Rich Panda

Игралния софтуер Rich Panda ще даде възможност на участниците в търга да отидат до бамбуковата гора, където ще срещнат панда, която носи късмет.

Интригуващият сюжет на онлайн слота е напълно оправдан от набор от характеристики, поради големия брой линии и пакети от безплатни завъртания с умножители на печалба.

Стилът на дивата природа в игровата машина Rich Panda се подчертава най-много от колекцията от символи, която включва снимки на панди, риби, кугари и деноминации от девет до асо. Тази категория заглавия носи стандартни награди на играчите за слот за същите комбинации, докато специална свободна помага да активирате режима на бонус.

Като се вземат предвид голям брой указания за плащане, потребителите на слот-машината Rich Panda трябва да обмислят възможността за стратегия за залагане на средни и големи стойности на паричните единици.

В същото време не забравяйте за високата променливост на слота, което означава, че големите награди рядко се присъждат.

ЛУКОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Допълнителната функционалност на слот машината Rich Panda е ограничена от x2, x3 и x4 множители, които умножават спечелените печалби по време на Безплатни завъртания. За да ги свържете, трябва да съберете линия с участието на заместващия Wild. Ако ще има няколко такива имена наведнъж, общият коефициент на умножителя може да нарасне до x64.

БОНУСНИ РЕЖИМИ

Бонус режимът на слот машина Rich Panda предоставя безплатни завъртания на пакети с определен брой кръгове, което зависи от продължителността на набора от активатори:

  • 3 скатер – 8 FS;
  • 4 скатер – 15 FS;
  • 5 скатер – 20 FS.

Същите изисквания важат за многократните изстрелвания, но в този случай могат да бъдат отменени поне две свободни.

Основана през 2008 г., през годините Genesis Gaming се ангажира да се придържа към корените си. Отклонението от нормата беше някак нехарактерно за марката, но наскоро ръката му, разбира се, беше принудена. Феновете бяха имунизирани срещу освобождаването на компанията, което впоследствие настоя за промяна в подхода.

Влезте в Rich Panda, играта, която е продукт на това пренасочване и може би това е най-модерното и обширно издание на Genesis Gaming до момента.

Демонстрирайки невероятното животно, което е панда, става ясно, че Genesis Gaming е инвестирала огромна сума пари в тази игра. С такава ясна поддръжка дали Rich Panda ще се превърне в игра, която връща този разработчик на път? Дали Rich Panda е дългоочаквания отговор на предизвикателствата на марката? Ние така мислим и затова!

Действие в дъжда

И Азия, и пандата представят две много често срещани теми за слот машини за реални пари и разработчиците по целия свят се опитват да ги използват. Проблемът е, че повечето свързани игри са в най-добрия случай лоши, но Genesis Gaming изглежда е много добър в това.

От гледна точка на дизайна, тази игра е истинска сила, тъй като напълно анимираният фон наистина задава тона за това, за което се отнася това заглавие. Демонстрирайки падащи дъждовни капки, това е почти хипнотизиращо, тъй като правите всичко възможно, за да намерите подробности на фона на бамбукова гора. Богатата панда изглежда невероятно.

Символите в това издание на слот машина за реални пари само добавят към опита, тъй като изглеждат сложно изработени. Всеки герой с ниска стойност в играта получи пълен азиатски стил. Както можете да се съгласите, пандата с балончета представлява повечето от ценните герои в играта.

Донесете домашен бамбук

Играта на Rich Panda е в разгара си. Под това имаме предвид, че той комбинира два общи елемента от други игри Genesis Gaming. Първият елемент е 1024 начина да спечелите рамката, а първият е широка структура на залагания.

След 5 барабана на тази игра със средна дисперсия, действието е абсолютно безмилостно. Минималният залог е 0,40 и ако искате да направите всичко това, можете лесно да заложите тройните цифри, като използвате залога 100,00. Rich Panda е наистина отворена книга, когато става въпрос за геймплей, който помага да се направи тази игра толкова успокоена и готина.

Горска борба

Rich Panda наистина е страхотна игра, тъй като изгони всички графични проблеми от предишните игри Genesis Gaming. Независимо от това, играта е просто срамежлива в съвършенството, тъй като просто няма бонус действие, което съвременните играчи изискват.

Въпреки че това, разбира се, е разочароващо, има поне няколко бонус функции, които гарантират, че играта има нещо, което си струва да проучите.

Иконата ин-ян е див символ, който замества други символи и ви помага да съберете печеливша комбинация. Символът на разсейване също функционира според очакванията, тъй като великолепното лотосово цвете ще ви даде кръг след кръг от безплатни завъртания. Очевидно тези бонус функции не са изненадващи, но поне поддържат Rich Panda в играта.

Дългоочаквани и дългоочаквани

Феновете на игралните автомати се радват, тъй като Genesis Gaming най-накрая се отказа от тромавите многоекранни контроли, което не беше нищо повече от проблематично за играчите. Създавайки нова настройка от нулата, Rich Panda се контролира от оптимизиран панел в долната част на екрана.

Смесването на залозите може да се извърши с няколко кликвания, като в същото време можете да настроите автоматичното си завъртане по много подобен начин. Тази промяна в управлението наистина представлява стъпка в правилната посока за Genesis Gaming, така че се надяваме те да продължат да го използват в нови игри в бъдеще.

Бягайте диво с богата панда!

След дълго чакане Genesis Gaming най-накрая създаде игра, достойна за водещия маркер. Rich Panda е почти перфектно име за онлайн слот машини, с опростения си набор от бонус функции. Ако върнете програмиста отново, ако намерите богата панда в любимото си онлайн казино, направете си услуга и завъртете барабаните си по-скоро, отколкото по-късно.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment