Reindeer Wild Wins

Reindeer Wild Wins е видео барабан с 5 барабана със софтуер Genesis Gaming с 1024 линии на печалба. Този слот е вдъхновен от мистиката на зимните чудеса. Възпроизвеждането на музика във фонов режим не е натрапчиво, което означава, че можете да играете без разсейване.

Барабаните са монтирани върху кожата на животно на фона на снежен пейзаж. Дайте на този слот машина безплатна игра или посетете някое от казината Genesis Gaming, за да играете за истински пари.

Преди да влезете в този мистичен свят на чудесата, трябва да коригирате тарифите си. Броят редове е фиксиран и като натиснете „Bet +/-“, можете да зададете размера на монетата в диапазона от 0,40 до 80. „Spin“ се използва за завъртане на барабаните с текущия общ залог, а „Autoplay“ – за завъртане на барабаните без прекъсване избрания брой пъти.

Бутонът Помощ се използва за достъп до правилата и таблицата за заплащане.

Див символ е икона от червено злато, обозначена с „диво“. Този символ може да замени всички символи с изключение на разсейването. Когато един или повече символи Wild заместват печелившата комбинация, се плаща най-високото от тях.

Символът Scatter е логото на играта и може да задейства функцията Mystic Reindeer без завъртания, ако натиснете 3 или повече от тези символи на барабаните. За 3 символа на разсейване ще получите 8 завъртания, за 4 разпръснати – 15 завъртания, а за 5 пет ще получите 20 безплатни завъртания.

По време на тази функция дивите символи ще показват коефициент x2, x3 или x4. Всеки идентифициран множител ще бъде умножен заедно и всички печалби ще бъдат умножени по общ коефициент.

Игра P лежеше

  • Залог +/-: задайте размера на монетите.
  • Помощ: използва се за достъп до правила и таблици за заплащане.
  • Завъртане: въртете макарите.
  • Autoplay: завъртайте барабаните без прекъсване за избрания брой пъти.
  • Пригответе се да се потопите в зимната страна на чудесата, в която можете да разчитате на много начини да спечелите. Тази непрогресивна слот машина от Genesis Gaming предлага 5 барабана и 1024 печалби. Максималната печалба на джакпота е 1600 долара, а бонус функциите включват безплатни завъртания, Scatter символ и Wild.

Тема “Дива победа на елени”

Тази зимна тематична игра дава на играчите достъп до красива сцена, включително много вечнозелени дървета със снежни върхове, които могат да се видят точно зад барабаните.

В набора от макари можете да видите няколко символа със съответните теми, включително елени, различни вълшебни котки и стандартни икони на карти от 9 до асо. Гледайте ги през екрана, за да предизвикате потенциални печалби.

Опции за залагане и други функции

Всички игрални функции са удобно разположени в долната част на екрана. Офертите могат да се коригират отляво, като се използват опциите плюс и минус под полето за наддаване, за да увеличите или намалите стойността, показана в този прозорец. Има стандартен диапазон на залагания от $ 0,40 до $ 80, а в монети от $ 0,01 до $ 2.

За да настроите барабаните в движение, изберете опцията „Въртене“, разположена в долния десен ъгъл на екрана. Това ще доведе до въртене на барабаните и до идентифициране на потенциални печеливши комбинации. Всички печалби ще бъдат показани точно в центъра, под набора от макари, вътре в полето с надпис „Win“.

Бутонът за автоматично възпроизвеждане също е достъпен. Използвайки това, можете да регулирате въртенето на барабаните автоматично за определен брой ходове.

Предлага се и опцията „Помощ“, която ще ви помогне да решите всички въпроси или проблеми, които може да имате по отношение на играта.

Характеристика Reindeer Wild Wins слот

Символът на бордо и златен цвят с надпис “Wild” ще играе ролята на див символ през цялата игра. Той може да замени всички символи на барабаните, освен Scatter. Когато един или повече от тях бъдат заменени с печалба, ще бъде изплатено най-високото.

Скатерите плащат във всяка позиция и са представени от иконата на покривка с елени. Три, четири или пет от тях ще донесат 8, 15 или 20 безплатни завъртания.

По време на безплатните завъртания всеки Wild, получен в прозореца на барабана, показва умножител от 2, 3 или 4. Три Скатера ще платят 80 монети, четири – 400 монети и 5800 монети (всички изброени плащания се определят със залог от 40).

Нашият поглед към дивите победи на елени

Този слот извежда нещата на съвсем ново ниво с 1024 линии за заплащане, което прави спечелването още по-лесно. Той също така включва широк, но удобен диапазон за залагане за различни видове играчи, както и бонус бонус функции.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment