избере артикули и да получи наградни награди за това. Връщайки се към повторни завъртания, струва си да се каже, че потребителите също ще имат възможността да получат няколко диви, които могат значително да увеличат размера на печалбите.

Обобщение на описанието

Игралния автомат Rise of the Empress е наистина висококачествено съдържание, което проследява нотките на традиционна игра, оригинални елементи и просто невероятна графика. Визуалният диапазон в съчетание с музикалния съпровод ще осигури неописуема атмосфера.

Прости правила и не по-малко прости контроли ще позволят на потребителите да прекарват времето си в комфорт.

Призови завъртания, бонус символи и допълнителна мини-игра ще добавят разнообразие към забавното действие и ще ви помогнат да вземете максимума от играта!

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment