Reptoids

Слотът за Reptoids се появи в хазартните зали на хазартните заведения благодарение на усилията на компанията Yggdrasil. Тази марка съществува от години и се е доказала като честна и надеждна.

Игралната машина Reptoids работи на генератора на случайни числа от последно поколение, така че печелившите комбинации в нея изпадат доста често. Ето защо машината е препоръчително да играете за истински пари.

Правилата на слота Reptoids са много прости, така че дори и начинаещи да го овладеят. Първата стъпка е да персонализирате устройството за себе си. Използвайте контролния панел в долната част на екрана и задайте необходимите настройки.

След това щракнете върху “Старт” и изчакайте барабаните да спрат. Ще получите изплащане, ако печелившата комбинация се формира на поне една активна лента.

Как да спечелим в Reptoids

Въпреки факта, че хазартът е измислен за забавление, всеки комарджия мечтае за приказни изплащания. Слотът за Reptoids на Yggdrasil е чудесен избор, ако целта ви е да получите големи изплащания.

За това обаче трябва да играете в доказани институции, например Колумб. Само в уважавано заведение ще ви бъде предоставен лицензиран софтуер и ще ви позволи да спечелите големи пари. Затова се регистрирайте в онлайн казиното Columbus и се придвижете към вашата мечта.

Шведският доставчик Yggdrasil за пореден път изненада феновете си, пускайки отличния слот Reptoids. Играта за онлайн казина, публикувана през ноември 2017 г., разказва за човешки влечуги, които са долетели от космоса, за да превземат света.

Тук не можете да се доверите на никого, защото всеки може да се маскира като извънземно. Затова вашата задача е да проследите и унищожите студенокръвните хуманоиди с помощта на специален скенер. Опитайте Reptiles в емулатора да играете безплатно, да разберете тънкостите на играта, без да се страхувате да загубите.

Характеристики на Reptoids слот дизайн

Графиката е много реалистична. Като цяло дизайнът ви позволява напълно да се потопите в играта и да получите максимално удоволствие. Игралното поле има формата на сканиращ екран, оборудван с контролен панел и ви позволява да навигирате по улиците на града, посочени на картата.

С помощта на скенер можете да насочите екрана към изображенията и да проверите дали те принадлежат към хуманоидната раса. На екрана постоянно се появяват портрети на жители на града, включително високопоставени служители, както и военнослужещи от различни звания. Много оригинален е моментът на сканиране на хора, хванати под скенера.

Успешно допълва атмосферните слотове замислен саундтрак.

Под екрана е разположен панел с контролни бутони, декориран в подходящ стил. Тук можете да зададете броя на активните линии, да изберете номиналната стойност на монетите и размера на залога на ред.

Играта започва голям оранжев бутон, разположен в центъра. От дясната страна има информация за състоянието на баланса на участника Balancе, както и прозорец, където ще бъде показана сума Win win. Таблицата на изплащанията съдържа информация относно плащането чрез комбинации и бонус функции.

Започнете в Reptoids, за да играете безплатно без регистрация и научете настройките му.

Играта на слот машина Reptoids. Онлайн слот играта Repteloid е много вълнуваща за игра.

Основните герои включват:

  • мъж с очила;
  • медицинска сестра;
  • полицай;
  • стюардеса;
  • Обща;
  • президентът;
  • медали с различен брой звезди.

    Символите образуват комбинации от награди в случай, че три или повече еднакви икони са последователно разположени в активните линии отляво на първата вертикала. Плащанията се начисляват по коефициенти и процент. За да играете за пари в слота Reptilians, първо изберете размера на залозите, които варират от 0,10 до 100 на въртене. Ограничението за изплащане на кръг е 500 000 монети.

Символи с висока стойност – 6 човешки знака. 4 изображения на медали са символи с ниска стойност. Символът Scatter е златна монета с думата Scatter. С появата на 2 до 5 от тях ви очакват големи парични награди. И ако разсейването е под погледа на детектора – ще намерите бонус рунд, състоящ се от 7 безплатни завъртания.

По време на безплатни завъртания детекторът също работи, докато всички рептилоиди, които са открити с негова помощ, остават Wilds до края на рунда. По време на поредицата безплатни завъртания ще се покаже мащаб на полето за игра отляво, в което има три двойки клетки. Ако новодошъл удари погледа на детектора, в скалата ще се запълни една клетка.

Две напълнени клетки ще осигурят 2 допълнителни безплатни завъртания. Преди да започнете да рискувате “кръвта им”, опитайте слота за Reptoids онлайн безплатно.

Цялостно впечатление

Разработката ще зарадва благодарение на сюжета и оригиналния дизайн. Във видео слота – безупречна графика и много акценти, които правят геймплея много вълнуващ. Играта ще бъде доволна от доброто изплащане и изгодни бонус функции.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment