Red Panda Paradise

Онлайн слот машина Red Panda Paradise бе пусната през март 2017 г. от популярния доставчик на игри Genesis.

Той многократно е завладял сърцата на комарджии от цял ​​свят и този път слотът не беше игнориран. Той има прост дизайн, но в същото време интересна и популярна тема.

Смешните животни ще развеселят играчите, а степента на възвръщаемост на ипотеката е 95.23%. Доставчикът също така ви дава възможност да играете безплатно в Red Panda Paradise безплатно и без регистрация в онлайн казино.

Характеристики на дизайна на слота Red Panda Paradise

Разработчиците не обърнаха специално внимание на качеството на графиката на еднорукия бандит. На заден план играчите могат да наблюдават истински рай на панда – бамбукова гора. В долната част на екрана са екрани с баланс, ниво на залог и текуща печалба.

Бутонът за стартиране е разположен в центъра на последната макара, което е доста удобно при стартиране на слота както в браузъра, така и на всяко мобилно устройство.

Когато печелившата комбинация се развива, потребителят може да гледа малка анимация, която ще бъде показана от забавни животни. И целият геймплей е придружен от интересна ориенталска музика, която при всяка победа ще бъде прекъсната от силни тръбни звуци.

Определено трябва да играете Red Panda Paradise безплатно онлайн.

Геймплеят на слот машина Red Panda Paradise

Геймплеят преминава през пет стандартни барабана и 243 линии, покрай които са изградени печеливши комбинации. Играчът не може да промени броя им, тъй като е в постоянна активност, което значително увеличава шансовете на играча за успех. Този слот може лесно да бъде класифициран като класически едноруки бандити.

Минималният залог на ротация е само 0,25 цента, а максималната стойност на удар е 2,50 монети. Това разпределение на залозите може да се хареса на много потребители, които играят Red Panda Paradise за истински пари.

За улесняване на процеса е предоставена опция за автоматична игра. Можете да започнете серия ротации и просто да гледате въртенето и как балансът се увеличава. В машината няма рискова игра и не се играе прогресивен джакпот.

Дисперсията на слота е ниска – това означава, че печалбите няма да са толкова чести, а по-скоро големи. Можете да го проверите без никакви проблеми, като играете на Red Panda Paradise безплатно онлайн на нашия уебсайт.

В допълнение към главния герой на пандата, символите на слота бяха неговите приятели – лешояд, жаба, маймуна и набор от стандартни изображения на символи на карти от асо до десетки. Всяко съвпадение на три единици ще донесе значителни ползи. Останалите символи са бонус и обещават големи печалби.

Ice Wild може да замени всеки друг символ и да изгради най-успешните комбинации. Картината с бамбуковите гъсталаци е разпръсната и пуска пет безплатни завъртания. Ако червените панди се появят на екрана по време на безплатни завъртания, те се превръщат в специални символи и умножават печалбата.

Безплатните завъртания ще продължат, ако на барабаните се появят разпръснати изображения.

Символи

В допълнение към червените панди, лешоядите, жабите, маймуните и стойностите на картите се появяват на екрана на видео слота.

А сега накратко обсъдете горепосочените специални герои:

  • Wild (леден надпис) не е в състояние да формира комбинации самостоятелно, но може да замени други снимки, с изключение на разсейване, във вериги.
  • Скатерията (бамбук) изобщо не зависи от местоположението на екрана. Три, четири или пет от тези символи, които се появяват във всяка клетка, дават изплащане и започват безплатни завъртания.
  •  Ако имате нужда от повече информация за всички снимки, отворете таблицата за изплащане.

Бонус игри Red Panda Paradise

В Red Panda Paradise има един вид награден кръг:

  • Безплатни завъртания на Red Panda – започват пет завъртания за парите на институцията. Залогът остава непроменен до края на равенствата. Всички герои тук се превръщат в шегаджии. Гърбите могат да бъдат удължени.
  • На отделна страница от правилата има подробно описание на условията за участие в стартиране на бонуси.

Как се играе Red Panda Paradise? (Интерфейс)

Минималният брой надписи на екрана и само няколко бутона на панела правят контрола на играта интуитивен.

Ново завъртане започва с кръгла стрелка вдясно. Наблизо е бутон за автоматично пускане с опции.

Размерът на залога може да бъде избран на отделна страница от менюто (предавка вляво). В останалите му секции има таблица с коефициенти, описание на правилото и настройките на звука.

Има само три информационни прозореца:

  • Баланс – състояние на акаунта в играта
  • Печелете – спечелете на въртене
  • Заложете – залагайте на линията
  • Под барабаните има линия с актуални данни и съвети.
  • Ще играете на слот машина Red Panda Paradise в браузъра.

Общо впечатление

Въпреки факта, че слотът няма високо ниво на графика и анимация, той е доста интересен и много печеливш. Смешните животни, водени от червена панда, ще донесат страхотно настроение. Определено трябва да го тествате, защото в Red Panda Paradise можете да играете абсолютно безплатно.

Similar slots

Discussion (0)
No comments
Leave a comment